phanispal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Το ότι βλέπεις μικρότερη τάση είναι λογικό και οφείλεται στο Vdroop. Ποιο τροφοδοτικό έχεις και από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα; Είναι πιθανό να προέρχεται από αυτό το σφύριγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 XFX 550pro (φρέσκο πράμα ούτε βδομάδας δεν είναι και όντως σήμερα άκουσα κάτι χωρίς καν OC να κοίταξε εδώ οπότε δε ξέρω...) Άσε που επειδή βαρέθηκα να ψάχνω που είναι stable το σύστημα και με νορμαλ θερμοκρασίες, και δεν αντέχω άλλο τα windows να τρώνε σκαλώματα και να μην bootaroun σε κάθε αλλαγή του FSB και της τάσης, το γύρισα σε default. Το αποτελειωτικό ήταν που δεν άνοιγαν τα windows ούτε καν με default ρυθμίσεις, ούτε έκαναν repair. Πότε θα πω αντίο στα windows να υσηχάσω μια και καλή δε ξέρω.... btw το σύστημα αποτελείται από: Αsus P5K-PRO Asus 9800GTX+ 2 δίσκους tv tuner creative Audigy SE και 2 dvd-rw (αν το θέλεις για να δεις αν αρκεί το τροφοδοτικό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phovos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Χρόνια πολλά σε όλους! Κατ αρχήν να ζητήσω συγνώμη απο τους φίλους που έκανα μέσα απο αυτό το forum που δεν απάντησα σε μηνυματα τους, αλλά ήμουν offline καμια πενταετία vatos-thresh-George o/c ελπίζω να είστε καλα και με τα ρολόγια σας στα κόκκινα όπως τότε Επίσης χαίρομαι που μπόρεσα να βάλω ένα μικρό λιθαράκι με αυτόν τον οδηγό ώστε να μπορέσουν οι αρχάριοι να καταλάβουν μερικά βασικά πραγματα και να λυθουν ,μερικές απορίες των χρηστών για το τι ειναι αυτό το αναθεματισμένο overclock και αν μπορεί να γίνει με ένα μαγικό κουμπάκι... Καλή χρονιά σε όλους μας και κουράγιο σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 like the snows man... γύρισες ή ήταν guest starring? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phovos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Να γυρίσω να κανω τι?? μόνο ρωτάω τώρα όσα ήξερα είναι αρχαία ιστορία πλεον! Ακου εκει APU.... πρώτη φορά το είδα τώρα κι εψαχνα μια ώρα να δω τι είναι Κάνω αναβάθμιση τον E4400 που είχα τότε και είπα να μπω να πω ενα γεια! Θα βάλω εναν A10 5800K και απ ότι μου είπαν κλοκάρει σχετικά καλά...Τωρα αμα μου κάτσει το μικρόβιο ξανα που ξέρεις μπορει να οργανωθώ πάλι και να βγάλω και το w/c απο το πατάρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 son, i'm disappoint... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Xαιρετω. Μιας και αποφασισα να κλοκαρω τον Ε6600 ειπα να παρω και απο εδω καμια βοηθεια. εχουμε και λεμε χωρις να πειραξω τιποτα απο το bios το συστημα ανοιγει στα 1.325 βολτ και ο επεξεργαστης ανεβαινει στα 2.7GHz χωρις να πειραξω ρευματα. απο εκει και περα οριζω στο bios κατω απο αυτο το ρευμα το πισι δεν ανοιγει η ανοιγει αλλα δεν φορτωνει windows μεσα απο τα windows το cpu-z μου δειχνει ειμαι ενταξει η θα τον κλαιω; δεν εχω τρεξει stability tests πρωτου βεβαιωθουμε οτι τα ρευματα ειναι οκ. ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Πώς θα βεβαιωθείς ότι οι τάσεις είναι ΟΚ χωρίς να τρέξεις stress tests; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 λοιπον επανερχομαι.εχεις δικιο ετρεξα οπως ηταν το τεστ. το prime95 χτυπαει error στον 1ο worker επιτοπου και η χρηση του επεξεργαστη πεφτει στο 50% η ταση απο 1.352 πεφτει στο 1.336 αν το αφησω παραπανω 1 στις 2 φορες freezαρει το συστημα ειτε συνεχιζει κανονικα το τεστ. εχω προσπαθησει να 1)δωσω στο MCH 1.65 βολτ και στο ICH 1.20 βολτ και παλι τα ιδια δοκιμασα με ανεβασμενα τα παπαρανω να δωσω παραπανω Vcore,παλι τα ιδια δοκιμασα με ανεβασμενα τα παραπανω να δωσω 1.90 βολτ στη ραμ παλι τα ιδια. ο worker μου λεει ελαβε 0.5 ενω περιμενε κατω απο 0.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 καμια ιδεα κανεις; δεν θελω να δωσω παραπανω ταση στον επεξεργαστη φοβαμαι,εχω διαβασει οτι μεχρι και 1.45 βολτ ειναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 επανερχομαι,τελικα το συστημα ειναι σταθερο και τρεχει prime95 χωρις error στο 1,4v vCore. το αφηνω η οχι; το παραξενο ειναι οτι με τα στοκ βολτ(1.325)που δινει η μητρικη ο επεξεργαστης ανεβαινει στα 2.7 χωρις να πειραξω τιποτα αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Τι temps έχεις εκεί; Επίσης δε μας λες και με τι FSB (πολλαπλασιαστή λογικά δε θα έχεις πειράξει). Πάντως ήταν στα 65nm αυτοί, δεν είχαν θέμα με degrade (αν δεν του άλλαζες τελείως τα φώτα εννοώ), οπότε και 1.45V+ να εφαρμόσεις, αν παίζεις γύρω στους 75-80°C maximum, δε θα έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 με την zalman 9500 ετρεξα prime95 και παρεμεινε κατω απο 45 βαθμους(ναι ειχα ψοφοκρυο μεσα στο σπιτι) βεβαια ποτε δεν εχω δει τον επεξεργαστη να πηγαινει πανω απο 45 σε στοκ ρολογια ακομα και με 40+βαθμους εξω χωρις κλιματιστικο. FSB κλπ δεν εχω πειραξει το εχω αφησει στο 9 αν το βαλω στο 8 η μητρικη δεν τραβαει με παραπανω απο 350Χ8 δυστυχως.Δεν ξερω γιατι με πουλαει ετσι πραγματικα. απο το bios δινω 1.425 αλλα απο cpu-z βλεπω οτι το Vcore ειναι 1.408 και με full load παει 1.387 καπου εκει τριγυρω. στο 1.412 που εχει αμεσως μικροτερη επιλογη για vCore το Prime95 πεταει error στα πρωτα 10 δευτερολεπτα και τρεχει μονο στον 10 πυρηνα.Επισης κατεβασα και τα MCH και ICH στα 1.55 και 1.05 βολτ αντιστοιχα.Τις μνημες τις εχω στα 1.8 βολτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOLMAN2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Εγω που εχω p45 μπορω να κανω oc?Εχω και ενα force 450w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Πες και τα υπόλοιπα, σε δικό σου νήμα, ή σε κάποιο άλλο, αν πρόκειται για τον ίδιο επεξεργαστή. Το τροφοδοτικό σου είναι χαμηλής ποιότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα