Προς το περιεχόμενο

Οδηγός overclocking για core 2 Duo & Quad cpus

phovos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικά απο πολλούς πειραματισμούς μεχρι και τώρα που μιλάνε απο οτι εχω καταλάβει οι ram ευθύνονονται για το αν θα ειναι stable και θα περάσει ολα τα tests.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν εχω τις ram 1600 με διάφορα timings δοκιμασμένα και ρεύματα 1.65v πάνω και multi x21 fsb 206 με ρεύμα πάντα 1.382 τα test στο 3dmark 2006 και 11 τα πέρασε,τώρα όμως που έβαλα τις ram στο auto τα πέρασε τα tests ολα κανονικά.

Οπότε καπου ενδιάμεσα πρέπει να ειναι τα σωστά settings.

Τώρα που έκεισα C1E SUPPORT ,Turbo Limit Και Speedstem οι θερμοκρασίες μου σύμφωνα με το core temp idle ειναι 43,42,42,39 ανα πυρήνα και εκει ανεβοκατεβαίνουν.

Πώς τις βλέπετε ?

• 5 μήνες μετά...

Καλησπέρα παιδιά το σύστημα μου αποτελείται απο motherboard ASus m3N78-ΑΜ,CPU phenom II x4 955 o/c στα 3,7 ghz με ψυκτρα thermaltake ,ram 4gb,psu thermaltake 500watt,κάρτα sapphire 6850 .είναι συνδεδεμένο σε tv samsung 46 " LCD. Μια ερώτηση εχω μόνο πως μπορώ να πάω παραπάνω σπο τα 3,7 ghz οταν μετά την τιμή χ18 που βάζω στον πολλαπλασιαστή δεν κανει restart ?Απο το bios δεν μπορώ να αλλάξω τάσεις ρευματος.Εχω ανοίξει και ειδικό θέμα αλλα δεν απαντά κανείς..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...