Προς το περιεχόμενο

Οδηγός overclocking για core 2 Duo & Quad cpus

phovos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχεις καμία πρόταση για ψύκτρα?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806756

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806753

Από αυτές εχει μεγάλη διαφορά η μια απ' την άλλη?

Επίσης αν αλλάξω ψύκτρα μέχρι πόσο θα μπορέσω να κλοκάρω τον επεξεργαστή?

Θα μου απαντήσει κάποιος γιατί θέλω να κάνω την αγορά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εαν μπορεις μονο απο eshop κοιτα αυτην και μονο αυτην SCYTHE MUGEN 3 47.00 €

Εαν μπορεις και απο αλλου κοιτα αυτην που ειναι καλυτερη Thermalright Silver Arrow 65.00€

Η πρωτη ειναι αρκετα πανω απο τον μεσο ορο και ειναι παρα πολυ καλη.

Η δευτερη ειναι κορυφαια αεροψχυτρα.

Καλες ειναι.αλλα οι αλλες ειναι καλυτερες.

Ας αφησουμε την thermalright απ'εξω γιατι ειναι top αεροψυχτρα και εαν την παρεις πολυ απλα μετα δεν θα χρειαστει να πας ουτε σε υδροψυξη παρα μονο εαν την φτιαξεις μονος σου και τα σκασεις.

Μην κοιτας μονο την τιμη απο το eshop,ψαξε και κανενα review στο ιντερνετ για να δεις διαφορες.

Η scythe ειναι πολυ καλη ψυχτρα για τα λεφτα της.

(και εγω coolemaster εχω).

Έψαξα για τη Scythe Mugen 3, βρήκα και την PCGH Edition με τους 2 ανεμιστήρες αλλά κατέληξα στην Thermalright Silver Arrow που μου τη σπάει η εμφάνιση της αλλά αφού λες οτι είναι καλύτερη its ok.. Πόσο θα μπορώ να κλοκάρω τον επεξεργαστή με αυτή?

Θα χωρέσει στο κουτί ή θα βρίσκει στις μνήμες;

pcins.th.jpg

Ωχ αυτο ειναι ενα θεμα.λογικα δεν θα βρισκει στις μνημες.Αλλα το ανεμιστιρακι απο τα mofsets πρεπει να φυγει απο εκει.

Κοιτα,το ποσο θα τον φτασεις,εξαρταται το τσιπακι σου.με αυτην την ψυχτρα με αρκετο ρευμα κιολας,θα εχεις μια χαρα θερμοκρασιες.μονο η θερμοκρασια δεν θα σε κοψει.

Οκ, την παράγγειλα. Ελπίζω να γίνει δουλειά. Το ανεμιστηράκι εννοείται οτι θα φύγει. Το εχω αποσυνδέσει από την πρώτη μέρα λόγω θόρυβου. Επίσης μου είπαν για την Prolimatech Megahalems Rev.C πως είναι καλύτερη από την Thermalright, στέκει ή όχι;

Οκ, την παράγγειλα. Ελπίζω να γίνει δουλειά. Το ανεμιστηράκι εννοείται οτι θα φύγει. Το εχω αποσυνδέσει από την πρώτη μέρα λόγω θόρυβου. Επίσης μου είπαν για την Prolimatech Megahalems Rev.C πως είναι καλύτερη από την Thermalright, στέκει ή όχι;

είσαι υγρόψυξη κ αφαιρείς το ανεμιστήρι?

Να ρωτήσω και γω κάτι... Πως μπορώ να κάνω update το BIOS του υπολογιστή μου? Έχω την εντύπωση ότι του λείπουν μερικά χρονάκια. :rolleyes: Επίσης γιατί δεν βρίσκω καμια επιλογη στο BIOS περι multiplier? :wacko: Μόνο το FSB μπορώ να αλλάξω. Επίσης δεν ξέρω ποιός είναι ο τύπος της μητρικής μου... Δηλαδή ξέρω αλλά στο περίπου. Το CPU-Z μου λέει ότι είναι η MSI: MS-7236 αλλά στο site της MSI υπάρχουν 6 τύποι της MS-7236. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ευπρόσδεκτος...

Να ρωτήσω και γω κάτι... Πως μπορώ να κάνω update το BIOS του υπολογιστή μου? Έχω την εντύπωση ότι του λείπουν μερικά χρονάκια. :rolleyes: Επίσης γιατί δεν βρίσκω καμια επιλογη στο BIOS περι multiplier? :wacko: Μόνο το FSB μπορώ να αλλάξω. Επίσης δεν ξέρω ποιός είναι ο τύπος της μητρικής μου... Δηλαδή ξέρω αλλά στο περίπου. Το CPU-Z μου λέει ότι είναι η MSI: MS-7236 αλλά στο site της MSI υπάρχουν 6 τύποι της MS-7236. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ευπρόσδεκτος...

Από MSI δεν ξέρω αλλά να ξέρεις οτι πέρα από τους επεξεργαστές που έρχονται ειδικά για O/C με ξεκλείδωτο multiplier, όλοι άλλοι είναι κλειδωμένοι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...