phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Πόση ώρα τα έτρεξες και κατέληξες στο ότι είσαι σταθερός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Πόση ώρα τα έτρεξες και κατέληξες στο ότι είσαι σταθερός; To prime95 κανά 15ωρο περίπου το linX κανά 30 λεπτό και μου κανει εντύπωση αλλα σε κάποιες ρυθμίσεις το linX se 8 λεπτά μου έβγαζε fail ενώ στο prime95 στο 3ωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Γιατί σου κάνει εντύπωση; Δε μου φαίνεται παράλογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Γιατί σου κάνει εντύπωση; Δε μου φαίνεται παράλογο. δεν το ειχα to linX σε τοσο εκτιμηση αλλα απο οτι φαινεται για intel only ειναι το κατι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Πόση ώρα τα έτρεξες και κατέληξες στο ότι είσαι σταθερός; Χρειάζομαι βοήθεια έχω μια rampage ii extreame x58 και τον 920 πρόσφατος τον ανεβασα στα 3.2 stable η θερμοκρασία του φτάνει μέχρι 55 μια χαρά το πρόβλημα μου όμως ειναι στην north/south bridge με θερμοκρασίες 60/52 και σε φουλ 70/64 το κουτι μου ειναι haf 922. Ειναι φυσιολογικές αυτές οι θερμοκρασίες ειναι υψηλές ειναι κάποια ρύθμιση λάθος; Ευχαριστώ εκ το προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 εχω το συστημα της υπογραφης και θελω να κανω ενα OC μικρο σχετικα στα 3,2. Το προβλημα ξεκιναει απο την αρχη οπου μ βγαζει το εξης μνμ οταν bootarei "Uknown CPU detected. BIOS update is required to unleash its full power" (το εχω αναφερει κ σε αλλη κατηγορια μηπως ξερει κανεις κ βοηθησει). Λεω να αρχισω ανεβαζοντας απλα την συχνοτητα χωρις να πειραξω ρευματα. Υπαρχει κατι π θα πρεπει να προσεξω καποια συμβουλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ποιο BIOS έχεις περασμένο στη Striker; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ποιο BIOS έχεις περασμένο στη Striker; ειχε περασμενο το 0402 ... πηγα να περασω το 1402 απο DOS μ εβλαε coplete ολα κανονικα να πατησω f1 για reset το εκανα...... και απο κει και περα τπτ.... δν ποσταρει καθολου δν κανει τπτ ... δοκιμασα τα παντα... νομιζω πως το μονο π μενει ειναι να αλλαξω bios chipset, το οποιο ομως δν ειναι σε βαση αλλα κολλημενο πανω..... Εχεις καμια ιδεα να μ πεις ? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασες Clear CMOS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασες Clear CMOS; Ναι, τα δοκιμασα ολα... κ με το jumperaki.. εχω στειλει ενα μαιλ στην ασους να δω τι θα μ πουν. Γενικα απ οσο εψαξα ειδα οτι οσοι ειχαν το ιδιο θεμα επρεπε να αλλαξουν το bios chip. Ξερεις μηπως καποιον π να κανει αυτη την δουλεια, γενικα καποιο μαγαζι με eprom programmer μηπως το προγραμματισω παλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δε γνωρίζω κάποιον, άνοιξε ένα νήμα και ρώτα μήπως το δει κάποιος που γνωρίζει κάτι. Πάντως με κανά 30άρι ίσως βρεις άλλη μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δε γνωρίζω κάποιον, άνοιξε ένα νήμα και ρώτα μήπως το δει κάποιος που γνωρίζει κάτι. Πάντως με κανά 30άρι ίσως βρεις άλλη μητρική. εχω ανοιξει κ στην κατηγορια για τις μητρικες. Αν δν δω προκοπη, θα παω σε αλλη πλατφορμα... απλα δν ηθελα να το κανω για την ωρα.. ηθελα να περιμενω ddr4 και τοτε να κανω νεο συστημα (δλδ κανα 2 χρονια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 γεια σας , θελω να κανω overclock μπας και δω καποια βελτειωση στην ταχυτητα του υπολογιστη μου,κυριως στα παιχνιδια ,αλλα δεν ξερω αμα ο υπολογιστης μου ειναι συμβατος..... σας παραθετω τα χαρακτηριστηκα : cpu : intel core duo E6400 motheboard: asrock conroe954G- DVI RAM: 2 GB APACER PC2-6400 (400 MHZ) 512MB APACER PC2-5300 (333 MHZ ) 512MB APACER PC2-5300 (333 MHZ ) (σκοπευω να αντικαταστησω τις 512 με αλλη μια ιδια 2 GB APACER PC2-6400 gpu : nvidia deforce 550 ti \cpu temp 42-47 περιμενω απαντησεις / Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Άνοιξε νέο θέμα βασικά. Με αυτή τη μητρική πάντως, δε θα περίμενα και πολλά νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ΚαληςπεραΈχω μια p55a ud6 με ένα ι5 750 που τον πήγα απλα στα 3,36 ενώ το σύστημα ειναι κρύο και δεν περνάει κατι τους 45 το pch έχει 61 και όταν βάλω κανά crysis 3 64 ti ειναι αυτο καταρχήν και η θερμοκρασία ειναι υψηλή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα