Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Και νομιζα οτι ξερεις πως λειτουργει το φορουμ Ok. Δέξου τη συγγνώμη μου λοιπόν. Νόμιζα ότι θα καταλάβεις το χουμορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ok. Δέξου τη συγγνώμη μου λοιπόν. Νόμιζα ότι θα καταλάβεις το χουμορ. Οκ δεχτη. Ε νταξ δε το πηρα σαν χιουμορ, αλλα σαν ειρωνια μεγαλου βαθμου θα ελεγα Ολα οκ ευχαριστω luciddream. Εκανα 4-5 reset και δεν μου εκανε τιποτα. Υπαρχει καποια ρυθμιση στο bios σχετικα με αυτο? Ή απλα τον βαζω μονο οταν τον χρειαζομε(Που καλητερα εετσι να κανω γιατι δουλευει χωρις λογο ολη μερα)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχα... α ρε Gigabyte!!! όσο και να ειμαι fan της gigabyte μερικά πράγματα που έχει ειναι τελείως ηλίθια... απλώς ο δίσκος αργεί να ξεκινήσει, και η μητρική θεωρεί οτι υπάρχει πρόβλημα με το overclock, και στο ρίχνει. δεν νομίζω να μπορείς να το ρυθμίσεις κάπου αυτό δυστυχώς. με το reset δεν θα εισαι σίγουρος αν φταίει αυτο, πρέπει να κλείσεις το pc ώστε να κλείσει ο δίσκος, και να δοκιμάσεις πάλι. καλύτερα να τον βάζεις όταν τον χρειάζεσαι, θα το συνηθίσεις κάπως (απλά όταν το ξεχνάς θα ρίχνεις καντίλια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχα... α ρε Gigabyte!!! όσο και να ειμαι fan της gigabyte μερικά πράγματα που έχει ειναι τελείως ηλίθια... απλώς ο δίσκος αργεί να ξεκινήσει, και η μητρική θεωρεί οτι υπάρχει πρόβλημα με το overclock, και στο ρίχνει. δεν νομίζω να μπορείς να το ρυθμίσεις κάπου αυτό δυστυχώς. με το reset δεν θα εισαι σίγουρος αν φταίει αυτο, πρέπει να κλείσεις το pc ώστε να κλείσει ο δίσκος, και να δοκιμάσεις πάλι. καλύτερα να τον βάζεις όταν τον χρειάζεσαι, θα το συνηθίσεις κάπως (απλά όταν το ξεχνάς θα ρίχνεις καντίλια) χαχα ωραια. Δικο μου λαθος, δεν εκανα reset. Εκανα shut down και αναβα 4-5 φορες Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenalboy Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 νεο ψαρι στο insomnia θελω τη βοηθεια σας αν γινεται γιατι ειμαι αρχαριος στο θεμα του oc... το pc μου εχει mobo αυτην εδω http://ee.gigabyte.com/products/page/mb/ga-ep31-ds3l_20/ cpu c2d e7500 @2.93 με stock ψυκτρα και ram 2x1GB adata ddr2 1066G...αρχισα λιγο λιγο να πειραζω τον επεξεργαστη ανεβαζοντας τον κατα 0.05 ghz καθε φορα και μετα τρεχω το prime95 για μια ωρα και δεν εχει βγαλει προβληματα μεχρι τωρα με τη θερμοκρασια να πηγαινει μεχρι 69-70 βαθμους...τον εχω φτασει 3.22 αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει γινει πιο γρηγορος επειδη δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο...μηπως εχετε να μου προτεινετε μεχρι ποσο να το παω και αν ειναι να ανεβασω τα βολτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 νεο ψαρι στο insomnia θελω τη βοηθεια σας αν γινεται γιατι ειμαι αρχαριος στο θεμα του oc... το pc μου εχει mobo αυτην εδω http://ee.gigabyte.c...a-ep31-ds3l_20/ cpu c2d e7500 @2.93 με stock ψυκτρα και ram 2x1GB adata ddr2 1066G...αρχισα λιγο λιγο να πειραζω τον επεξεργαστη ανεβαζοντας τον κατα 0.05 ghz καθε φορα και μετα τρεχω το prime95 για μια ωρα και δεν εχει βγαλει προβληματα μεχρι τωρα με τη θερμοκρασια να πηγαινει μεχρι 69-70 βαθμους...τον εχω φτασει 3.22 αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει γινει πιο γρηγορος επειδη δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο...