sdevil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Που το βλεπω αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Το revision με το cpu-z και το VID με το CoreTemp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdevil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Λοιπον τον ανεβασα στα 3,33 για αρχη και εχει revision : e0 , και vid : 1,3000v Το συμπερασμα με αυτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Χμμ αρκετά υψηλό VID, αλλά θα το δούμε στην πορεία κατά πόσο είναι ικανό να επηρρεάσει το overclockability του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdevil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Να τον γυρισω στα 3.0 να εχω το κεφαλι μ ησυχο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Βρε κάρφωσε 400*9 και βλέπουμε :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdevil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 εξηγησε μου πρωτα ομως το VID που ειναι υψηλο τι συμαινει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 VID θεωρητικά είναι η ελάχιστη απαιτούμενη τάση ώστε να λειτουργεί σταθερός ο συγκεκριμένος επεξεργαστής σε default clocks. Ο δικός μου π.χ. έχει 1.1750V. Επίσης θεωρητικά, όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο για ενδεχόμενο overclocking. Αυτά στη θεωρία όμως, στην πράξη δεν είναι πάντα έτσι. Εσύ σίγουρα μη δώσεις πάνω από 1.4V real Vcore και απλά άρχισε να ανεβαίνεις με ένα 400*9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 καθώτι άσχετος με το θέμα του overclocking διάβαζα εδώ... έβαλα και εγω το cpuz και είδα οτι με τον i7 950 στα 3.2mhz το core speed μου δείχνει 1570,4 τι είναι αυτό ρε παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Πέφτουν τα ρολόγια και το ρεύμα για εξοικονόμηση ενεργείας .Αν ανοίξεις κάποια βαριά εφαρμογή η στρεσάρεις τον επεξεργαστή θα δεις την κανονική συχνότητα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 εχεις δίκιο φίλε μου μόλις άνοιξα το pc άνοιξα αμέσως το cpuz και η μέτρηση που μου έδειξε ήταν 3.256 mhz και σε 10 sec έπεσε στα 1,5 οπότε σωστά δουλεύει. άλλη μια ερώτηση. Εχω αυτές τις μνήμες απο την bios είναι καλό να ρυθμήσω την συχνότητα στα 1600 η auto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Αν το έχεις στο auto 99% θα δουλεύουν στα 1333mhz βαλε μόνος σου στα 1600mhz δεν θα έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Να ρωτήσω κατι που έχω απορία και παροτι έχω διαβάσει μερικά πράγματα δεν έχω καταλάβει ακόμα. Ξέρω οτι όσο ανεβάζω το fsb σε σχέση με το multiplier ανεβαίνουν και οι θερμοκρασίες,τώρα απο θέμα απόδοσης του overclocking παίζει κανένα ρόλο αν ανεβάσω πιο πολύ το multiplier σε σχέση με το fsb η και το αντίθετο ? εχεις δίκιο φίλε μου μόλις άνοιξα το pc άνοιξα αμέσως το cpuz και η μέτρηση που μου έδειξε ήταν 3.256 mhz και σε 10 sec έπεσε στα 1,5 οπότε σωστά δουλεύει. άλλη μια ερώτηση. Εχω αυτές τις μνήμες απο την bios είναι καλό να ρυθμήσω την συχνότητα στα 1600 η auto? Στα 1600 καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Παίζουν αρκετά ρολό στο θέμα αποδόσεις του overclocking έκτος από τον επεξεργαστή είναι και η μητρική και η μνήμες ram. Γενικά αν δεν σε κόψει η μητρική όταν ανεβάζεις το fsb μετά από κάποια τιμή θα σε κόψουν η μνήμες η και το αντίθετο αν δεν είναι κάλος ο επεξεργαστής .Η καλύτερη και ποιο αποδοτική λύση για μένα είναι ανεβάζεις τον επεξεργαστή σου μέχρι τα π.χ 4,3ghz μόνο με τον πολλαπλασιαστή μετά ανεβάζεις και λίγο ακόμη με το fsb και τον φτάνεις 4,5ghz και έχεις ανεβάσει και τα mhz των μνήμων και είσαι και ποιο σταθερός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 C1E SUPPORT ,Turbo Limit Και Speedstem τα κλέινουμε, σωστά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα