d3m0n Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 1 Ωρα ειναι αρκετη για να δεις αν εισαι stable Αν μιλάμε για linpack τότε 1-2 ώρες αρκούν, αν μιλάμε για prime95 θες 24ωρο+ για να σιγουρευτείς και πάλι ποτέ δεν ξέρεις αν θα φας κανά bsod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Αν μιλάμε για linpack τότε 1-2 ώρες αρκούν, αν μιλάμε για prime95 θες 24ωρο+ για να σιγουρευτείς και πάλι ποτέ δεν ξέρεις αν θα φας κανά bsod. Δεν ξερω αν αναφερεσαι στο blend test αλλα μιλαμε για σταθεροτητα northbridge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό και έχωντας το fsb για τις μνήμες στο auto, παρατήρησα πως ανεβάζοντας τον επεξεργαστή ανεβαίνει και το fsb από τις μνήμες. Θα έπρεπε να γίνεται αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Φυσιολογικο ειναι αλλα μεχρι να φτασεις στο επιθυμητο αποτελεσμα στον επεξεργαστη φροντισε να εχεις τον καταλληλο διαιρετη για να δουλευουν χαμηλα οι μνημες σου και μετα τις "φτιαχνεις" κι αυτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 για να καταλαβω αν βαλουμε το fsb σε 333 και το multiplier x9 εχουμε κλοκαρει στα 3 GHz;ξερω οτι παιζουν και αλλοι παραμετροι ρολο και ψηνομαι να κλοκαρω το pc της υπογραφης μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Έτσι είναι, από 'κει και πέρα τσεκάρεις αν είναι σταθερό το σύστημα. Ο Ε6600 αν είναι καλό κομμάτι μπορεί ν' ανέβει και μέχρι τα 3.6GHz, ίσως και παραπάνω. Δεν ξέρω κατά πόσο θα το επιτρέψει η μητρική σου όμως (οι μνήμες σου ελπίζω να είναι 800άρες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ειμαι τρομερα ατυχος γιατι ειναι Β2 revision και 667 μνημες...το ειχα δοκιμασει και ειδα απο το cpu-z 3005 με bus fsb 333.3 και rated FSB 1333 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 ρε παιδια να ρωτησω τωρα εγω κατι...? δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει, αυτο το θρεντ γιατι δεν γινεται sticky??? πιστευω ειναι αρκετα καλος οδηγος και η φιλοσοφια του o/c μεταξυ των διαφορων επεξεργαστων ειτε ειναι amd ειτε intel δεν διαφερει και τοσο πολυ... πιστευω θα βοηθουσε πολλους αν ηταν σε σε τετοιο σημειο ωστε να φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε, χωρίς ανταπόκριση όμως. Μέχρι να γίνει αυτό (αν γίνει), αυτό που μπορούμε εμείς να κάνουμε είναι να το bookmarkάρουμε (για να μην το ψάχνουμε) και να το παραθέτουμε κάθε φορά που θα καθίσταται απαραίτητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Ξεθάβω λίγο το thread. Λοιπόν πήρα σήμερα την arctic freezer 7 pro και έκατσα να ασχοληθώ με τον Q6600 GO που πήρα πρόσφατα σε tray. Η αλήθεια είναι ότι αφενός δεν ήμουν διατεθειμένος να ρίξω πολλά λεφτά σε cooler για το 2ο pc, (καθ' ότι η hyper 101 που είχα για τον E3300 δεν με κάλυπτε λόγω 95W TDP max), αφετέρου λόγω ζέστης του καλοκαιριού και λόγω του case (antec fusion remote max) δεν σκόπευα να τον πάω ψηλά. Μέχρι τα 3GHz ήθελα και ξέρω ότι ο GO τα έχει με stock volts. Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει vid 1.2v. Παρόλα αυτά η freezer κόλλωνε να τον κρατήσει κάτω απο τους 72C με linpack burn test και ψάχτηκα ιδιαίτερα δοκιμάζοντας να χαμηλώνω ολοένα ρεύματα μέχρι που κατέληξα μετά απο καμμιά δεκαριά προσπάθειες στα 1,10v real. Kαλό κομμάτι τελικά φαίνεται ότι μου έκατσε. (Πιθανόν να τα έχει και χαμηλότερα δεν δοκίμασα άλλο). Λοιπόν ο cpu είναι σταθερός με maximum intel burn test 5 passes και όπως βλέπετε οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές. Ειλικρινά περίμενα καλύτερα αποτελέσματα απο την Freezer 7 pro (καθώς δεν υπάρχει θέμα να μην έχουν κουμπώσει σωστά τα push pins) αλλά πιθανόν λίγο λόγω υπερβολικής ζέστης σε χώρο που δεν ανοίγω aircondition, λίγο λόγω του case με λιγότερο airflow απο ένα κανονικό, λίγο λόγω της ζέστης που βγάζει η hd4890 που είναι και αυτή στο case οι θερμοκρασίες είναι οι παρακάτω. Πώς τις βλέπετε είναι ανησυχητικές και να γυρίσω στόκ ή είναι ok και να συνεχίσω ώς έχω? Thanks in advance παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου, είναι και 65άρης ο Q6600, δώσε ρεύμα αλύπητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου, είναι και 65άρης ο Q6600, δώσε ρεύμα αλύπητα. Thanks liopyr. Tο ξέρω ρε φίλε ότι με το ρεύμα δεν μασάει αλλά οι θερμοκρασίες με προβληματίζουν καθώς όπως βλέπεις οι ζεστοί πυρήνες χτυπάνε 69C με μόλις 1,10v. Μέχρι τι θερμοκρασίες δηλαδή να μην ανησυχώ διότι έχω διαβάσει διάφορα και δεν βγάζω άκρη. Άλλωστε με Q6600 πρώτη φορά κάνω κονέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 η p5k πως τα πει απο vdroop? to ρευμα σε idle στο κραταει ιδιο? δεν εχεις λογω να ανησυχεις μια χαρα εισαι απο θερμοκρασιες ,ειναι πολυ θερμοαιμοι αυτοι . μεχρι 3,2 θα εισαι πολυ ανετος νομιζω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 η p5k πως τα πει απο vdroop? to ρευμα σε idle στο κραταει ιδιο? δεν εχεις λογω να ανησυχεις μια χαρα εισαι απο θερμοκρασιες ,ειναι πολυ θερμοαιμοι αυτοι . μεχρι 3,2 θα εισαι πολυ ανετος νομιζω . Στο bios είναι 1,12v αν θυμάμαι καλά ενώ real 1.04v. Πάντως το φοβερό ήταν ότι απο το 1,22 στο bios (1.20v real) μέχρι το 1,12v έτρεχα κάθε φορά Linpack. Τα έβγαλε επιτυχώς και τα δέκα και βαρέθηκα να τρέξω και άλλο. Πιθανόν να πέφτει και άλλο για τα 3Ghz. Δηλαδή μέχρι 70 - 70+ να μην ανησυχώ, ειδικά τώρα καλοκαίρι, σωστά? (Εννοείται ότι δεν με χαλάει να τον ανεβάσω και άλλο αν μπορώ σε ασφαλή πλάισια) Ναί το ρευμα μου το κρατάει ίδιο σε idle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Για τον GO δίνει 71°C η intel, οπότε μέχρι και 75 καλά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα