caution Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Πράγματι η 9700 zalman δεν έχει "τζόγο"... αλλά μην σε ανησυχεί και πολύ - δεν είναι τραγικές οι θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Εγω στο κατεβαστηρι εχω αυτη εδω.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806360&u=ZALMAN-CNPS7000C-AL/CU-LED ξερω δεν ειναι ιδιες αλλα εμενα δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ παλαντζο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mulo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 δηλαδη ρε παιδιά να τον αφήσω τώρα έτσι όπως ειναι ή να το γυρισω στα default to cpu? Mε ενδιαφέρει να μην μου πάθει κανενα προβλημα επειδή συνήθως χρηιμοποιώ προγράμματα που τον πιέζουνε. Και δεν θέλω να μου κάνει καμμια ζημια. Τι λέτε εσείς να το αφήσω έτσι η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Οχι οι θερμοκρασιες δεν ειναι καθολου επιφοβες και το Vcore που χρειαζεται ειναι ονειρικο Τουλαχιστον εγω ζηλευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mulo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Καλημερα! Να ρωτησω κατι, την ταση της motherboard πρεπει να την σεταρω εγω? γιατι την εχω αφηση auto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Σε ποιο setting αναφέρεσαι ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Καλα ειναι να μην αφηνεις τπτ μα τπτ στο auto αλλα να βαζεις τις απαιτουμενες τιμες χειροκινητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mulo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 oκ αλλα τι τιμι να της βάλω ακριβώς? δεν γνωριζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Σε ποιο setting αναφέρεσαι ακριβώς; Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mulo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 ΝΒ voltage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δεν μπορουμε να το γνωριζουμε αυτο... Ακομα και την ιδια μητρικη να ειχαμε δεν θα μπορουσαμε να σου πουμε ακριβως καθως δεν εχουν ολα τα κομματια ιδια συμπεριφορα. Κατεβασε prime95 και τρεξε blend tests .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mulo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 με αυτο το προγραμμα θα μου γραψει ποση ταση να βάλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Με αυτο το προγραμμα θα στρεσσαρεις northbridge να δεις ποση ταση χρειαζεται. Αν το περασει το τεστ για 2-3 ωρες τοτε κατεβαζεις λιγο την ταση. Αν το περασει παλι την κατεβαζεις κι αλλο μεχρι να βρεις ποση ειναι η minimum για να δουλεψει με τα συγκεκριμενα settings Αν καποιος ξερει κανα καλυτερο προγραμμα για στρεσαρισμα του northbridge τοτε ας ποσταρει καθως εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με στρεσαρισμα northbridge. Btw το linpack στρεσαρει και northbridge ή μπα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Με αυτο το προγραμμα θα στρεσσαρεις northbridge να δεις ποση ταση χρειαζεται.Αν το περασει το τεστ για 2-3 ωρες τοτε κατεβαζεις λιγο την ταση. Αν το περασει παλι την κατεβαζεις κι αλλο μεχρι να βρεις ποση ειναι η minimum για να δουλεψει με τα συγκεκριμενα settings Αν καποιος ξερει κανα καλυτερο προγραμμα για στρεσαρισμα του northbridge τοτε ας ποσταρει καθως εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με στρεσαρισμα northbridge. Btw το linpack στρεσαρει και northbridge ή μπα;; 1 Ωρα ειναι αρκετη για να δεις αν εισαι stable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Για σιγουρια οταν ετρεχα prime αφηνα το prime(small ftt's) να τρεχει ΟΛΟ το βραδυ μεχρι το πρωι και το blend test το αφηνα γυρω στις 3 μιση - 4 ωρες Ξερω οτι ισως να ειναι υπερβολη... Αλλα για να εισαι 100% σιγουρος θεωρω οτι χρειαζεται πανω απο μια ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα