Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τα προηγούμενα είχες παρόμοια συμπεριφορά;

Λοιπόν έχω και 2 6950 πάνω

Εβγαλα την μια κάρτα τίποτα τα ίδια

Εβγαλα τις 16gb 4x4 1600corsair και έβαλα 8 4χ2 1333 corsair καλά εκεί είχα και blue screen η μαυρη οθόνη και το post κολουσε στην dram

Χαμηλωσα τα volt στην dram απο 2.40 σε 1.50 όπως ορίζει ο κατασκευαστεις τίποτα όλα οκ αλλα όταν κλείσω το διακόπτη ρεύματος και ανοίξω ανοίγει κλείνει και ξανά ανοίγει όλο αυτο σε 3 δευτερόλεπτα

Οταν όλα ειναι stock δε το κανει μόνο

Τέλος παρατηρώ ότι όταν κλείσω το διακόπτη ρεύματος εντελώς στη μητρική κανει 3 δευτερόλεπτα να σβήσουν τα φωτακια της

Οταν σβήσουν μετά απο λίγο ανοίγουν στιγμιαία και ξανα κλείνουν στ 5 δευτερόλεπτα περίπου όλο αυτο

Δημοσ.

Πάντως επειδή το είχα ψάξει κι εγώ το θέμα όταν το πρωτοείδα , αυτό συμβαίνει σε αρκετούς χρήστες ,αλλά δεν λέγανε πως είναι κάτι ανησυχητικό... Είναι ένα θέμα που έχουνε διάφορες μητρικές με το overclock , χωρίς να σημαίνει πως δυσλειτουργούν.

Δημοσ.

Πάντως επειδή το είχα ψάξει κι εγώ το θέμα όταν το πρωτοείδα , αυτό συμβαίνει σε αρκετούς χρήστες ,αλλά δεν λέγανε πως είναι κάτι ανησυχητικό... Είναι ένα θέμα που έχουνε διάφορες μητρικές με το overclock , χωρίς να σημαίνει πως δυσλειτουργούν.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μου κάψει τίποτα; μήπως ειναι τα sata η μήπως η μπαταρία μητρικής; αλλα σε stock τιμές δεν έχω πρόβλημα

Δημοσ.

Κοίτα , χωρίς να θέλω φυσικά να σε πάρω στο λαιμό μου, εκτός των πολλών ατόμων που έχω διαβάσει πως έχουνε το ίδιο θέμα , έχω και προσωπική εμπειρία και εδώ και 2 χρόνια που είχα σταθερό 24/7 overclock και το pc άνοιγε έτσι μετά από cold boot δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα. Τώρα για το άλλο με τα λαμπάκια της μητρικής που λες δεν έχω άποψη .

Δημοσ.

Κοίτα , χωρίς να θέλω φυσικά να σε πάρω στο λαιμό μου, εκτός των πολλών ατόμων που έχω διαβάσει πως έχουνε το ίδιο θέμα , έχω και προσωπική εμπειρία και εδώ και 2 χρόνια που είχα σταθερό 24/7 overclock και το pc άνοιγε έτσι μετά από cold boot δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα. Τώρα για το άλλο με τα λαμπάκια της μητρικής που λες δεν έχω άποψη .

μηπως ειναι θεμα τροφοδοτικου? cm silent pro 700

Δημοσ.

Θέμα μητρικής είναι κατά 99%. Προσωπικά έχω αλλάξει τροφοδοτικό και το έκανε πάλι. Επίσης το έκανε και σε ένα φίλο μου που την είχε πρώτος στο pc του , άρα αποκλείεται να είναι αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Σορυ που ξανά ρωτάω με dual start απο cold boot δεν παθαίνει κατι η μητρική μου ειναι κρίμα να ξαναγύρισε σε stock τιμές για να μην μου το κανει, τέλος οι τιμές μου ειναι καλές για oc; μια γνώμη

Maximus extreame x38

Q6600

16g corsair ddr3 1600 (μου τα δώσε φίλος και απλά κάνανε)

post-276278-0-26405100-1381042171_thumb.jpg

post-276278-0-17954100-1381042183_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αυτό επηρρεάζει κάπως τη μητρική , απλά σε μένα τουλάχιστον δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Το πολύ πολύ , μην κλείνεις το διακόπτη του τροφοδοτικού αν έχεις αυτη τη δυνατότητα :) . Όσο για το overclock νομίζω έχεις υπερβολικά μεγάλο dram voltage.

Δημοσ.

Sos: μην τηγανιζεις τη μνημη :shock:

Αυτο που περιγραφεις, συνεβαινε σε Asus 775 μητρικες @ overclocking.
Και σε αλλες μεν, ομως για καθε 1 διαφορετικη, αντιστοιχουσαν 6 Asus....
:blink:
Δεν μπορει να ειναι τυχαιο γεγονος, και στανταρ λυση (?) δεν νομιζω οτι
υπαρχει -εκτος βεβαιως, απο το να αφαιρεσεις το overclocking εντελως...
:fear:
[Ενδεχομενως να βοηθουσε, η επιλογη στα παντα ολα να ειναι: "auto",
 ομως δεν ειναι σιγουρο -και επισης ετσι, δεν ανεβαινεις πολυ ψηλα....]

Δημοσ.

Παιδιά το μόνο που αλαξα ειναι την dram σε 1.50 volt αλλα πάλι τα ίδια

Δεν ξέρω αν αυτό επηρρεάζει κάπως τη μητρική , απλά σε μένα τουλάχιστον δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Το πολύ πολύ , μην κλείνεις το διακόπτη του τροφοδοτικού αν έχεις αυτη τη δυνατότητα :) . Όσο για το overclock νομίζω έχεις υπερβολικά μεγάλο dram voltage.

Μην νομίζεις ειναι το κατέβασα στο 1.50 όπως ορίζει ο κατασκευαστεις

Δημοσ.

Τρέξε memtest για τις μνήμες, με τόση τάση απορώ πώς δεν την έχουν ακούσει, αν και όλο και κάτι θα 'χουν τσιμπήσει.

το τρεξα και ολα οκ δεν το κρατησα καθολου απλα σε μια δοκιμη εκανα την βλακεια και το εβγαλα pic

Δημοσ.

Λοιπόν γνώμη για αυτές τις τιμές, με prime95 kai to LInX έχω σταθερότητα στα 3.3 q6600

Και ακούστε το άκυρο για το dual boot apo cold εφόσον έκανε πειράματα εβαζα έβγαζα μνήμες, crossfire, με μια κάρτα γραφικών, αλαγη μπαταρίας στην μητρική κλπ.. Αφαιρεσα το sata του DVD και σταμάτησε να μου το κανει... Οτι να ναι και είχα αλλάξει και τα sata θέσεις πριν....

post-276278-0-14602400-1381118200_thumb.jpg

post-276278-0-55775800-1381118219_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...