Προς το περιεχόμενο

Οδηγός overclocking για core 2 Duo & Quad cpus

phovos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Thanks liopyr.

Tο ξέρω ρε φίλε ότι με το ρεύμα δεν μασάει αλλά οι θερμοκρασίες με προβληματίζουν καθώς όπως βλέπεις οι ζεστοί πυρήνες χτυπάνε 69C με μόλις 1,10v.

Μέχρι τι θερμοκρασίες δηλαδή να μην ανησυχώ διότι έχω διαβάσει διάφορα και δεν βγάζω άκρη. Άλλωστε με Q6600 πρώτη φορά κάνω κονέ... :P :lol:

για μένα να τον ανεβάσεις και άλλο.. αλλα με καλύτερη ψύξη. αν δν γίνεται τώρα άστο έτσι.. εγώ στα 3.2 έχω χαμηλότερες θερμοκρασίες και με μόνο ένα fan. (όλα αυτά στην αθήνα με full ζεστη)

insomniaxxx.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για μένα να τον ανεβάσεις και άλλο.. αλλα με καλύτερη ψύξη. αν δν γίνεται τώρα άστο έτσι.. εγώ στα 3.2 έχω χαμηλότερες θερμοκρασίες και με μόνο ένα fan. (όλα αυτά στο κέντρο της αθήνας με full ζεστη)

insomniaxxx.jpg

Nαι αλλά,

Χωρίς case βόσκει ελεύθερος και ωραίος :P (εμένα είναι σε ένα htpc case χωμένο σε έπιπλο τηλεόρασης), με την mega shadow των 60+ ευρώ (εμένα με την ταπεινή freezer 7 pro των 18 ευρώ σημερινά με έναν 92mm fan. :lol:)

Σαφώς φίλε Luciddream έχεις δίκιο διότι και γώ αγχώνομαι λίγο με τα temps. Θα μείνω εδώ που είμαι μέχρι να έρθουν τα πρωτοβρόχια. :P

Σε ευχαριστώ man. :-)

(Aθήνα και γώ, άστα τρελή ζέστη τις τελευταίες μέρες.)

βέβαια σκέψου οτι στην mega shadow το μόνο που πλήρωσα ήταν το μαύρο χρωματάκι και τίποτα παραπάνω (και δεν θα το έκανα αν την είχαν τότε στο πλαίσιο την απλή) ... βέβαια το οτι δεν έχω κουτί βοηθάει πολύ, αλλα η θερμοκρασία που βλέπεις είναι μόνο με ένα fan.. αν βάλω και δεύτερο θα πέσει 5 βαθμούς σίγουρα. οπότε αν μπορούσες με κάποιο τρόπο να βοηθήσεις το air flow μπορεί να σου έριχνε λίγους βαθμούς.. απο θερμοκρασία μπορείς να τον τρέχεις και στους 80 βαθμούς χωρίς να πάθει τίποτα, απο όσα έχω διαβάσει και έχω καταλάβει, αλλά κ εγώ προσωπικά όποτε πάει πάνω απο 65 αγχώνομαι... ! :shock:

edit: χμμ και η απλή στα 56 ευρώ έχει πάει... :/

για μένα να τον ανεβάσεις και άλλο.. αλλα με καλύτερη ψύξη. αν δν γίνεται τώρα άστο έτσι.. εγώ στα 3.2 έχω χαμηλότερες θερμοκρασίες και με μόνο ένα fan. (όλα αυτά στην αθήνα με full ζεστη)

insomniaxxx.jpg

man , σε full load εισαι ετσι?

εδιτ ,λαθος .

full load εδώ:

insomnia2xxx.jpg

---------- Προσθήκη στις 03:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:08 ----------

άσχετο αλλά καμιά ιδέα πώς να ελέγξω την θερμοκρασία του Northbridge... ?? δεν έχω αλλάξει ποτέ πάστα και φτάνουμε στα 3 χρόνια... και είναι διαδικασία ολόκληρη να τα βγάλω τώρα όλα..

καλα εισαι .

καποια στιγμη καλο ειναι να αλλαξεις , γτ ετσι την επαθα κ εγω με x38 κ ρευματα ψηλα στο north κ μια μερα με αποχαιρετησε στα 1,5-2 χρονια συμβιωσης. βγαλε τα κλιψακια που πιανουν πισω απο την μητρικη , βγαλε τα ξεραμενα pads κ βαλε λιγη ceramique( αυτη διαβασα οτι ειναι πιο καταλληλη για τα chipset)

μηπως εχεις κανενα screen με τον Q πιο ψηλα?

μέχρι 3.2 τον έχω πάει προς το παρόν... τα screens τα έβγαλα τώρα.. έχω όρεξη για δοκιμές πάντως οπότε ότι θές πές μου :)

τώρα μου έδωσες έναν λόγο να αλλάξω πάστα αύριο πρωί κιόλας...

δεν εχει σωστα αποτελεσματα . 1ον γτ τα gflops σου ειναι πολυ λιγα κ 2ον το τρεχεις με 2 gb ram? κανονικα θα επρεπε να εχεις πιο μεγαλες θερμοκρασιες απο το occt.

edit τα fans σε push-pull πρεπει να ειναι το δυνατο σε pull κ το πιο αδυναμο σε push .

λολ ναι το τρέχω με 2gb γιατι η ocz είναι ψηλή και βρίσκει στον ανεμιστήρα (θέλει κ άλλη πατέντα..) το θέμα είναι οτι όταν το έβαλα με λιγότερη ραμ (670mb) μου έφτασε 66c αλλα μέχρι εκεί.. όχι παραπάνω. και τελείωσε πολύ γρήγορα το test. δεν ξέρω τι να φταίει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...