d3m0n Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Στα 3,4GHZ μια χαρά θα είσαι, μετά ανεβαίνει και το Vcore αρκετά και δεν συμφέρουν οι θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eagle_IIz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 παιδιά της μνήμες που να της κλειδώσω??πάντως στης ati ότι και να κάνω δεν ανεβαίνουν καθόλου χωρίς να της αλλάξω το bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Με ποιο πρόγραμμα επιχειρείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eagle_IIz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 atitool 0.27 version Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Για δοκίμασε με RivaTuner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Οι μνήμες αντέχουν; Έχεις ανέβει αρκετά πάντως.. 3602,9 έχω πάει μέγιστο και με πήγε θέση 96 σε άτομα με ίδιο cpu εδώ Θέλω να καταφέρω τα 4000 αλλά πολύ δύσκολο στα 3,7 και όλο restart είναι Σκέφτομαι να βάλω το φυσερό που έχω να φυσάει πάνω στην ψύκτρα ώστε να κατεβάσω την θερμοκρασία και να ανεβάσω το ρολόι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Τι δύσκολο.. μιλάς για ~115% πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Πόσο λες να πηγαίνει μέγιστο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέγιστο για τι χρήση; SuperPi 1M; 2K6; Απλά να μπει σε παραθυρικό περιβάλλον; Όπως και να 'χει, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, δε μπορώ να πω με σιγουριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) superPI ούτε για 16K δεν μπόρεσα να κάνω. Μάλλον φταίει ότι έχω και τα 7 και από ότι διάβασα είναι καλύτερο σε xp. Βασικά μόνο για να προλάβω το cpu-z Το ξέρω ότι δεν είναι σε αυτό το θρεντ αλλά μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να ανεβάσω στην 9800 GTX+ καθόλου τα ρολόγια? Από 750 το πάω 800 και το OCCT πετάει όλο error Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2010 από pagratios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mulo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Καλημέρα παίδες! Ηθελα να ρωτήσω κάτι.. έχω κάνει o/c στην q6600 mou και την έχω ανεβάσει στα 3,0 ghz. την δουλέυω με τάση 1,18 v μέσα απο το bios. δουλέυω τώρα είδη το prime95 εδώ και 3 ώρες και δεν μου έχει βγάλει κανένα error. θα το αφήσω να δουλέψει κανενα δεκάωρο να δώ. Οι θερμοκρασίες μου είναι σε full load (100%) 41c me speedfan και pc probe 2 και 47-48 σε real temp. Πώς το βλέπετε ρε παιδια? ειναι καλά ή να πειράξω τάση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 1,8? κ temps 41? καποιο λαθος εχεις κανει για τσεκαρε το , ειναι απλα υπερβολικο το ρευμα αν ειναι τοσο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 1,8? κ temps 41? καποιο λαθος εχεις κανει για τσεκαρε το , ειναι απλα υπερβολικο το ρευμα αν ειναι τοσο . Μάλλον είδες λάθος γιατί το παλικάρι λέει 1,18 και όχι 1,8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mulo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μάλλον είδες λάθος γιατί το παλικάρι λέει 1,18 και όχι 1,8 Σωστος! 1,18 V ---------- Προσθήκη στις 13:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:29 ---------- Μμμ? Πως το βλέπετε? θα ήθελα πολύ την γνώμη σας γιατι είμαι σχετικά καινούριος στο ο/c. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Πάντως πρέπει να πηγαίνει και και στα 3,2-3,4 χωρίς ιδιαίτερο ζόρισμα. Στο λέω γιατί εμένα ήταν στα 1,86 και τον πήγα στα 3,08. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα