tzouv Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLB6B απο εδω το ειδα!! edit 1,6 !!!!! θανατος!!!αχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Το 0.850v - 1.3625v είναι το VID, το οποίο είναι διαφορετικό για κάθε κομμάτι. Με 1.6V θα τον σκοτώσει πριν την ώρα του... α οκ εμενα δεν πεθανε ακροβατει:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Πολύ καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 α οκ εμενα δεν πεθανε ακροβατει:p Κοίτα δεν είναι απαραίτητο ... Εγώ λειτούργησα συνολικά πάνω από 100 ώρες ένα σύστημα με E8400 @ ~4.7GHz @ 1.64Vcore, μονταρισμένη DFI LP UT P35-T2R (Vcore, Vdroop), Crucial Ballistix PC8500 @ ~587MHz 4-4-4-4 χωρίς κανένα πρόβλημα ... Εκεί έτρεχε benchmarks ασταμάτητα ... Στην P5K Deluxe με ~1.68Vcore έτρεχε ασταμάτητα SuperPi 1M/PiFast/wPrime32M @ 4.8GHz Ο billpeppas έδινε τρελό Vcore ( > 1.7V) στους E8x00 του με αέρα, χωρίς πάλι κανένα πρόβλημα. Είναι το αν θα πέσεις σε non-degredation κομμάτι ή όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Το degrade είναι πάντα άμεσα ορατό; Ή μπορεί να εμφανιστεί και αργότερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Υπάρχει περίπτωση να δώσεις 1.7V και μέσα σε ένα τετράωρο να έχεις instant degrade. Υπάρχει όμως και περίπτωση να λειτουργείς ώρες και ώρες με υψηλό Vcore και να μην έχεις το παραμικρό πρόβλημα (όπως συναίβει με τον Βασίλη ή εμένα ). Συνήθως όμως εμφανίζεται μετά από πολύωρη χρήση το degrade. Η αλήθεια είναι ότι η μόνη λογική κατάληξη του E8400 μου μετά από 500+ ώρες λειτουργίας σε τέτοιo Vcore (1.6V+), θα ήταν να θέλει 1.65V για τα 4.5GHz Δεν νομίζω να άντεχε τόσο καιρό. Βέβαια για να τον φθάσω σε τέτοιο σημείο, είχα παίξει για κάνα μήνα με 1.35Vcore περίπου, ώστε το CPU να "στρώσει" και να συνηθίσει να δουλεύει σε πιο υψηλό Vcore από το VID Για να μην μου πει κανείς ότι λέω βλακειούλες, να σημειώσω ότι ουδέποτε χρειάστηκε να τρέξω Prime95 / Orthos Blend Stress Priority "9" ώστε να δω αν το CPU ήταν stable, εφόσον η μόνη χρήση του CPU ήταν το benchmarking. Στο benchmarking αν θες να δεις ότι ο επεξεργαστής αντέχει τρέχεις ένα SuperPi 32M, όπου σε τόσο υψηλές συχνότητες κρατάει γύρω στα 10 λεπτά ας πούμε ... 100% load φυσικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 στον έναν πυρήνα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Να κάνω τώρα και εγώ μια ερώτηση. Έχω κάνει overclocking τον Ε4700 από 2600 (13*200) σε 3055 (13*235) και για να πετύχω 1:1 έβαλα το fsb στις ram μου (2mb 800mhz) σε 470. Θερμοκρασίες έχω 60-65 σε full load και με prime 12h είναι σταθερότατο. Η ερώτηση είναι η εξής: Καταρχάς αν έχω πράξει σωστά με τη ram και κυρίως αν πειράζοντας τον πολλαπλασιαστή και αυξάνοντας το fsb έχω καλύτερες επιδόσεις. Με βάση όσα διάβασα σε αυτό το thread καλό είναι ο πολλαπλασιαστής να μένει native. Ισχύει αυτό και στην περίπτωσή μου όπου το fsb είναι χαμηλό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 έβαλες τις ram να τρέχουν από 800mhz σε 470mhz ή από 2χ400 σε 2χ470? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 έβαλες τις ram να τρέχουν από 800mhz σε 470mhz ή από 2χ400 σε 2χ470? 470mhz. Έκανα υποχρονισμό για να πετύχω 1:1. Άμα κρίνω όμως από την απάντησή σου δεν πρέπει έτσι? Να το βάλω στο auto πάλι αδιαφορώντας για την αναλογία με το fsb του επεξεργαστή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 λογικά θα χάνεις σε επιδόσεις, κάνε μερικά benchmarks για να το επιβεβαιώσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Thanks I'll check it out ;-) ...and what about multiplieeeeeeeeeeeeeeeeeer??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phovos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 ΝΑ πω ενα γεια σε ολους τους καλούς παλιους φίλους insomniacs μιας και δε μπαινω πια λόγω δουλειάς ! guys ελπίζω να ειστε όλοι καλα!:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 u suck man, ούτε msn δεν απαντάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 wow ζει ακόμα καλά να περνάς ρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα