Προς το περιεχόμενο

Οδηγός overclocking για core 2 Duo & Quad cpus

phovos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ειμαι στα 3,7 με αερα πετρα σταθερος κ benchstable στα 3,9 περιπου με 1,2875 vid κ δεν τον θεωρω καλο αλλα μετριο .

με 1,2875 vid η με 1,2875v...?? αν όχι στα πόσα v τον έχεις για τα 3,7.. ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τεσταρω με linx κ τερατα φανς . κ εκει αυτην την εποχη ισα που αγγιζουν τους 80 . τον χειμωνα ειμαι καλυτερα . occt δεν θυμαμαι .

για 3720 θελω 1,47 ! δεν τον λυπαμαι καθολου .

ε τι να πάθει αφού είσαι οκ απο temps?:-) πάντως η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι να έχω δει q6600 πάνω απο 3,6-3,7 γενικά...εκτός και αν μιλάμε για benchmarking απολειστικά...

ε τι να πάθει αφού είσαι οκ απο temps?:-) πάντως η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι να έχω δει q6600 πάνω απο 3,6-3,7 γενικά...εκτός και αν μιλάμε για benchmarking απολειστικά...

δεν παίζει ρόλο μόνο η θερμοκρασία.. το "όριο" του q6600 είναι τα 1.51v αν θυμάμαι καλά.. και κάτι μου λέει οτι ο συγκεκριμένος είναι και lapped οπότε ένας ακόμα λόγος για να έχει χαμηλές θερμοκρασίες... επίσης νομίζω και ο δικός μου θα πηγαίνει άνετα τόσο αφου με 1.4 πάει στα 3.6 (55c MAX) .. αλλα οκ νομίζω μπορούμε να το θεωρήσουμε καλό κομμάτι... ! :-)

δεν παίζει ρόλο μόνο η θερμοκρασία.. το "όριο" του q6600 είναι τα 1.51v αν θυμάμαι καλά.. και κάτι μου λέει οτι ο συγκεκριμένος είναι και lapped οπότε ένας ακόμα λόγος για να έχει χαμηλές θερμοκρασίες... επίσης νομίζω και ο δικός μου θα πηγαίνει άνετα τόσο αφου με 1.4 πάει στα 3.6 (55c MAX) .. αλλα οκ νομίζω μπορούμε να το θεωρήσουμε καλό κομμάτι... ! :-)

ε ναι αυτό εννοώ ότι με το ρεύμα που έχει δώσει το μόνο πράγμα που έχει να κοιτάει είναι τα temps:-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Ρε παιδια προσπαθω και εγω να υπερχρονισω αλλα στη μητρικη μου δεν βρισκω τη ρυθμιση που λεει speedstep οπως ειναι στον οδηγο. Πρεπει να υπαρχει οπωσδηποτε ή να συνεχίσω κανονικα χωρις να την βαλω disabled;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...