Xristaras12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 καταλαβα σ ευχαριστω πολυ,αν βρω καποιο προβλημα θα επανελθω Πριν δεν εγινα κατανοητος σε κατι-λαθος μου βεβαια ετσι οπως το εγραψα- το cpuz μου δειχνει οτι εχω 6 γιγα ραμ,στην πραγματικοτητα το συστημα εχει 3 γιγα ομως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Χμμ περίεργο όντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ειμαι νεος στο αθλημα του Ο/C και τωρα διαβαζω πανω σε αυτο ωστε να κανω κατι και στο δικο μου AMD II x2 250 @3GHz. Προσεξα πως η μητρικη μου εχει 2 διακοπτες και οπως γραφει στο βιβλιαρακι της μπορεις να πας μεχρι 20-25% παραπανω. Η μηρικη μου ειναι η MSI 785GM -E51. Αν του αλλαξω αυτο θα γινει κατι η θα χρειαστω και ρυθμισεις στα bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeonidasD Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα, Εχτές έκανα την πρώτη προσπάθεια για overclocking και έχω πληθώρα ερωτήσεων. Τα specs του pc είναι : E6850 core2duo 2,66Ghz Kingston HyperX 1033 4X1GB GigaByte EP45-DS5 FSB1600 Από 2,66 ανέβασα τον επεξεργαστή στα 3Ghz με το set-up των 8x360. Χωρίς να πειράξω FSB speed ή Voltage Control και χωρίς να αλλάξω ψύξη. Τον δούλεψα (στρέσαρα) 1μισή ώρα, όλα καλά φαίνονται. Οι θερμοκρασίες σε κάθε πυρήνα είναι 43-46c. Είναι πολύ? Οι υπόλοιπές ερωτήσεις το απόγευμα που θα πάω σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Πώς τον στρέσαρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeonidasD Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μετατροπή Video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Τρέξε και κανα OCCT. Μια χαρά η θερμοκρασία πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeonidasD Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν , μετά από μία ώρα OCCT ή θερμοκρασία του cpu έχει πάρει τα πάνω της ομολογουμένως. 53c και 52c για τα cores. Πάντως σταθερός είναι . Έχω άλλη μία απορία , γιατί ενώ οι μνήμες μου είναι 1000άρες το cpu-z μου τις δείχνει 445mhz (x2 κοντά 900)? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Γιατί παίζεις με ένα συγκεκριμένο διαιρέτη, μπορείς να τον αλλάξεις στο BIOS. Καλό βέβαια είναι να τις αφήσεις να τρέχουν χαμηλά μέχρι να καταλήξεις στο πού θα αφήσεις τον επεξεργαστή. Εκτός βέβαια κι αν δε θες να ανέβεις άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapotaki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 παιδια να σασ πω εχω ενα core 2 quad Q6600 και μυτρικι μια asus p5ql se στα πασα μπορω να τον ανεωασω εχει κανενασ ιδεα??? λεω να αρχισω σιγα σιγα... αλλα μεχρι ποσο παει??? θα ημουν υποχρεοσ αν μου ελεγε καποιος. ευχαριστω προκαταβολικα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 επαναφερω λιγο το θεμα μιας και εχω προβληματακι Σηκωθηκα σημερα και ειχα διαθεση για tuning...βαζω 333*9 μνημες χειροκινητα 666MHz,(ολα τα υπολοιπα στο auto) κανω επανεκκινηση και μετα το post comes bsod (ORQL_NOT_LESS_OR_EQUAL) να υποθεσω οτι δεν τραβανε οι μνημες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdevil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Ωραιος οδηγος. Εγω εχω τον e8400 πανω με αυτη την ψυχτρα. Ανεβαινει απο 3.0 ghz σε 3.4 και να παραμεινει σταθερος; Και τι να αλλαξω στα bios για να το πετυχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Βασικά μέχρι τα 3.6GHz πάει και με τη stock χωρίς να ανεβάσεις Vcore, εκτός απροόπτου. Ποια μητρική έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdevil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Εχω αυτην gigabyte ga-ep31-ds3l τιποτα το σπουδαιο και μνημες που τρεχουν στα 1066. Δηλαδη μου λες 3.6 αφοβα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Σαφώς. Τι revision είναι και τι VID έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα