Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλαγή πάστας και καθάρισμα ψύκτρας ή κοίταξε να πάρεις μια φθηνή με 25-30ε γιατί λογικά θα έχεις την Stock. Πιστεύω ότι τα 3.2 τα έχεις με 1.33 . Τις θερμοκρασίες που είδες με το linkpak δεν πρόκειτε να τις δεις με απλή χρήση , gaming κτλ (υπολόγισε ~10 βαθμούς λιγότερους) :rolleyes:

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπότε πάμε για αλλαγή πάστας αφού για ψύκτρα δεν μπορούμε να διαθέσουμε. Άντε να δούμε τι θα δούμε

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φιλε sakisbm εχω τον Ε6600 2.4ghz και ιδιες ακριβως μνημες αλλαξα FSB 333 x9.0 κ rated FSB 1333 κ ρευμα 1.31v επιασα τα 3ghz ανετα!!Με θερμοκρασιες στους 65 σε ωρες foul load!!Δες το λιγο καλυτερα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καθυστερημένο μπράβο και από μένα, αλλά διαχρονικό το post. Τώρα το ανακάλυψα ψάχνοντας.

Λέω να ξεκινήσω και εγώ το άθλημα σιγά-σιγά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

<p>

hi paidia.exw ton i7 920 2.67 ghz(21X133),asus p6t ws pro,ddr3 1333,NVIDIA GeForce GTS 250 (1024 MB).i thermokrasia se idle einai 38-42 alla me to prime95 με 8 threads φτανει σε 5 λεπτα 100!γιατι?δεν ειμαι για overclocking ε?

•  

•  

Δημοσ.

Προφανώς είσαι με τη stock ψύκτρα.

Είναι και ό,τι πρέπει για το χειμώνα που έρχεται ο i7 σου, έχει ζέστη ακόμα, δε θέλει και πολύ.

Σίγουρα κάτι μπορείς να κάνεις όμως να μειώσεις τα temps.

Δημοσ.

μονο με αγορα ψυκτρας μειωνω την θερμοκρασοα ή μπορω να κανω κατι οπως καποια ρυθμιση(bios/windows)?

y.g ton aygoysto ta katharisa ola mesa apo to koyti me pistolaki.

Δημοσ.

Τσέκαρε με το cpu-z το Vcore υπό φόρτο.

Το έχεις στο auto στο BIOS; Αν ναι, μπορεί η μητρική να εφαρμόζει περίσσια τάση χωρίς λόγο, αυξάνοντας έτσι τη θερμοκρασία.

Με μια καλή ψύκτρα σίγουρα θα δεις διαφορά, ας ξεκινήσουμε με τη stock όμως.

Δημοσ.

Με prime95 8 threads ειναι σταθερα στα 1216v.μολις το κλεισω παιζει στα 1000 πανω κατω με στιγμιαια στα 1200+ αλλα για 1 δευτ και ξαναπεφτει..

Δημοσ.

Μάλιστα. Δεν τη λες υπερβολική, αν και παίζει να μπορείς να την ελαττώσεις.

Ο αερισμός στο κουτί είναι καλός; Θερμοαγώγιμη έχεις αλλάξει;

Δημοσ.

κοιτα το κουτι ειναι μεγαλο κ το εχω αριστερα του γραφειου.μπορω να πω οτι αεριζεται ικανοποιητικα.δεν εχω αλλαξει τιποτα απο τοτε που τον πηρα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας, πολύ καλός οδηγός μπράβο στον δημιουργό αλλά θα ήθελα κάποια επιπλέον ανάλυση του θέματος περί αναλογίας 1:1 ραμ με επεξεργαστή. 

Έχω τον Ε6000 (από ότι κατάλαβα είναι 9x266) και ραμ transcend 800MHz timings 4-4-4-12 (νομίζω αυτή είναι δε θυμάμαι το μοντέλο ακριβώς αλλά αν θελετε να το δω) την οποία θέλω να την κλοκάρω στα 1066 ή και παραπάνω αν γίνεται. Από τάση αντέχουν σίγουρα 2V (δοκιμασμένο :P )

Πως θα πρέπει δηλαδή να ρυθμίσω το FSB και τις μνήμες ώστε να είναι καλύτερες οι επιδόσεις?

Ευχαριστώ. 

ΥΓ: Μητρική Asus P5K-PRO (P35 chipset)

Δημοσ.

Ποια μητρική έχεις;

Οι μνήμες ποιες ακριβώς είναι;

Επεξεργαστή φαντάζομαι εννοείς τον Ε6600.

Αν εννοείς αυτόν, τότε με 400*9 (3.6GHz) θα είσαι πολύ καλά αν είσαι σταθερός.

Οπότε αν θες να παίζεις 1:1, θα τρέχουν και οι μνήμες στα 800MHz και θα είσαι κομπλέ.

Αν θες ν' ανεβάσεις και τις μνήμες, δε θα μπορείς να είσαι με 1:1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...