Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Ψάξε λίγο και αυτό που σου είπα με την κατανάλωση γιατί δεν ανεβαίνει γραμμικά. Διπλάσια π.χ συχνότητα δεν σημαίνει διπλάσια κατανάλωση αλλά τριπλάσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Οχι ειμαι stable στα 3.6 και θελω να δωσω κιαλο. ειμαι λιγο noob στο Oc Λες να τον κατεβασω στα 3 και να τον αφησω εκει? μιλάμε για ένα OC 1.2ghz... υπάρχουν επεξεργαστές που ειναι απο μόνοι τους τόσο.. δεν ειναι λίγο overclock. δηλαδή πόσο παραπάνω να πάς?? άντε να πάς 3.8. αλλα έτσι και αλλιως και για πιο πάνω θα χρειαστείς υδρόψυξη. άστον στα 3.6... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Οκ ty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drentas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ώρα και για μένα να αναζητήσω τα φώτα σας.. Το θύμα e8500 πάνω σε μια p5q3 με 2x4 kingston valueram 1333 Mhz που από 9-9-9-24 παίζει σε 7-7-7-20. Οι μνήμες σταθερές με memtest για αρκετές ώρες χωρίς λάθος με voltage 1.5. Προς το παρόν cpu voltage στα 1,032 από CPUZ σε full load με default συχνότητα. Βγάζει Intel Burn Test για αρκετά run. Ρεύμα NB στα 1,25 αν θυμάμαι καλά. Το παράδοξο της υπόθεσης τώρα.. Μπαίνω στο BIOS να ανεβάσω λίγο FSB από 333 στα 400 ώστε να γίνει 9,5*400=3,8 Ghz και βάζω ρεύμα στον επεξεργαστή στα 1,25 για να έχω αέρα από ρεύμα. Μνήμες βάζω έναν διαιρέτη κάτω και τις κρατάω στα 1333 ( 1600 δεν παίζουν με τίποτα ). Και εδώ είναι το παράλογο.. Δεν ξεκινάει καν το άτιμο.. Καμιά πρόταση παιδιά?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί δεν τ ανεβάζεις με μικρότερα βήματα αντί να πας εξαρχής απ τα 333 στα 400MHz; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drentas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό δοκίμασα τωρά και πάλι δεν... Σκαλώνει και δεν ποστάρει καν.. Σε μια post pci κάρτα που έχω σταματάει στον κωδικό 13, κάνει initialize το chipset λέει.. Παλαιότερα που είχα 3χ1 GB OCZ platinum ανέβασα μέχρι 4,2GHZ χωρίς πρόβλημα. Λες να είναι θέμα μνήμης και να κόβει τόσο πολυ?? Απο θερμοκρασίες είμαι εντάξει HAFX και hyper 212+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Για να δεις αν σε κόβουν οι μνήμες καντες underclock. Κατέβασε το DDR:FSB ratio ή όπως αλλιώς το λέει το BIOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια τα φωτα σας. Εχω το pc της υπογραφης μου. Τον εχω στα 3.6 και τοσο καιρο ολα ηταν οκ. Σημερα αναβω, μολις κανει ποστ, σβηνει και ξαναναβει σε στοκ συχνοτιτα αλλα ρευμα οπως το ειχα στο oc. Τα ξαναβαζω ολα οπως πριν και ποσταρει κανονικα και ολα οκ. Ξανασβηνω, αναβω και παλι τα ιδια. Σβηνει απο μονο το και ανοιγει σε στοκ. Κατεβαζω στα 3ghz. Ξανα τα ιδια. Σβηνει απο μονο του. Το ρυθμιζω και ολα οκ. Δοκιμασα να του δωσω +1v σε RAM αλλα τα ιδια. help guys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 :devil: :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια τα φωτα σας. Εχω το pc της υπογραφης μου. Τον εχω στα 3.6 και τοσο καιρο ολα ηταν οκ. Σημερα αναβω, μολις κανει ποστ, σβηνει και ξαναναβει σε στοκ συχνοτιτα αλλα ρευμα οπως το ειχα στο oc. Τα ξαναβαζω ολα οπως πριν και ποσταρει κανονικα και ολα οκ. Ξανασβηνω, αναβω και παλι τα ιδια. Σβηνει απο μονο το και ανοιγει σε στοκ. Κατεβαζω στα 3ghz. Ξανα τα ιδια. Σβηνει απο μονο του. Το ρυθμιζω και ολα οκ. Δοκιμασα να του δωσω +1v σε RAM αλλα τα ιδια. help guys στοίχημα οτι είναι κάποιος δίσκος USB και το μπλοκάρει - βγάλε όλα τα USB και δοκίμασε να ανοίξεις πάλι :devil: :devil: μιλάμε οτι το πόστ σου βοηθάει πάρα πολύ... α ρε αθάνατε έλληνα ξερόλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 μιλάμε οτι το πόστ σου βοηθάει πάρα πολύ... α ρε αθάνατε έλληνα ξερόλα Ο ενδιαφερόμενος που έπρεπε να καταλάβει, κατάλαβε. Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 να σου πώ την αλήθεια συγνώμη για το ύφος του παραπάνω γιατι σε μπέρδεψα με κάποιον άλλον που το έπαιζε ιστορία με το OC αλλα ο λόγος που σε μπέρδεψα είναι γιατι είχατε παρόμοιες απόψεις... όπως έχεις γράψει: Δικαίωμά σας να κλοκάρετε, δικαίωμά μου να είμαι στοκ. Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς. δικαιωμά σου αλλά το οτι έχει κάποιο πρόβλημα με το overclock κάποιος χρήστης δεν σημαίνει κάτι. ίσα ίσα μπορούμε να τον βοηθήσουμε αν γνωρίζουμε κάτι. με το να ειρωνέυεσαι (αυτο κατάλαβα εγώ με το πόστ με τα διαβολάκια) πρώτον δεν λύνεται το πρόβλημα του, δευτερον εφόσον εμείς δεν λέμε κάτι σε σένα που είσαι στοκ καλό είναι να μην λές και εσύ σε εμάς που δεν είμαστε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Περιμένε όμως πρώτα να δεις αν θα θιχτεί ο ενδιαφερόμενος και μετά όρμα ρε συ. Αφού έχεις διαβάσει τα ποστ μου καταλαβαίνεις ότι αν ήθελα πάλι να εκθέσω τις απόψεις μου επί του θεματος θα έγραφα σεντόνια. Δεν το έκανα, έμαθα να σας ανέχομαι. Το αυτό επιθυμώ και από σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drentas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Για να δεις αν σε κόβουν οι μνήμες καντες underclock. Κατέβασε το DDR:FSB ratio ή όπως αλλιώς το λέει το BIOS. Έβαλα τις μνήμες να παίξουν από 1333 σε 1066 και είναι μια χαρά. Αν πάω να πειράξω το FSB όμως πάλι δεν ξεκινάει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 :devil: :devil: Και νομιζα οτι ξερεις πως λειτουργει το φορουμ στοίχημα οτι είναι κάποιος δίσκος USB και το μπλοκάρει - βγάλε όλα τα USB και δοκίμασε να ανοίξεις πάλι μιλάμε οτι το πόστ σου βοηθάει πάρα πολύ... α ρε αθάνατε έλληνα ξερόλα Δοκιμαζω και ενημερωνω. Γιατι εβαλα εναν seagate πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα