Gibs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους και μπαίνω κατευθίαν στο ψυτό! Αγόρασα στην αδερφή μου ένα Αsus P5K-E (WiFi Ap),έναν Intel Core2Quad Q6600 (Not G0) και μια κάρτα γραφικών XFX 8800 GTS (320MB).Τα ίδια έχω και εγώ πανω κάτω.Όταν έβαλα το hardware monitor είδα αυτές τις θερμοκρασίες!!Είμαι εγώ τρελός και άσχετος ή είναι λίγο μεγάλες?Τουλάχιστον στον δικό μου (βλ. υπογραφή) έχω τουλάχιστον 10 C πιο κάτω.Πρέπει να της αλλάξω κουτί?Έχει ενα heroichi με 2 ανεμιστήρες τπτ σπουδαίο όπως καταλαβαίνετε,δεν είναι και χάκερ...:twisted: Ξέχασα και το λινκ της εικόνας ΥΓ.Ο υπολογιστής μένει για πολλές ώρες ανοιχτός εως και μέρες (2-3 το πολύ) με ανοιχτό AutoCAD 2008 και Photoshop CS3.
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 μόνο οι θερμοκρασίες της cpu είναι λίγο ''τσιμπημένες'' ... οι υπόλοιπες είναι απόλυτα φυσιολογικές... κοίτα αν έχεις κάνει καμμιά πατατιά με την ψύκτρα της.
takos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 To coretemp lei tin 8ermokrasia twn pirinwn. px emena mou lei 47C+47C enw o sensor tis mobo lei 26C. i diafora einai oti o enas sensor einai mesa stin Cpu k o allos panw sto mobo stin cpu. http://www.thecoolest.zerobrains.com/CoreTemp/
iced Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ποιος εστησε το pc? Αν το εκανες εσυ (ελπιζω οχι) εβαλες θερμοαγωγιμη παστα?
Gibs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν το έστησα εγώ το μηχάνημα,το είχα κάνει παραγγελεία σε ενα μαγαζί και μου το έστησαν τα παιδιά εκεί.Δεν μου φάνηκαν για άσχετοι.Τώρα φοβάμαι να αρχίσω τα βγάλε-βάλε (όχι ότι δεν το έχω ξανακάνει) μην μου μείνει τίποτα στο χέρι και αρχίσουν να λένε "έκανες και έρανες και χίλια μιρια και δεν φταίμε εμείς".Λέτε να το πάω μια βόλτα από εκεί,μπορεί να είναι και προβληματικός ο cpu? EDIT___ Κοίταξτε εδώ! Ποιό από τα 2 είναι αξιόπιστο τώρα :-S
takos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Mia xara einai pou tin ides tin megali 8ermikrasia? to kerasaki stin tourta einai to aux me 122C.:-D:-D:mrgreen: an to kouti den exi autokolito tou magaziou tote mboreis na to anoikseis k na kaneis enan opotiko elegxo, xwris na pirakseis tipota. 1 fan isos mbori na beltiwsi to airflow.
Gibs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Όλα καλά μου φαίνονται "οπτικά" αλλα ρε παιδιά,το speedfan τα βγάζει όλα κανονικά!ενώ δοκίμασα αλλα 4 προγράμματα και μου βγάζουν 61!!!!Το CoreTemp μου βγάζει 60!Λέτε να τους το πάω πίσω?
paylidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 παντο πισω κατι βρωμαει στην υποθεση...(αν θες να βαλεις χερι δοκιμασε κανενα αλλο cooler)
frou-frou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι τέλειες οι θερμοκρασίες σου για μηχάνημα στημένο απο μαγαζί, και πιστεύω ότι δεν θα μπορούσες να περιμένεις καλύτερες γιατί δεν βάζουν και τις καλύτερες ψύκτρες στις cpu. Dont worry όλα είναι ΟΚ.
activex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 distixos me stock psixtra den mporis na kanis kati kalitero (kai me auto to stepping) se max einai ta temp auta? kai egw se max me stock kapou ekei eimai distixos..(kai malista me katebasmeni tasi sta 1,186)
WickedOne Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Όπως βλέπεις από την υπογραφή μου έχουμε σχεδόν το ίδιο μηχάνημα. Οι σωστές θερμοκρασίες είναι αυτές που σου βγάζει το coretemp. Speedfan σύμφωνα με αρκετά ξένα φόρουμ που κοίταξα λέγεται ότι δείχνει 15C λιγότερο από ότι θα έπρεπε. Μάλλον δίκιο έχουν, αφού και άλλα προγράμματα που δοκίμασα συμφωνούν με το coretemp.Λίγο ψηλές οι θερμοκρασίες της cpu, αλλά νορμάλ για μαμά ψύκτρα.Σε idle είχα 47-53(με νεράκι έχω κάπου 35 αλλά θα το αλλάξω γιατί το προηγούμενο μηχάνημα έγινε υποβρύχιο....)
MadSurfer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Speedfan σύμφωνα με αρκετά ξένα φόρουμ που κοίταξα λέγεται ότι δείχνει 15C λιγότερο από ότι θα έπρεπε. Μπορείς πάντως εάν προσθέσεις 15 βαθμούς σαν offset στις ρυθμίσεις του speedfan για κάθε core να έχεις σωστές ενδείξεις σαν αυτές του core temp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.