akis_mafia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ 17.9 και περιμένω. Όταν θα έρθει η σειρά σου για να σε προσλάβουν θα σου στείλουνε με συστημένο (στην διεύθυνση που είχες γράψει όταν είχες κάνει την αίτηση) που να καταθέσεις τα χαρτιά σου και μέχρι πότε. Στείλανε στην αδερφή μου (με 18 ) τον αύγουστο ενώ εγώ με 17.9 ακόμα περιμένω. Από ότι μου είπε άκουσε μία περίπτωση παιδιού με 17.9 που το προσλάβανε,όταν θα έρθει η σειρά σου θα σε ειδοποιήσουν,αν δεν βγούνε νέες προκυρήξεις μέχρι τότε. Εμένα θα με βρουν στον Εβρο όπως το κόβω :cry:
amy_o Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 akis_mafia χρήσιμη η πληροφορία σου ευχαριστώ! κι εγώ είχα ακούσει ότι έχει αρχίσει το 17,9!!!! αλλά δεν ξέρω πως πάει η σειρά προτεραιότητας, πχ εγώ έχω proficiency και είμαι και από τους μικρότερους διότι η προκύρηξη είχε βγει ακριβώς μόλις τέλειωσα το λύκειο(επειδή λένε ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας παίρνουν τον μικρότερο). τώρα θα δείξει. ελπίζω να μην βγει προκύρηξη!!!!! αν σε πάρουν πόσταρε!
maria_m Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ 17.9 και περιμένω. Όταν θα έρθει η σειρά σου για να σε προσλάβουν θα σου στείλουνε με συστημένο (στην διεύθυνση που είχες γράψει όταν είχες κάνει την αίτηση) που να καταθέσεις τα χαρτιά σου και μέχρι πότε. Στείλανε στην αδερφή μου (με 18 ) τον αύγουστο ενώ εγώ με 17.9 ακόμα περιμένω. Από ότι μου είπε άκουσε μία περίπτωση παιδιού με 17.9 που το προσλάβανε,όταν θα έρθει η σειρά σου θα σε ειδοποιήσουν,αν δεν βγούνε νέες προκυρήξεις μέχρι τότε. Εμένα θα με βρουν στον Εβρο όπως το κόβω :cry: Για ποιά πόλη μιλάμε?
akis_mafia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Για την Αθήνα,αν ξέρεις κάτι παραπάνω πόσταρε!! -----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 11 : 47 : 39----- Λοιπόν,έμαθα ότι θα αρχίσουν να παίρνουνε όσους έχουνε βαθμό 17.9 σε 1-2 μήνες από σήμερα.Άντε να παίρνουμε σειρά ένας ένας :-) .Αν κάποιος θέλει να μάθει κάτι παραπάνω το τηλέφωνο της γραμματείας στην Αθήνα είναι το 2106118117.
yorgosd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 τελικά για το 11888 της Πάτρας δεν ξέρει κανένας που είναι η σειρά ή έστω που έχει φτάσει ο βαθμός απολυτηρίου;
andr_zoe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 τελικά για το 11888 της Πάτρας δεν ξέρει κανένας που είναι η σειρά ή έστω που έχει φτάσει ο βαθμός απολυτηρίου; Στο 11888 της Πάτρας που είχα πάρει τηλ. μου είχαν πει ότι ήταν η σειρά 1400κάτι,δεν θυμάμαι ακριβώς.εγώ που είμαι 1986 μου είπαν από το νέο έτος...τώρα πότε ακριβώς..δεν ξέρω!Λογικά θα αργήσω κι άλλο!!Όσο για το βαθμό, δεν μου είπαν..
evi_thes Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Για τη θεσσαλονικη ξερει κανενας που βρισκεται ο βαθμος?
afpa28 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 παντως αμα δε θες οπωσδηποτε στον οτε μπορεις να δουλεψεις και αλου τηλεφωνητης ασχετα με το τι απολητιριο εχεις,,, που δηλαδή? ξέρεις κάτι?
amy_o Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μου έστειλαν τηλεγραφημα που λεει να πάω μέχρι μια ορισμένη ημερομηνία σε κάποιο γραφείο να καταθέσω τα δικαιολογητικα για την πρόσληψη μου. Ποια είναι αυτα τα δικαιολογητικά????
akis_mafia Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Άντε να παίρνουμε σειρά τα 17,9. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις. Μέχρι ποια ημερομηνία σου είπανε να καταθέσεις τα χαρτιά σου? Καλή συνέχεια , περιμένουμε πληροφορίες για την δουλειά τώρα που θα έχουμε κάποιον από μέσα
amy_o Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 thanks Akis_mafia! πηγα στο γραφείο που έλεγε το τηλεγραφημα και πηρα την λιστα με τα δικαιολογητικα που πρεπει να παω...εχει παρα πολυ τρεξιμο, θελει ενα καρο εξετασεις αλλα δεν πειραζει αξιζει τον κοπο!μου εδωσαν περιθωριο 20 μερες για τα χαρτια... ερχεται και η σειρα σου!!!!!!
moonheart Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 εμεις που δεν εχουμε κανει καν αιτηση για προσληψη που μπορουμε να παμε ξερετε??
taralidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 που μπορουμε να βρουμε την αιτηση ρε παιδια και εμεις που δεν ξερουμε;;
annoulaki86 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δεν μπορειτε να παρετε απο καπου αίτηση. Συνηθως βγαινει προκηρυξη καθε 2-3 χρονια. Τα παιδια που παιρνουν τωρα ειναι απο την προκηρυξη του 2006...οταν βγει η καινουργια μπορεις να πας να κανεις αιτηση.
akis_mafia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 thanks Akis_mafia! πηγα στο γραφείο που έλεγε το τηλεγραφημα και πηρα την λιστα με τα δικαιολογητικα που πρεπει να παω...εχει παρα πολυ τρεξιμο, θελει ενα καρο εξετασεις αλλα δεν πειραζει αξιζει τον κοπο!μου εδωσαν περιθωριο 20 μερες για τα χαρτια... ερχεται και η σειρα σου!!!!!! Τπτ, κ εγώ σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Δεν θα γλιτώσεις τόσο εύκολα θα έχει και άλλες ερωτήσεις μόλις ξεκινήσεις την δουλειά,θα σε περάσουμε από Ιερά εξέταση Θα έρθει και η δική μου η σειρά,που θα πάει.. δεν πειράζει με βολεύει για να ξεμπερδέψω με την σχολή πρώτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα