p_under Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 vid 1,2625 V αρα καταλαβαινεις οτι δεν εισαι σταθερος . δοκιμασε να στρεσαρεις για κανα μισαωρο περιπου με αυτα τα προγραμματα που σου προτεινα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mulo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 απο το λιγο που το στρεσαρε το intel burn test και σε στανταρντ και σε high level ειδα οτι ειναι σταθερο, αλλα η μεγιστη θερμοκρασία του έφτασε με real temp τους 59. Να το βάλω για μισή ώρα? και σε τι level? standart ή high? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 standart . λογικο ειναι να μην εισαι σταθερος αφου το auto ριχνει την ταση κατω απο το vid σου . ποια μητρικη εχεις ? πρεπει να ρυθμησεις χειροκινητα τη ταση στο core voltage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mulo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 φοβάμε μην κάψω τιποτα έτσι όπως τον στρεσάρει αυτο το πρόγραμμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δεν γνωριζω για realtemp αλλα το coretemp στο δειχνει 100%Αν θες κατεβασε το και δεξια λιγακι χαμηλα θα σου λεει VID:1.XXX μπερδευτηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mulo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 κοίτα εγώ το ρύθμισα χειροκίνιτα το vcore. to έχω στο 1,18 v. δεν το έχω auto. την p5 k premium έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 δωσε ρευμα οσο ειναι το vid κ ισως 2-3 κλικ πανω γτ παιζει κ το vdrop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mulo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 να μην το δοκιμάσω λες έτσι όπως είναι? στο 1,18? ή θα τον καψω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 δεν θα παθει τιποτα μην ανχωνεσαι , με τι ψυκτρα εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mulo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 με zalman 9700 led. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 δωσε ρευμα οσο σου λεει το vid κ λιγο παραπανω κ τεστ . μονο ετσι θα δεις . υποψην ο Q6600 παει μεχρι τα 3 ghz χωρις αυξηση στο ρευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mulo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 οκ θα το επιχειρησω με ταση οσο μου λεει το vid. απλα ήθελα να ρωτήσω κάτι αλλο αν το αφήσω έτσι και τον τεστάρω αποκλείεται να είναι σταθερό το σύστημα? ρωτάω γιατι αν υπάρχει πιθανότητα να είναι σταθερό τότε καλύτερα με λιγότερη τάση, αφού θα έχω λιγότερες θερμοκρασίες. (Κατι που ξέχασα ο q6600 μου είναι go) ---------- Προσθήκη στις 16:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:36 ---------- Λοιπόν με ταση 1.265 που μου δείχνει vid οι θερμοκρασίες ανεβαίνανε πανω απο 65 στο πρώτο λεπτό. Το ξανα πήγα το vcore 1.18 το στρέσαρα με το intel burn test στα 3.0 GHZ για μιση ώρα και μου έδειξε σταθερό το σύστημα και ανώτερη θερμοκρασία 59 c. το στρεσάρει και με το prime95 για 5 ώρες περίπου και δεν μου έβγαλε επίσης κανενα error. άρα πιστευω οτι ειμαστε καλά σστο 1.18 v core sta 3.0 ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Πιάσε μία και το OCCT να δούμε τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mulo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 θα το κάνω ποιο αργα. Αλλα λες οτι πρεπει? γιατι με τα άλλα μου είναι κομπλε. ---------- Προσθήκη στις 18:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:15 ---------- μια χαρα και με το occt. Να το αφήσω έτσι ή να τον ανεβάσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Εξαρτάται απ' τις ανάγκες σου. Έχεις headroom πάντως, στη θέση σου θα το πάλευα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα