NOPSTRIM Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Κοίτα οι μνήμες μου πάνε παραπάνω από διάφορα reviews που έχω δει αλλά αν η μητρική δεν υποστηρίζει; πχ στα bios μου βγάζει μέχρι 1400 + αλλά στα 1213 δεν ανοίγει με τίποτα το pc και μου βγάζει και error ότι δεν βρήκε ένα αρχείο από το system32 και δεν ανοίγει τα windows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 συνεπώς οι μνήμες σου δεν πάνε τα review λένε πολλά συνήθως είναι καραδιαλεγμένα κομμάτια και εμένα το board μου που είναι από δείγμα πιάνει 450Fsb με 1.2 στο Chipset όπως καταλαβαίνεις το τι βλέπεις στα review με την πραγματικότητα έχει διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) προφανώς φίλε μου! ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, δεν ανοίγουν τα vista στο load βγάζει μπλε οθόνη, ακόμα και αν μπει μετά από λίγο ξανά βγάζει, έκανα χθες format και έβαλα vista από xp pro sp3, αυτό έγινε ξαφνικά... δοκίμασα memtestx86 αλλά στο test5 κόλλησε στο 20% και μετά στο 89% τις μνήμες όμως τις βλέπει κανονικά και τα 4GB... λέτε να φταίει το 2,40v στο o/c; τι να κάνω; έχει βγάλει πριν από αυτό (prime95 - 30 ώρες) + 3dmark06 + Everest ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Παιδιά τίποτα; κανείς για βοήθεια; καμιά ιδέα; Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2009 από NOP$TRIM Αυτόματη ένωση μηνυμάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Παίζω λίγο με τις ρυθμίσεις στα bios προσπαθώντας να ανέβω και άλλο... είμαι με AI Overclock Tuner: Manual OC From CPU Level Up: Crazy CPU Ratio Setting: 9,5 FSB Strap: 400MHz FSB Frequency: 455 > 467 PCIE Frequency: 110 DRAM Frequency: 910MHz > 934ΜΗz DRAM Command rate: 2N Skew A: 300ps Skew B: 300ps DRAM Timing: 5-5-5-15 AI Clock Twister: Moderate PL: 08 Vcore: 1.36875v(bios) 1,360v(cpuz) > 1.38++(bios) 1.368v(cpuz) PLL: 1.52v North Bridge Voltage: 1.49v DRAM Voltage: 2.20v > 2.24v FSB Termination Voltage: 1.30v South Bridge Voltage: 1.175v SB 1.5v Voltage: 1.55v Loadline Calibration: Enabled CPU GTL: x67 NB GTL: x63 DRAM Channel A Voltage REF: DDR2_REF DRAM Channel B Voltage REF: DDR2_REF CPU Spread Spectrum: Disabled PCIE Spread Spectrum: Disabled Advanced Settings C1E Support: Disabled CPU TM Function: Auto > Disabled Vanderpool Technology: Enabled > Disabled Execute Disable Kit: Enabled > Disabled Max CPUID Value Limit: Disabled Μου βγάζει όμως στο prime95 μετά από 5 λεπτά FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Μήπως πρέπει να ανεβάσω voltages; Λογικά δεν πρέπει να θέλω σε ram γιατί και με λιγότερο voltage αντέχει μεγαλύτερη συχνότητα... μήπως πρέπει να πάω το vcore 1.4v; Μήπως να το αφήσω μέχρι να βάλω νερό; και μετά να το πάω τόσο; καμιά ιδέα; tnx!!!! PS: degrade από πότε τρως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Φοβερό φίλε με βοήθησε πολύ να ξεκινήσω.. 5 αστέρια κ από μένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 οταν λεμε να ανεβασουμε την "ταση" του επεξεργαστη εννουμε το CPUVID?? αν οχι πως το λενε;;;; εχω παρομοιο bios με αυτο που εχει το tutorial εικονιζομενο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 το Vcore το Vid δεν μπορείς να το πειράξεις εσύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Για να ρωτησω και εγω τωρα τους βετερανους του ειδους.... Ρε παιδια ειναι δυνατον;Εχω ακουσει ενας επεξεργαστης κλοκαρισμενος εκει που ηταν σταθερος με ενα vcore να μην ειναι,το κλασικο degrade,αλλα υπαχει περιπτωση να γινει το αντιθετο; Σημερα πηγα ενα q6600 ενος φιλου στα 3.2 και επαιζα με το vcore,δινω λοιπον καποια volt(δεν θυμαμαι ακριβως ποσα,περιπου 1.37).Μπαινω κανονικα windows και παω να κανω stress τεστ prime.Σε δεκα λεπτα τρωω restart.Λεω θα θελει κι αλλο ρευμα,δινω 1.375 και περασε 4 ωρες prime.Παραξενευτηκα γιατι ειναι τραγικη διαφορα με 0.05 volt διαφορα οποτε λεω <<δεν το ξανασεταρω απο την αρχη;>>.Και ξεκιναω,ολα τα αφησα οπως ηταν αλλα δινω οσο ρευμα ειχα δωσει οταν μου εκανε restart.Μπαινω windows και τρεχω prime,ε λοιπον τρεχει εδω και δυο ωρες και νομιζω οτι δεν προκειται να εχω errors. Ξερει μηπως κανεις τι παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 απλά δεν είναι stable από ότι κατάλαβα το prime και για πάντα να το τρέχεις πάλι δεν έχεις 100% ακρίβεια οτι θα είσαι stable... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω αλλα τελικα ειχα restart αλλα υστερα απο 3 ωρες. Αυτο ειναι λογικο;Με το ιδιο ρευμα την μια να εχιες errors σε 15 λεπτα και την αλλη να εχεις errors σε 3 ωρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω αλλα τελικα ειχα restart αλλα υστερα απο 3 ωρες. Αυτο ειναι λογικο;Με το ιδιο ρευμα την μια να εχιες errors σε 15 λεπτα και την αλλη να εχεις errors σε 3 ωρες; απλά δεν είναι stable από ότι κατάλαβα το prime και για πάντα να το τρέχεις πάλι δεν έχεις 100% ακρίβεια οτι θα είσαι stable... πόσο πιο απλό να το γράψει κάποιος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω αλλα τελικα ειχα restart αλλα υστερα απο 3 ωρες. Αυτο ειναι λογικο;Με το ιδιο ρευμα την μια να εχιες errors σε 15 λεπτα και την αλλη να εχεις errors σε 3 ωρες; απόλυτα λογικό. γί αυτό λέγεται "unstable", δεν ξέρεις ποτε θα σου κάτσει. εδώ εγώ έφαγα κώλυμα μετά από μέρες που νόμιζα ότι είμαι σταθερός. βεβαια παίζουν και άλλοι παράγοντες, όπως στιγμιαία αύξηση θερμοκρασίας,στιγμιαία μείωση τάσης-glitch κλπ. όλους αυτούς τους παράγοντες τους υπολογίζουν οι κατασκευαστές "γιαυτο" και δίνουν χώρο για να έρθw εγώ ο "έξυπνος" να overclockarw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 πόσο πιο απλό να το γράψει κάποιος ? Ok μην βαρας Mπορω να κανω κατι για αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 δώσε ρεύμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Nα δωσω κι αλλο;Tωρα εχω δωσει ενα κλικ απο οτι ειχα οταν ετρωγα restart και ειμαι stable 4 ωρες μεχρι τωρα... Δεν εχω δωσει πολυ για τα 3.2; Βασικα τον q6600 τωρα τον εχω στα 3.2 με 1.336 vcore real απο cpuz.Ομως τον εχω 8χ400 που απο οτι ξερω θελει πιο πολυ ρευμα απο οτι με 9 multiplier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα