Προς το περιεχόμενο

Οδηγός overclocking για core 2 Duo & Quad cpus

phovos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά.

Μην το πας oced βέβαια όταν πας για αντικατάσταση.

Επίσης βγάλτην και ξαναβάλτην να σιγουρευτείς ότι εχει ασφαλίσει σωστά. Με προσοχή και μην κάνεις τπτ πάνω της που θα μπορούσε να την βγάλει εκτος εγγύησης. Και δοκίμασε και καμιά φίλου να σιγουρευτείς 100% ότι φταίει η vga.

Αν και μάλλον αυτή είναι.

Το eshop είναι λίγο ζόρικο στις αντικαταστάσεις αν την πήρες απο εκεί.

Αν παν να σου κοτσάρουν καμιά μούφα υποδεέστερη αυτής που ήδη εχεις πες τους πως θα πληρώσεις τι διαφορά να πας σε κάτι καλύτερο που θα επιλέξεις εσυ.

Δεν τους συμφέρει να μείνεις δυσαρεστημένος...

Καλή τύχη.

PS Αν όντως κάικε πρόσεχε μην ξαναπάθεις τα ίδια με την καινούρια. Θα σου πρότεινα προλυπτικά αλλαγή τροφοδοτικού αν αυτό που εχεις είναι μέτριο. Αν όντος έφταιγε κεραυνός πάρε άρον άρον ups ή στην χειρότερη κανένα ενισχυμένο πολύμπριζο που να προστατεύει απο βυθίσεις του ρεύματος. Τα τελευταία κάνουν μόνο 10 ευρό και εγω προσωπικά εχω σε όλα μου τα pc. Επίσης αν δεν είχες το pciex locked στα 100-106 lockarισε το απο το bios γιατί καθώς λέει και η παροιμία "το δις εξ αμαρτίν ουκ ανδρός σοφού". Στην τελική αμα είναι να σου βγάζει τέτοιες ζημιές το overclock μην το κάνεις καθόλου.

Επεξ/σία από yiannis_1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερες!

Εχω το εξης προβλημα..Βαζω στο orthos να στρεσσαρω μνημες.. Κ μετα απο λιγο μου βγαζει error!! Οι μνημες ειναι κατι μασκινακια στα 1066.Παιζουν στα 1066 με ταση 2.1 οσο λεει ο κατασκευαστης αν κ στο cpuz μου λεει να βαλω 2.25 για αυτην την συχνοτητα...(???)

Εχω εναν 7300.. κ ενα dq6 p35..

οταν ειχα τον 7300 στα 3.2 δεν μου πεταγε προβλημα για ενα εικοσαλεπτο(δεν κοιταξα παραπανω) ενω οταν τον πηγα στα 3.3 μου πεταγε σχεδον αμεσως(οταν στρεσαρα μον μνημες) .Ο επεξεργαστης δεν εβγαλε ποτε μονος του προβλημα!

Καμια ιδεα??

Να ρωτησω και γω κατι ασχετο?Ειμαι σιγουρος οτι τρωω BSOD απο τις μνημες...Τις αλλαζω και τρωω ξανα BSOD με τις καινουργιες δοκιμασμενες μνημες...Κανω Clear Cmos και ειμαι οκ...Να υπο8εσω οτι εχω ελλατωματικο Μοβο?

Πως είσαι σίγουρος οτι είναι οι μνήμες και όχι ο επεξεργαστής ή το chipset σου ?

Βασικα δν ειμαι...Αυτο το πα8αινω κα8ε φορα που βγαζω τα καλωδια τροφοδοσιας πισω στο τροφοδοτικο τα usb απο το πληκτρολογιο και το ποντικι και το καλωδιο DVI της ο8ονης...Αν μπορεις πες μου τροπο να καταλαβω αν ειναι το chipset, cpu?Να σημειωσω οτι ολα ειναι στοκ ακομα γιατι παλι ετυχα επεξεργαστη με κολλημενους αισ8ητηρες και δν ξερω τι μπορω να κανω...

μιλωντας για γειωση παιζει να να εχει διαφορα στην ταση που βγαζουν τα molex ? γιατι μου εχει καψει 2 φορες κατι cathode λαμπες μεσα σε ενα μηνα.

πας να βάλεις ένα καλόδιο δλδ και σου τρώει BSOD ? πιο πολύ για πρόβλημα γείωσης μου κάνει αυτό

Αυτο εγινε 2 φορες....Μου φερε ο ξαδερφος τη μια και ενας φιλος την αλλη το πισι του για φορματ...

Ε,μου φεραν μονο το τower τους και εγω εβγαλα το καλωδιο απο το τροφοδοτικο μου τα usb απο το πληκτρολογιο και το ποντικι και το καλωδιο DVI της ο8ονης για να κανω το φορματ στο tower τους..Μετα οταν τα ξαναβαλα σε μενα ετρωγα BSOD....

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Παιδες εχω το pc τις υπογραφης μ και εχω ενα προβληματακι. Ειναι στα 3.960 με vcore 1,356 σε full load και temps 53 50 52 51. Ο πολλαπλασιαστης ειναι χ8 οποτε εχουμε 8χ495.Θελω να φτασω τις μνημες στα 1066 τουλαχιστον που ειναι η εργοστασιακες και προσπαθω να το κανω χωρις να κατεβασω τον πολλαπλασιαστη και να χασω απο το κλοκ αλλα το κοβω λιγο δυσκολο. Τεσπα το θεμα ειναι οτι τρωω bsod τωρα και θελω να ρωτησω αν μπορω να δωσω και αλλο ρευμα στον επεξεργαστη γιατι στο site τις intel διαβασα οτι ο επεξεργαστης δεχεται max 1.36..

αν ειναι το παρακατω αυτο που πρεπει να κοιταξει.....

q9400.png

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:22 ----------

αλλα μη μασας και στον Ε5200 τα ιδια εδινε και αντεξε ενα 7μηνο με 1,6:p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...