eSATA Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 μια ερωτηση... πως ειναι δυνατον οι μνημες να μπηκαν αυτοματα σε 44412.. εκανα cmos και εκτος απο αυτο τις ειχα βγαλει κιολας. οι ddr2 μπαινουν αυτοματα σε 5αρια και 6αρια ή κανω λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 ότι έχει το spd τους βάζει η μητρική για τις μνήμες δεν λέει η μητρική οτι θα καρφώσει 5άρια ή 6άρια αν οι μνήμες σου έχουν EPP/XMP και έχεις nvidia/intel chipset αντίστοιχα η μητρική βάζει ότι διαβάζει από το spd στις μνήμες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) ότι έχει το spd τους βάζει η μητρική για τις μνήμες δεν λέει η μητρική οτι θα καρφώσει 5άρια ή 6άρια αν οι μνήμες σου έχουν EPP/XMP και έχεις nvidia/intel chipset αντίστοιχα η μητρική βάζει ότι διαβάζει από το spd στις μνήμες... απλα μου φανηκε περιοργο γιατι εβαλε και μονο του ρευμα...2,25 μαλιστα.. ειναι δυνατον ή μηπως οντως θελει ενα λεπτακι εξω η μπαταρια και δε χανονται αμεσως οι ρυθμισεις; (τις ocz titanium εχω και χ48) Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2009 από eSATA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Χμμμ, παίδες 1.376 (1.360 με το Vdroop) είναι πολλά για Ε8400 C0 9χ445=4005? Μιλάω πάντα για 24/7 χρήση. Σαν να ανέβηκαν και οι θερμοκρασίες μου πάντως. Με 8 ώρες Prime95 smallFFT test χωρίς errors, έπιασα max 68/69C (δωματίου 24C), παλαιότερα δεν θυμάμαι να έχει πάει πάνω από 65C... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Normal μου φαίνεται εμένα προσωπικά. Κι εγώ με τον C0 που είχα, με τόσο ρεύμα τον είχα στα 450*9. Πόσο είναι το VID του; Η αύξηση στη θερμοκρασία που αναφέρεις, ενδεχομένως να εξηγείται από τη σκόνη ή από συνεχείς τρανταγμούς του κουτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Άλλαξε καμιά παστούλα στην true σου,επίσης για τον συγκεκριμένο cpu μου φαίνονται αρκετά τα 1.360,σίγουρα μπορείς να παίξεις κα χαμηλότερα,ψάξου με τις ρυθμίσεις... (ανάλογα ποια ψύκτρα έχεις). κοίτα την υπογραφή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Fixed. :Ρ:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ για την αμεσότητα των απαντήσεών σας . Το VID είναι 1.2250v βάσει CoreTemp 0.99.4. Με λιγότερα από 1.360 η CPU δεν έχει παίξει ποτέ stable στα 4GHz και για τις ρυθμίσεις, χρησιμοποιώ έναν pdf οδηγό της μαμάς DFI για VTT, GTL, NB voltages. Γαμώ το πρώτο stepping μου μέσα... Θα τσεκάρω πάστα, γιατί έχει κανένα εξάμηνο. Πάντως, μου κάνει μεγάλη εντύπωση, δεδομένου και του airflow μου. Τα καλώδια δεν παρεμβαίνουν καθόλου στη ροή κι έχω 2 12cm στην πρόσοψη να βάζουν, ένα στο πλάι να βάζει, 2 στην οροφή κι 1 πίσω να βγάζουν, κι ένα 8cm slim πίσω από το mobo tray να φυσάει το socket... :/ Από σκόνη, φοβάμαι μήπως έχει μαζευτεί ανάμεσα στα fins της True, γιατί το κουτί το έχω προσεγμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εγώ προσωπικά έχω δει διαφορά καθαρίζοντάς τη (όσο ήταν εφικτό βέβαια) και επανατοποθετώντας τη με "φρέσκια" θερμοαγώγιμη. Μ' ένα δυνατό πιστολάκι όλο και κάτι θα καταφέρεις. Αν έχεις κανα blower, ακόμα καλύτερα. Ενδέχεται να έχεις πέσει σε μπανάνα πάντως, έτσι ήταν κι ο δικός μου C0 και με το που πήγα σε Ε0 είδα το φως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ενδέχεται να έχεις πέσει σε μπανάνα πάντως, έτσι ήταν κι ο δικός μου C0 και με το που πήγα σε Ε0 είδα το φως. +1, αρκετοί την είχαν πάθει με το πρώτο stepping, αρκετές μπανάνες, θυμάμαι... Μια χαρά είναι το vcore για 24/7. Όπως προαναφέρθηκε λίγο καθάρισμα, αν και από την στιγμή που έχεις True Black, καλύτερα να δεις την βάση της (αν κάνει βουναλάκια, λακούβες κλπ), μήπως θέλει κανένα "φρεσκάρισμα" aka lapping (θα δεις αρκετή διαφορά αν όντως δεν είναι ίσια η βάση της) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ...χρησιμοποιώ έναν pdf οδηγό της μαμάς DFI για VTT, GTL, NB voltages... Για link us, μπας και λέει τίποτα καλό μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ναι για να ρίξω και εγώ μια ματιά σε αυτό το pdf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Κάπου στα φόρα της DFI το είχα βρεί και βαριέμαι να ψάχνω, οπότε και το ανέβασα rapidshare. Όσοι πιστοί, προσέλθετε: http://rapidshare.com/files/299087255/DFI_DK_P45_OC_Guideline.pdf.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Θενξ mits@kos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μετά από 15min linpack μέσω OCCT, έπιασα τους 72 max. Κάπως πολλοί μου φαίνονται, γι' αυτό παρήγγειλα ένα Scythe Ultra Kaze 2000 για να αντικαταστήσει το push pull των CM των 6 ευρώ. Διάβασα πως λόγω πάχους, προκαλεί περισσότερη static pressure, πράγμα που βοηθάει στην περίπτωση πυκνών fins, όπως της True Black. Θα την ξεσκονίσω, θα αλλάξω και παστούλα και θα ποστάρω διαφορές για να δούμε τι δόση πραγματικότητας περιέχεται σε όλα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα