N.I.C Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Λέτε να χτυπήσω 3 τέτοιους για το ψυγείο; Με ψήσατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 γτ οχι τους 3000rpm ? σε πειραζει πολυ ο θορυβος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Προσωπικά, απ' ότι είχα διαβάσει, αρκεί να βγάζεις απρόσκοπτα το standard και είσαι stable, απλά επειδή ειπώθηκε ότι στο maximum δε βγαίνεις με τπτ, ψήθηκα να το δοκιμάσω :Ρ ... Ειπώθηκε βασικά γιατί είχα στο νου τα 8Gb ram, όπου το maximum stress σε ένα clear boot θα αρπάξει ~7Gb ram, όπου ναι, είναι πολύ δύσκολο να στο βγάλει stable στα 4GΗz imho, εκτός και αν χαλαρώσεις περισσότερο και από default τις μνήμες. Δεσμεύοντας ~3Gb ram, είναι σαν να το τρέχεις στο high όταν έχεις 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά και 45,90dBa που βγάζουν θα είναι και 3, ξέρω'γω μου φαίνεται θα γίνει χαμός, εκτός και αν τα συνοδέψω με κάτι τέτοιο για να τα ελέγχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 δεν νομιζω να μπορει να τους κοντρολαρει καλα γιατι ζητανε πολλα amber. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 δεν νομιζω να μπορει να τους κοντρολαρει καλα γιατι ζητανε πολλα amber. 0.60Α ζητάνε και το controller δίνει 1Α per channel... Anyway θα το κοιτάξω και θα δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 ο συγκεκριμενος μαλλον θα παιζει σωστα ο δικος μου δεν παιζει σωστα . anyway,ειναι πολυ καλα fan τα ultra kaze . προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Καλά εγώ ας πάω σε push-pull με Slip Stream που βγαίνουν στα 9€+ και βλέπουμε. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Καλά εγώ ας πάω σε push-pull με Slip Stream που βγαίνουν στα 9€+ και βλέπουμε. :Ρ ετοιμάσου για θόρυβο..εγώ έναν έχω και κάνει σαν ελικότερο..μπροστά έχω έναν silent-x(ο οποίος ούτε που ακούγεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ετοιμάσου για θόρυβο..εγώ έναν έχω και κάνει σαν ελικότερο..μπροστά έχω έναν silent-x(ο οποίος ούτε που ακούγεται) αναλογα με την ευαισθησια του καθενος . εμενα δεν με πειραζει ουτε o slip stream ουτε ο ultra kaze ο δυνατος,μονο ο ανεμηστηρας της 5850 στις high στροφες ειναι λιγο πριχτης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 αναλογα με την ευαισθησια του καθενος . εμενα δεν με πειραζει ουτε o slip stream ουτε ο ultra kaze ο δυνατος,μονο ο ανεμηστηρας της 5850 στις high στροφες ειναι λιγο πριχτης . καλά εντάξει ούτε και μένα με ενοχλεί,απλά το επισημαίνω..ποια 5850 να δεις τι εστί θόρυβος όταν είχα την 8800gt πάνω με το reference cooler sto 100% εκεί να δεις γλέντια..νόμιζα ότι θα έρθει ο γείτονας του κάτω διαμερίσματος να μου κάνει παρατήρηση...με τη vapor-x πάνω απλά ηρέμησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ειπώθηκε βασικά γιατί είχα στο νου τα 8Gb ram, όπου το maximum stress σε ένα clear boot θα αρπάξει ~7Gb ram, όπου ναι, είναι πολύ δύσκολο να στο βγάλει stable στα 4GΗz imho, εκτός και αν χαλαρώσεις περισσότερο και από default τις μνήμες. Δεσμεύοντας ~3Gb ram, είναι σαν να το τρέχεις στο high όταν έχεις 8. To λοιπόν, πίπες γράφω στο συγκεκριμένο ποστ, τοέψαξα χθες, εγώ είχα κάνει μία μαλακίτσα και δεν ήταν hardcore brute punk stable οι μνήμες, έριξα λίγο το ρεύμα στο mcp και έβγαλαν κανονικά burst test @ maximum. (μη ρωτήσει κανένας γιατί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 To λοιπόν, πίπες γράφω στο συγκεκριμένο ποστ, τοέψαξα χθες, εγώ είχα κάνει μία μαλακίτσα και δεν ήταν hardcore brute punk stable οι μνήμες, έριξα λίγο το ρεύμα στο mcp και έβγαλαν κανονικά burst test @ maximum. (μη ρωτήσει κανένας γιατί). γιατί? γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Χρήσιμος οδηγός για τον υπολογισμό των CPU GTLs, έχει και ένα tool κάτω κάτω, για να υπολογίζετε τι τιμές πρέπει να βάλετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ωραίος ο N.I.C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα