NOPSTRIM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό προσπαθώ να σας πω ότι εκεί το έχει auto αλλά δεν με αφήνει να το αλλάξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό προσπαθώ να σας πω ότι εκεί το έχει auto αλλά δεν με αφήνει να το αλλάξω... πατα το πλικτρο + η - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Πω πω ρε παιδί μου!Αλήθεια; Το θέμα είναι ότι επειδή ότι είναι σε Auto είναι και αυτό που δεν έχω ιδέα καν τι κάνει και για να μην σε κουράζω και δεύτερη φορά Τι να κάνω; Να ψάξω στο internet για Rampage Formula overclock guide ; μπορεί να παρεξηγώ τον τρόπο που γράφεις αλλά σε κάποιον που πάει να σε βοηθήσει απάντα λίγο καλύτερα και με λίγο σεβασμό Το θέμα είναι ότι από ότι βλέπω πολλά έχουν άλλα ΟΛΑ σου λένε πάνω κάτω για τις ρυθμίσεις που είδη έχω κάνει και όχι για gtls κτλ κτλ κτλ δεν τα λένε όλα γιατί τα gtl πχ σε κάθε cpu είναι διαφορετικά το που θα κάτσουν καλά Οκ θα τον διαβάσω γιατί εμένα δεν μου κόλλαγε ότι δεν έχω για PCIe τα 100MHZ!Με αυτό τι θα κάνω? -----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 05 : 04 : 32----- Μερικές εικόνες από το cell menu του bios της MSI Τι είναι το PCI latency To cell menu Τι είναι το Spread spectrum? το PCI Latency άστο όπως έχει στο Cell menu αν στο Clockgen tuner αλλάξεις το auto detect DRAM/PCI Frequency είναι 90% σίγουρος οτι θα βρεις και το pci-e frequency Spread spectrum όπου τα βρεις κάντα disable είναι για να μειώνουν τον ηλεκτρομαγνιτικό θόρυβο μπακαλίστικα αλλά σε overclocking αντί να βοηθάνε τα κάνουν χειρότερα nikpoth έχω την έκδοση 0410αλλά δεν με αφήνει να αλλάξω πολλαπλασιαστή vatos να σου πω εννοείς να αλλάξω το cpu spread spectrum από disabled > enable; gtls πως να τα παίξω; πρώτα απο το cpu feature δώσε σταθερό multy το μέγιστο που έχεις και μετά απο το xtreem tweaker θα σε αφήνει να αλλάξεις τα spectrum ότι είπα και πιο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 το PCI Latency άστο όπως έχει στο Cell menu αν στο Clockgen tuner αλλάξεις το auto detect DRAM/PCI Frequency είναι 90% σίγουρος οτι θα βρεις και το pci-e frequency Spread spectrum όπου τα βρεις κάντα disable είναι για να μειώνουν τον ηλεκτρομαγνιτικό θόρυβο μπακαλίστικα αλλά σε overclocking αντί να βοηθάνε τα κάνουν χειρότερα auto detect δεν έχω!!!Μόνο auto disable που σαν επιλογές έχει το enable/disable!!!Θα το βάλω αύριο που θα είμαι σπίτι στο disable μπας και δω ασπο φως!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 ναι αυτό λέω και εγώ, από auto να το κάνεις disable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ίσα ίσα φίλε μου! Αυτό κάνω... Γιαυτό σου γράφω "για να μην σε κουράζω και δεύτερη φορά, Να ψάξω στο internet για Rampage Formula overclock guide;" Επειδή δεν θέλω να σε κουράσω και το σέβομαι αυτό και τον χρόνο που διαθέτεις για μένα κάθε φορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά δεν έχει auto και disable αλλά λέει auto disable DRAM/PCI frequency όπου διάβασα ότι είναι κάτι όπως τα ηλεκτρομαγνητικά πάλι όπως το spectrum!!! -----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 05 : 43 : 42----- Ξέχασα μα πω πως η μητρική πάνω έχει 2 τριάδες με πιν που ανάλογα πως βάζεις τα jumperakia κάνει το fsb από 266->400 αυτό είναι καλό η είναι πρόχειρο δουλειά? -----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 01 : 41 : 29----- Έχει και αυτά αλλά δεν νομίζω!!! Το MCH voltage τι είναι και τα gtl είναι για να δίνει χωριστά τα ρεύματα σε κάθε πυρήνα και σε κάθε πλευρά της μνήμης αντίστοιχα με την επιλογή?Αυτά να τα έχουμε σε auto ή να τα πειράξουμε? -----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 02 : 25 : 02----- Άρχισα να ανεβάζω ανα 5 αλλά ανεβαίνει και τα MHZ της RAm να το αφήσω στο auto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Στην σελίδα 16 θα δείτε τις φωτογραφίες που έχω από τα bios Άλλαξα τα gtls σε cpu gtl =x63 NB gtl = x67 επίσης έχω το command rate σε 2n Με τις ίδιες ρυθμίσεις σε 522χ8 δεν κάνει ούτε post ακόμα και με vcore 1,4 επίσης θα ήθελα να δοκιμάσω στις μνήμες αντί για 4-4-4-12 2t σε 5-5-5-15 1t κάπου διάβασα ότι έχεις καλύτερα αποτελέσματα αληθεύει; αν ναι πως κάνω την αλλαγή από 2t>1t; Με τις τωρινές ρυθμίσεις στο prime95 περνάει μόνο τα 2 πρώτα test ο #1 Μήπως να κάνω disabled το load line calibration; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 πάτε από την αρχή και οι 2 γιατί μπλέξατε τα μπούτια σας δώστε τα νορμάλ ρεύματα και όσο θέλει το cpu σας default κατεβάστε τις μνήμες όσο κάτω πάνε δείτε πόσο μπορείτε να φτάσετε χωρίς να δώσετε ρεύμα πουθενά και ποστάρετε λίστα με τα settings σασ sto bios να κάνουμε σωστή δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν φίλε, έχουν σπάσει τα νεύρα μου! απορώ πως δεν έχουν σπάσει τα δικά σου! Σου παραθέτω τις τρέχουσες ρυθμίσεις να μου πεις τι δεν σου κάθετε καλά! Γιατί εμένα σαν ρυθμίσεις σωστές μου φαίνονται αλλά στο Prime95 ούτε 2 δευτερόλεπτα δεν κάθετε και βγάζει error! 3DMark 06 πάντως το περνάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 γράφτε τα σε λίστα δεν μπορώ με τις photos δεν είναι εύκολο για κανέναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ok και sorry! CPU Ratio Setting : 09.5 FSB Strap To NB : 400MHz FSB Frequency : 435 PCIE Frequency : 100 DRAM Frequency : 870MHz DRAM Command Rate : 2N DRAM Timing Control : 4-4-4-15 AI Clock Twister : Auto PL : 07 CPU Voltage : 1.4 PLL : 1.56 NB Voltage : 1.49 DRAM Voltage : 2.2 FSB Terminatio Voltage : 1.40 NB Voltage : 1.100 SB Voltage : 1.55 Load Line Calibration : Enabled CPU GTL : x63 NB GTL : x67 DARM Controller Voltage REF : Auto DRAM Channel A Voltage REF : Auto DRAM Chanbel B Voltage REF : DDR2_REF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 CPU Ratio Setting : 09.5 FSB Strap To NB : auto FSB Frequency : 435 PCIE Frequency : 110 DRAM Frequency : 870MHz DRAM Command Rate : 2N DRAM Timing Control : 5-5-5-15 AI Clock Twister : Auto PL : 08 ή 09 CPU Voltage : 1.4 PLL : 1.52 NB Voltage : 1.49 <--- αυτό ή το κάτω είναι σωστό ? DRAM Voltage : 2.2 FSB Terminatio Voltage : 1.40 NB Voltage : 1.100 <--- αυτό είναι αστείο ? δώστου εδώ αβέρτα SB Voltage : 1.55 Load Line Calibration : Enabled CPU GTL : x67 NB GTL : x62 DARM Controller Voltage REF : Auto DRAM Channel A Voltage REF : Auto DRAM Chanbel B Voltage REF : DDR2_REF try these αν και θα έπρεπε πρώτα να δεις μέχρι τι fsb μπορεί να βγάλει το cpu σου notes : πάρα πάρα πολύ ψυλά το termination aka Vtt Voltage εκτός αν έχεις bannana ή degraded cpu διευκρίνισε μου τα NB Voltage ποιο είναι σωστό γιατί δεν νομίζω να έχει 2 επιλογές για το ίδιο πράγμα η rampage PLL δεν χρειάζεσε πάνω απο 1.52 PL το έχεις πολύ σφιχτά για αυτό χαλάρωσέ το skew δεν έχει το board ? τα θέλω και αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 NB Voltage : 1.49 <--- αυτό ή το κάτω είναι σωστό ?DRAM Voltage : 2.2 FSB Terminatio Voltage : 1.40 NB Voltage : 1.100 <--- αυτό είναι αστείο ? δώστου εδώ αβέρτα Sorry! Το κάτω είναι South Bridge 1.100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ε δώστου 1.25 και βλέπεις δες το post πάνω έχω κάνει edit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα