Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κοιτα λογικα αυτο που εννοει ειναι οτι εισαι γεννημενη το 86' ε το ιδιο και αυτοσ...:lol: :lol: :-D

Παιδια απο βολο ξερει κανεισ τπτ...εγω εχω απολυτηριο 17,9.και αν μπορεισ να κανεισ τωρα αιτηση

Ξερει κανεισ?

Του 88 ειμαι εγω...:P

Βασικά λογικά στο Βόλο(επειδή πολλά παιδιά θα έκαναν αίτηση και λίγους 8α χρειάζονται κάθε φορα...)πιστεύω πως ακόμα θα είναι πολύ ψηλή η βαθμολογία..Τώρα δε μπορείς να κάνεις αίτηση!Μόνο όταν γίνει προκύρηξη...Η τελευταία που έγινε ήταν το 2006..δεν έχει ξαναγίνει απο τότε καθώς πρώτα πρέπει να πάρουν όσους έχουν κάνει αίτηση...Ή τουλάχιστον τους περισσότερους..

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κοιτα λογικα αυτο που εννοει ειναι οτι εισαι γεννημενη το 86' ε το ιδιο και αυτοσ...:lol: :lol: :-D

Ακριβώς,τώρα αν το nick σου είναι παραπλανητικό,αυτό δεν το γνώριζα. Λοιπόν 5ο είμαι,λύθηκε η παρεξήγηση.Και νομίζω ότι παίζει και αυτό κάποιο ρόλο στη σειρά που θα σε πάρουν στο 11888.

Δημοσ.

Ακριβώς,τώρα αν το nick σου είναι παραπλανητικό,αυτό δεν το γνώριζα. Λοιπόν 5ο είμαι,λύθηκε η παρεξήγηση.Και νομίζω ότι παίζει και αυτό κάποιο ρόλο στη σειρά που θα σε πάρουν στο 11888.

Bασικά αν το καλοσκεφτείς...Πόσο πολύ μπορεί να ασχοληθήκανε για να βγάλουνε τη σειρα προτεραιότητας...???

Χιλιάδες άτομα κάνανε αίτηση...Δε νομίζω οτι παίζει ρόλο πάντως το έτος σπουδών...

Δημοσ.

A τελικα ειμαι ο πιο μικρος εδω μεσα. το 89' :lol::lol::lol::lol:

Ρε το 2006 εγω οτε καν μπορουσα να κανω αιτηση πηγαινα 2α λυκειο.

Τεσπα γενικα πιστευω οτι αν εχεις και καποιον μεσα στον ΟΤΕ κτ γινεται.Και πιστευω δινουν ειδικα μορια και σε αθλητες.

Δημοσ.
A τελικα ειμαι ο πιο μικρος εδω μεσα. το 89' :lol::lol::lol::lol:

Ρε το 2006 εγω οτε καν μπορουσα να κανω αιτηση πηγαινα 2α λυκειο.

Τεσπα γενικα πιστευω οτι αν εχεις και καποιον μεσα στον ΟΤΕ κτ γινεται.Και πιστευω δινουν ειδικα μορια και σε αθλητες.

Λαθος I am του '90...

Δημοσ.

Αυτό εδώ μπορεί να το απαντήσει κανείς;

Γινεται να μου πει καποιος πως μαθαινουμε τον αριθμο προτεραιοτητας που εχουμε?εγω εχω 18.5 θεσσαλονικη κ ακομα :mad:
Δημοσ.
Bασικά αν το καλοσκεφτείς...Πόσο πολύ μπορεί να ασχοληθήκανε για να βγάλουνε τη σειρα προτεραιότητας...???

Χιλιάδες άτομα κάνανε αίτηση...Δε νομίζω οτι παίζει ρόλο πάντως το έτος σπουδών..

Από όσο γνωρίζω δίνουνε κάποια προτεραιότητα στους μικρότερους σε περίπτωση ισοβαθμίας,δεν είναι όμως και λίγοι αυτοί που έχουν 17,8 για παράδειγμα.:rolleyes:

Τώρα για το πώς θα μάθει κάποιος τη σειρά του στη Σαλονίκη δεν γνωρίζω,για την Αθήνα το είχα μάθει από το 11888 ρωτώντας για το τμήμα διαχείρισης προσωπικού.;)

Δημοσ.
α και επίσης..έλεος..εννοείται και σε κάθε πόλη είναι διαφορετικά..σιγά μην υπάρχει μία κατάσταση φοιτητών για όλη την Ελλάδα..

νταξει ρε συ..μια κουβεντα ειπαμε..ακου ελεος..:-D

Δημοσ.
Αυτό εδώ μπορεί να το απαντήσει κανείς;

Aν ψάξεις στα ποιο παλιά post το έχει απαντήσει κάποιος..το είδα πριν λίγες μέρες..

Δημοσ.

Βασικα σε περιπτωση ισοβαθμιας παιρνουν πρωτα τις μεγαλυτερες ηλικιες.Αν καποιον τον πηραν τωρα στην Θεσσαλονικη ας κανει τον κοπο να μας πει με τι βαθμο για να υπολογισουμε κ οι υπολοιποι.

Δημοσ.

Τώρα στη Θεσσαλονίκη είναι περίπου 2615 (18,7). Τον Φεβρουάριο δεν θα πάρουν κανένα. Από Μάρτιο μάλλον θα ξεκινήσουν να παίρνουν ξανά....

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...