Προς το περιεχόμενο

Οδηγός overclocking για core 2 Duo & Quad cpus

phovos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με ενδιαφέρει όμως να μην ανεβάζω πολύ τις τάσεις.

Με τα ίδια βοντ τον είχα ανεβάσει στα 3,09 και μου έβγαλε το prime95 error στα 20 πρώτα λεπτά. εκει που τον έχω τώρα στα 2,97 για την ακρίβεια στα 1,18 v το prime95 εδώ και 3 ώρες που το δουλέυω στο full δεν μου έχει βγάλει κανένα error.

Να σημειώσω ότι η τάση της Μ/Β είναι στο ΑUTO

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντως πρέπει να πηγαίνει και και στα 3,2-3,4 χωρίς ιδιαίτερο ζόρισμα. Στο λέω γιατί εμένα ήταν στα 1,86 και τον πήγα στα 3,08.

αλλο dual κ αλλο quad

---------- Προσθήκη στις 13:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:51 ----------

Με ενδιαφέρει όμως να μην ανεβάζω πολύ τις τάσεις.

Με τα ίδια βοντ τον είχα ανεβάσει στα 3,09 και μου έβγαλε το prime95 error στα 20 πρώτα λεπτά. εκει που τον έχω τώρα στα 2,97 για την ακρίβεια στα 1,18 v το prime95 εδώ και 3 ώρες που το δουλέυω στο full δεν μου έχει βγάλει κανένα error.

Να σημειώσω ότι η τάση της Μ/Β είναι στο ΑUTO

το auto στο core voltage ειναι οτι χειροτερο στο overclock κατεβασε το real temp κ κοιτα απο εκει θερμοκρασιες κ κοιτα ποσο ειναι το vid σου . τι μνημες εχεις κ τι τροφοδοτικο ? μαλλον ειδα λαθος το εκτος κ αν το διορθωσες .

auto έχω το volt στην Μ/Β.

Mε το real temρ έχω 45c.

600 w zalman τροφοδοτικό και 1066 mhz ram

---------- Προσθήκη στις 14:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:20 ----------

Το ερώτημά μου είναι αν το 1.18 vcore είναι καλό για 2.97 mhz η' θα πρεπει να το αλλάξω?

το ρευμα που χρειαζεται ο cpu σου για να τρεξει στα εργοστασιακα ρολογια . επισης στρεσσαρε τον με occt η intel burntest. πιο αξιοπιστα σε λιγοτερο χρονο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...