μηπως εχετε να μου προτεινετε μεχρι ποσο να το παω και αν ειναι να ανεβασω τα βολτ? Καλο ειναι να μην αφηνεις τιποτα σε auto στις ρυθμισεις. Ποσο μαλλον το vcore. Επισης με την stock ψυκτρα δεν θα πας μακρια. Ακομα και εκει που εισαι ειναι πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenalboy Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Καλο ειναι να μην αφηνεις τιποτα σε auto στις ρυθμισεις. Ποσο μαλλον το vcore. Επισης με την stock ψυκτρα δεν θα πας μακρια. Ακομα και εκει που εισαι ειναι πολυ το vcore απο 1.2750 που ηταν stock και επιανα 69-70 βαθμους το πηγα 1.230 και ανεβασα σε 3.32 ghz φτανοντας μεχρι 65 βαθμους τωρα και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα... αν βλεπεις καποια διορθωσουλα που πρεπει να κανω εδω περα πες το μην ντρεπεσαι http://imageshack.us/photo/my-images/10/55880114.jpg/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Βασικα εγω ειμαι Noobας στο oc αλλα καποια βασικα νομιζω οτι τα ξερω. Δωσε μια φωτο απο ρυθμισεις στο bios. Ο επεξεργαστης σιγουρα θα ανεβικε αλλα δεν ξερεις κατα ποσο stable ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gergeo Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 hi!Εχω ενα Intel quadcore i7 920 2800mhz(21x133) D0+asus p6t ws pro.Αξιζει να κανω Overclocking?Ποσο θα κερδισω? αι εδω φωτο με την θερμοκρασια με mozilla,cpuid,everest &security essentials se full scan http://img96.imageshack.us/img96/7007/64510564.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aspidas Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Πάρε μια ψύκτρα και άλλαξε πάστα στον επεξεργαστή πριν πάθει ζημιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gergeo Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 παστα? σΕ ηρεμια μονο με ιντερνετ ανοιχτο http://img41.imageshack.us/img41/4356/90139372.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aspidas Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 παστα? σΕ ηρεμια μονο με ιντερνετ ανοιχτο http://img41.imagesh...56/90139372.png Για την εποχή είναι αρκετά υψηλές και το καλοκαίρι θα βαράει για πλάκα 80-90 βαθμούς με κανένα απαιτητικό παιχνίδι ή καμιά βαριά εφαρμογή. Επιμένω στο να αλλάξεις πάστα και να πάρεις μια καλύτερη ψύκτρα με 20-40ε. Με καλή ψύξη τον πας άνετα στα 3-2 με 3-4Ghz και είσαι άνετος για πολλούς μήνες ακόμα. Μην ξαχνάμε άλλωστε ότι ο I7 920 είναι ακόμα φοβερός επεξεργαστής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenalboy Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Βασικα εγω ειμαι Noobας στο oc αλλα καποια βασικα νομιζω οτι τα ξερω. Δωσε μια φωτο απο ρυθμισεις στο bios. Ο επεξεργαστης σιγουρα θα ανεβικε αλλα δεν ξερεις κατα ποσο stable ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micha24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 γεια σας παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας για να κανω overclock ton q8400.εχω την μητρικη gigabyte p41t-d3p g41 chipset ram 4gb 2*2gb sta 1333mhz kai τροφοδοτικο στα 450watt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisbm Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά! Χρειάζομαι την βοήθειά σας για o/c. Το σύστημά μου είναι ένας q6600 @2.4Ghz Stepping B Revision G0 mb: Gigabyte GA-P35-DS3 rev 1.0 Ram: 4x1GB 5-5-5-18 Kingston με ψύκτρες κ 2 ανεμιστήρες. Το θέμα μ είναι το εξής. Έτρεχα το λινπακ κ τα ρεύματα τα έφτασα στο 1.337 (άρχισα από 1.22) χωρίς ρεύματα στο μπορντ για τα 3ghz κ με πετούσε χωρίς μπλε οθόνη αφού έφτασε τους 94 βαθμούς. Έπειτα κατεβάζω σε 1.31250 κ ανεβάζω +0.2v το mch κ το fsb κ με ξαναπετάει. μετά τα παράτησα μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα