Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ όλο Vdroop ακούω και Vdroop δεν βλέπω. Έτσι έλεγαν και για τη μητρική μου και δεν έχω δει κανένα μα κανένα πρόβλημα... Να έχω πέσει σε τόσο καλό κομμάτι... Άλλοι έτσι λένε επειδή πιάνω 510+++FSB με Quad... Tι να πω...

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νίκο αποκλείεται να μην χάνει έστω και λίγο :) είναι φύση αδύνατον τα ηλεκτρονικά ποτε δεν είναι ιδανικά εξαρτήματα :( δοκίμασε το μετρα το board σου τη Vcore έχεις σε idle και τι σε load αλλα πρόσεχε μέτρα το με πολύμετρο όχι με software ;)

Δημοσ.
Πώς νομίζεις ότι ο Trasher2 βγήκε πρώτος στο hardware league του hwbot ? Αγόρασε και overclockαρε όλη τη σειρά cpu της ΑMD under air, water & SS και έτρεξε όσα περισσότερα benchmark tests μπορούσε

Τι μλκς θεέ μου (αυτος το Trasher2)

Δημοσ.
Aκούγεται κάπως χαζό, το ξέρω Alex ... Απλά το έφερα σαν παράδειγμα ;)

Εσύ καλά έκανες και το ανέφερες σα παράδειγμα:-) αυτός όμως παραμένει λαλάκας:lol:

Δημοσ.
Εσύ καλά έκανες και το ανέφερες σα παράδειγμα:-) αυτός όμως παραμένει λαλάκας:lol:

Κοίταξε να σου πω την καθαρή αλήθεια Αλέξη, δεν θα με χαλούσε να κλοκάρω τόσες cpu, ακόμα και under water ... :-D Σίγουρα θα έχει την πλάκα του, δεν πειράζει όμως, έρχονται οι yorkfield και θα πάρω το αίμα μου πίσω ...:lol:

Δημοσ.
Νίκο αποκλείεται να μην χάνει έστω και λίγο :) είναι φύση αδύνατον τα ηλεκτρονικά ποτε δεν είναι ιδανικά εξαρτήματα :( δοκίμασε το μετρα το board σου τη Vcore έχεις σε idle και τι σε load αλλα πρόσεχε μέτρα το με πολύμετρο όχι με software ;)

Μωρέ δίκιο μπορεί να έχεις, αλλά από τη στιγμή που δεν μου δημιουργεί πρόβλημα γιατί να το αναφέρω?:rolleyes:

Δημοσ.

ε ναι δεν είπα το αντίθετο :-) αλλα αν ήσουν κανένας ψείρας θα το έψαχνες :-) και αν έφτανες στα όρια τον cpu θα έβλεπες ότι και αυτό το ελάχιστο θα σου δημιουργήσει πρόβλημα και εμενα η striker Droop είχε μονο 0.02V αλλα όταν ταβάνιαζα τον επεξεργαστή μου με αυτό το Droop είχα πρόβλημα :-) μετά το mod όλα ok :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...