phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ποια μητρική είπαμε ότι έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
computer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Τελικά βρήκα το SpeedStep αλλα τα υπόλοιπα που πρεπει να αλάξω όπως το vcore, το fsb και τον πολλαπλασιαστή δεν με αφηνει να τα αλλαξω. Μήπως εχει κλειδωμενο πολλαπλασιαστή ο επεξεργαστής μου και γι'αυτό δεν γινεται να τα αλλάξω; Όπως είπα εχω τον Intel Pentium Dual-Core E5300 2.6Ghz Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2010 από computer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
computer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Τελικά βρήκα το SpeedStep αλλα τα υπόλοιπα που πρεπει να αλάξω όπως το vcore, το fsb και τον πολλαπλασιαστή δεν με αφηνει να τα αλλαξω. Μήπως εχει κλειδωμενο πολλαπλασιαστή ο επεξεργαστής μου και γι'αυτό δεν γινεται να τα αλλάξω;Όπως είπα εχω τον Intel Pentium Dual-Core E5300 2.6Ghz Όλα τα παραπάνω που είπα δεν ισχύουν. Τελικά γίνεται και τον έφτασα για αρχη στα 2,8 Ghz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ωραίος. Δώσε κι άλλο όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
computer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ωραίος. Δώσε κι άλλο όμως Σκοπεύω να δώσω αλλά πρέπει να σου πω πως δεν άλλαξα καθολου τα watt. Δηλαδη δεν πειραξα εκει που λεει για vcore. Για να το ανεβασω κι αλλο πρεπει να αυξησω καθολου τα watt; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Volt είναι κατ' αρχάς, όχι Watts. Κατά δεύτερον, ναι, από ένα σημείο και μετά θα χρειαστεί αύξηση. Κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι αυτό το σημείο όμως σε κάθε περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
computer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Volt είναι κατ' αρχάς, όχι Watts. Κατά δεύτερον, ναι, από ένα σημείο και μετά θα χρειαστεί αύξηση. Κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι αυτό το σημείο όμως σε κάθε περίπτωση. Sorry για το watt! Πιστευεις οτι μεχρι τα 3,0 θα χρειαστει αύξηση ή μπορω να το παω μεχρι τα 3,2 χωρις αυξηση; Και αν χρειαστει ποσα volt πρεπει να του δωσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Συνέχισε να ανεβαίνεις και βλέπουμε.. Πάμε στο thread που έχεις ανοίξει όμως, μη γράφουμε παντού τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 εχω μια απορια εχω 667 μνημες αλλα ειδα οτι τρεχουν στα 1066(ειναι δυνατον; ) εχω 2 ραμ επανω 1+2 γιγα στο πρωτο και τριτο σλοτ παρ ολα αυτα το cpu-z μου δειχνει 6 γιγα ραμ συνολο και οτι εχω και στα 4 σλοτ ραμ (1-1-2-2 δηλαδη) τι παιζει ρε παιδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δε φαίνεται καθαρά η επισύναψή σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 συγνωμη δεν το προσεξα... μισο να την φτιαξω! οριστε Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν, οι μνήμες σου είναι 667άρες και τρέχουν στην ίδια συχνότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
computer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 ---------------------------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 και το rated FSB;;; επειδη σκεφτομαι να τον ανεβασω λιγο θεωρητικα μεχρι 333*9 δεν ειναι το οριο; δεν θελω να παιξω με μνημες κλπ... στο size γιατι δειχνει ομως 6144ΜΒ ραμ; στις ιδιοτητες του υπολογιστη βλεπω κανονικα 3 γιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Η συνολική ποσότητα μνήμης είναι 6GB που προκύπτει από 2*2GB και 2*1GB. Αν στις Ιδιότητες βλέπεις 3GB, είναι επειδή μάλλον έχεις 32bito λειτουργικό. Σχετικά με το overclocking, δεν υπάρχει θεωρητικά ελάχιστο και μέγιστο όριο. Εξαρτάται από ένα σωρό παραγόντων το πού θα φτάσεις. Εκτός κι αν λαμβάνεις υπόψη σου τις μνήμες. Αν είναι έτσι, τότε ναι, θεωρητικά μέχρι 333*9 μπορείς να πας και από 'κει και πέρα, όσο σου επιτρέψουν οι μνήμες (αν ανεβαίνουν καθόλου). Πάντως τα 333*9 πρέπει να τα έχεις χωρίς αύξηση τάσης, χωρίς τίποτα. Απλά θα ορίσεις ένα συγκεκριμένο διαιρέτη ώστε να μην ανέβουν κι άλλο οι μνήμες σου, αλλά ξεκινώντας από πιο χαμηλά (π.χ. 533MHz από 667 που είναι τώρα) να ανέβουν στα 667MHz κλοκάροντάς τον Ε6600. Πρέπει δηλαδή να παίξεις με 1:1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα