stardust_lia Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Αχ αντε γιατι εγω ειμαι με 18.3 κ περιμενω πως κ πως...αν μη τι αλλο τα λεφτα ειναι καλα για 3.5 ωρες δουλεια καθε μερα.το πιο χαλια τμημα ειναι το τελεμαρκετινγκ παντως.εγω ημουν 11888.καλα ηταν.ειχε κ πολλα ωραρια για να κανεις αλλαγες.ειχε κ μπονους.το καλυτερο ειναι το 134 αποσο ξερω.για τα χαρτια που ρωτησε καποιος παραπανω.δεν θελει κατι σημαντικο.φωτοτυπια του πτυχιου αγγλικων,του απολυτηριου λυκειου,αστυν.ταυτοτητας και βεβαιωση σπουδων απ την σχολη.κ εκει συμπληρωνεις κ μια υπευθυνη δηλωση.αυτα.
sun_rise Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 εγινε η προσληψη μου και το χαρτι εγραφε να παω πατησίων.ξέρετε μήπως σε ποιο τμήμα μπορεί να με βάλουν???
spirosta Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Θα σου πουν εκεί όταν πας... Έχει πολλά............ τμήματα.
sun_rise Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 μου ειχαν πει οτι παιζει ρόλο το γραφειοαπο το οποίοσε καλουν...εμενα με κάλεσαν απο το 123.
katerina_a_86 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ε παιδιά με τις φοιτητικές άδειες και τα λεφτά από τον ΟΑΕΔ ξέρει κανείς τι παίζει?
akis_mafia Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ε παιδιά με τις φοιτητικές άδειες και τα λεφτά από τον ΟΑΕΔ ξέρει κανείς τι παίζει? Πιστεύω πως αυτό http://www.forums.gr/showpost.php?p=551033&postcount=773 θα σου δώσει μια ιδέα τι περίπου συμβαίνει, ακριβή τοποθεσία για Θεσσαλονίκη θα σου δώσουν όταν πάρεις τη βεβαίωση από τον οτε. Αντε και σε καλή μεριά, πάρε και το όπλο σου όταν θα πας να ξεμπλέξεις με το δημόσιο...θα σου χρειαστεί
katerina_a_86 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Πιστεύω πως αυτό http://www.forums.gr/showpost.php?p=551033&postcount=773 θα σου δώσει μια ιδέα τι περίπου συμβαίνει, ακριβή τοποθεσία για Θεσσαλονίκη θα σου δώσουν όταν πάρεις τη βεβαίωση από τον οτε. Αντε και σε καλή μεριά, πάρε και το όπλο σου όταν θα πας να ξεμπλέξεις με το δημόσιο...θα σου χρειαστεί thanks !!!
sun_rise Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 τι γινεται σε αυτο το 11888 δεν καθεσαι λεπτο....και αυτος ο καταλογος θελει φαντασια για να τον ψαξεις!ας μας δινανε κανενα εγχειριδιο....
Basilhsss Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Παιδια για πληροφοριες σχετικα με το αν θα βγει προκυρηξη σε ποιο τηλ επικοινωνουμε. Για την προσληψη νεων χρειαζεται πρωτα να εξαντληθει η υπαρχουσα σειρα ή γινονται συνεχως αιτησεις και προσλαμβανουν με βάση το απολυτηριο? Υπαρχει η δυνατοτητα να κανει καποιος αιτηση τωρα η πρεπει να βγει προκυρηξη πρωτα? Στην υπαρχουσα σειρα ειναι ακομα οσοι εκαναν αιτηση το 2006 και περιμενουν ακομη? Ενδιαφερομαι για οτε Θεσσαλονικη.
stardust_lia Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Λοιπον.εμενα με καλεσαν τωρα και εχω σειρα 3421.Παιρνουν ακομα με την προκηρυξη του 2006.προκηρυξη αν βγει,μετα τον δεκεμβρη συνηθως.μπορεις να ελεγχεις στο site http://www.ote.gr.Το ανακοινωνουν κ εκει.Δεν μπορεις να καταθεσεις τωρα τα χαρτια σου,παρα μονο σε περιοδο προκηρυξης.εγω ειχα απολυτηριο 18.3 κ με πηραν τωρα με συμβαση απο 7 σεπτεμβρη για θεσσαλονικη.
Gogoulini87 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα!!!Και εγώ για Θεσσαλονίκη ενδιαφέρομαι...18.3,ε?Καλά πάει η σειρά...λογικά δεν ενδιαφέρονται αρκετοί να δουλέψουν πλέον στον ΟΤΕ...πάνε 3 χρόνια από το 2006!Όπότε θα έρθει και η δική μας η σειρά κάποια στιγμή(ελπίζω πριν να βγει νέα προκύρηξη...!Έχω 17,9 και περιμένω.....! Όποιος έχει νεότερα επί των προσλήψεων ας ενημερώνει!!! Eυχαριστώ!!!!!!
maraki12 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Αυτό εδώ μπορεί να το απαντήσει κανείς; ξερει κανεις σε τι σειρα ειναι ο οτε στην πατρα
Dark_Sage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 ξερει κανεις σε τι σειρα ειναι ο οτε στην πατρα 17.7 νομίζω... βεβαια με ενα τηλεφωνο γραμματεια και με τον αριθμο πρωτοκολλου σου, σου λενε αμεσως την σειρα σου κ ποτε περιπου
Gogoulini87 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά...κανένα νέο απο Θεσσαλονίκη έχουμε?Παίρνουν ακόμα κόσμο?
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Η τελευταία πληροφορία που άκουσα είναι ότι είμαστε στο 18,3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα