Luciddream Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Να ρωτησω κατι ρε παιδια γιατι με o/c πρωτη φορα θα ασχοληθω...εχω κατι DDR3 1333 mhz και εναν q6600.Αν τον κανω o/c πχ στα 3.0 ghz χρειαζεται να κυνηγησω 1:1? γιατι απο οτι διαβασα στον οδηγο δν ειναι κατι εφικτο σε αυτην την περιπτωση.... μην ασχολείσαι... το 1:1 είναι μύθος... δεν κερδίζεις τίποτα. (όσον αφορά το σύστημα σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 να κατεβασω χρονισμους στην ραμ τελικα η οχι? εκτος κ αν δν αναφερεσαι καν σ αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Όσο ανεβάζεις FSB τόσο θα αυξάνεται και η συχνότητα της μνήμης, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να πετάει λάθη το OCCT ή να βλέπεις BSOD's (ή απανωτά reboots) και να μην ξέρεις αν ευθύνεται το Vcore, η μνήμη ή κάτι άλλο. Άσε τη συχνότητα της μνήμης λίγο πιο κάτω απ' την ονομαστική της ταχύτητα (1333MHz) και ασχολήσου με τον επεξεργαστή. Όταν φτάσεις σε ένα ικανοποιητικό σημείο, θα αποφασίσεις με ποιο διαιρέτη θα παίξεις για τη μνήμη, ανάλογα με το FSB που θα έχεις ορίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 να κατεβασω χρονισμους στην ραμ τελικα η οχι? εκτος κ αν δν αναφερεσαι καν σ αυτο φυσικά και να μην κατεβάσεις.. όσο τραβάει η ραμ εκεί θα προσπαθήσεις να παίξεις.. αυτό που λέει ο phanispal απο πάνω είναι οτι αν ανεβάσεις το fsb θα πρέπει να επιλέξεις κάποιον διαιρέτη έτσι ώστε να μην σου ανεβάζει την συχνότητα μνήμης πάνω απο τα 1333 που μπορεί να παίξει η ραμ. δεν εννοεί να είναι η ραμ σου 1333mhz και εσύ να την τρέξεις στα 800 για να κερδίσεις κάτι. έτσι μόνο θα χάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 φυσικά και να μην κατεβάσεις.. όσο τραβάει η ραμ εκεί θα προσπαθήσεις να παίξεις.. Κι αν η μνήμη δεν ψήνεται ν' ανέβει πάνω απ' τα 1333MHz π.χ., τι σημαίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Stavrakas, όπως σου λέει και ο phanispal, σταμπίλαρε κάπου πρώτα τον επεξεργαστή δίνοντας διαιρέτη στις ram που θα τις ρίχνει χαμηλότερα ή ίσα με την default τους συχνότητα. Αφού καταλήξεις και είσαι σίγουρος πως ο επεξεργαστής είναι stable, άρχισε να παίζεις με τις μνήμες σκαλίζοντας διαιρέτες, το ρεύμα τους και το ρεύμα στο nb. Αν ξεκινήσεις να τα σκαλίζεις συγχρόνως το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις χρόνο ψάχνοντας τι διάολο δεν είναι stable. Εκτός και αν είσαι τόσο τυχερός και παίξεις stable με την πρώτη προσπάθεια, ψιλοαπίθανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Κι αν η μνήμη δεν ψήνεται ν' ανέβει πάνω απ' τα 1333MHz π.χ., τι σημαίνει αυτό; βασικά αυτό εννοούσα "όσο τραβαει" == την ονομαστική της ταχύτητα μάλλον όπως το έγραψα τον μπέρδεψα.. συμφώνησα μαζί σου δεν είπα οτι είπες κάτι λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά, ούτε εγώ είπα τίποτα :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραίος οδηγός. Γιατί δεν τον κάνετε sticky να τον συμβουλευόμαστε που και που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Κάποτε ήταν νομίζω, δε ξέρω γιατί το έβγαλαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ψάξεις ανάμεσα στις 66 σελίδες του νήματος θα δεις ότι έχει προταθεί ουκ ολίγες φορές αλλά εις μάτην.. Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν ήταν κολλώδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Κάποτε ήταν νομίζω, δε ξέρω γιατί το έβγαλαν. nope, δεν είχε γίνει ποτέ sticky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariadgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Τώρα έγινε...Μπράβο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexaspi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 μπραβο μαν πολυ καλο φαινεται θα το δοκιμασω. αν καψω κατι δεν πηραζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Και να θες να κάψεις, δεν είναι τόσο εύκολο, πρέπει να ξέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα