Vatos_locos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Eist έχω!Η μητρική που έχω δεν κάνει o\c?Το adjust PCI frequency λέει στο βιβλιαράκι ότι αναφέρεται στην PCIe!Αν αρχίσω το o\c πρέπει να βγάλω από παντού τα auto? ξαναδιάβασε τον οδηγό μια δεν το έχεις πιάσει το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 για να καταλάβω Από την στιγμή που με 422χ9,5 στα vcore 1,4+ δεν είναι σταθερό, αποκλείεται να είναι στα 500 η και 500+ με χ8 και κάτω από 1,4 vcore; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 probably . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Άρα τι μου μένει; να δοκιμάσω μόνο να αυξήσω το vcore; Θα ανεβάσω φώτο με τα bios να μου πείτε αν θέλετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Tweaks σου μένουν παίξε λίγο με τα άλλα ρεύματα δεν έιναι μόνο το vcore έχεις και τα gtl που αν τα ρυθμίσεις σωστά θα σε αφήσουν να είσαι σταθερός με λιγότερο Vcore κλπ κλπ κλπ έχει πολλά η rampage ψάξιμο θέλει αλλά αν βαριέσε άστο μην το τσακίζεις στο ρεύμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ορίστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 με το 90% στο auto δεν κάνεις τίποτα παίξε με skews και gtls να μην αναφέρω οτι δεν έχεις κάνει ούτε τα βασικά ακόμα spectrum enable, προσπαθείς να clockάρεις με Cl4...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Πω πω ρε παιδί μου! Αλήθεια; Το θέμα είναι ότι επειδή ότι είναι σε Auto είναι και αυτό που δεν έχω ιδέα καν τι κάνει και για να μην σε κουράζω και δεύτερη φορά Τι να κάνω; Να ψάξω στο internet για Rampage Formula overclock guide ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ναι πολλά forum έχουν reviews μητρικών και με o/c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Το θέμα είναι ότι από ότι βλέπω πολλά έχουν άλλα ΟΛΑ σου λένε πάνω κάτω για τις ρυθμίσεις που είδη έχω κάνει και όχι για gtls κτλ κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) ξαναδιάβασε τον οδηγό μια δεν το έχεις πιάσει το θέμα Οκ θα τον διαβάσω γιατί εμένα δεν μου κόλλαγε ότι δεν έχω για PCIe τα 100MHZ!Με αυτό τι θα κάνω? -----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 05 : 04 : 32----- Μερικές εικόνες από το cell menu του bios της MSI Τι είναι το PCI latency To cell menu Τι είναι το Spread spectrum? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2008 από pagratios Αυτόματη ένωση μηνυμάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) nikpoth έχω την έκδοση 0410 αλλά δεν με αφήνει να αλλάξω πολλαπλασιαστή vatos να σου πω εννοείς να αλλάξω το cpu spread spectrum από disabled > enable; gtls πως να τα παίξω; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2008 από NOP$TRIM Αυτόματη ένωση μηνυμάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 nikpoth έχω την έκδοση 0410αλλά δεν με αφήνει να αλλάξω πολλαπλασιαστή vatos να σου πω εννοείς να αλλάξω το cpu spread spectrum από disabled > enable; gtls πως να τα παίξω; θες να δοκιμάσεις αυτές της ρύθμισις? FSB Strap to North Bridge: 400MHzFSB Frequency: 400 PCIE Frequency: 105 DRAM Frequency: DDR2-900MHz DRAM Command Rate: 2N DRAM Timing Control: 5-5-5-15 DRAM Static Read Control: Disabled Ai Clock Twister: Auto Ai Transaction Booster: Manual Performante Level: 8 CPU Voltage: 1,27 V CPU PLL Voltage: Auto North Bridge Voltage: 1.55 V DRAM Voltage: 2.1V FSB Termination Voltage: 1,38V South Bridge Voltage: Auto SB 1.5V Voltage: Auto Loadline Calibration: Enabled CPU GTL: Auto NB GTL: Auto DRAM * REF: Auto CPU & PCIE Spread Spectrum: Disabled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ να το δοκιμάσω φίλε μου και ευχαριστώ όμως το θέμα μου είναι να το κάνω stable στα 4,09ghz όχι να το ρίξω πιστεύεις θα κάνει αν το αφήσω 422fsb; πολλαπλασιαστή πως θα αλλάξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ να το δοκιμάσω φίλε μου και ευχαριστώόμως το θέμα μου είναι να το κάνω stable στα 4,09ghz όχι να το ρίξω πιστεύεις θα κάνει αν το αφήσω 422fsb; πολλαπλασιαστή πως θα αλλάξω; cpu ratio setting νομίζω το τρίτο στο extreme tweaker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα