Προς το περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΚΟΡ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

epitelous pote 8a to katalavete oti lene EWS 24mbit...oso pio makrya apo to dslam toso perissotero peftei h taxythta...alloi einai pio konta alloi pio makrya...shit happens...

β) απο το καφάο του ΟΤΕ είμαι σε απόσταση 50μ

to kafao den exei kamia sxesh me to dslam btw...

Δημοσ.
Τελικά τα κατάφερα άλλη μια φορά, έκανα το απίστευτο ρεκόρ να κατεβάσω 978ΚΒ σε 2 λεπτά (καλά διαβάζετε) και 48 δεύτερα.

Τι κατέβασα? Ενα bios update απο την asus , καλά μην βαράτε το ξέρω πως οι servers της asus είναι για κλάματα αλλά όχι και έτσι κα. Forthnet που η DSL έπεφτε χτές κάθε λίγο και λιγάκι , μέσα σε 5 λεπτά 6 φορές. Με μόντεμ θα είχα πετύχει μεγαλύτερες ταχύτητες.

Καλά μας τα πήρατε την πρώτη φορά αλλά υπάρχουν και επόμενες, πως κατάντησε έτσι (γιατί για κατάντια πρόκειται) μια παλία και σοβαρή μέχρι τώρα εταιρεία μόνο εσείς οι ίδιοι ξέρετε να απαντήσετε. Το 12μηνο θα τελειώσει αλλά την ρετσινιά θα την έχετε κολήσει και άμα κολλήσει δεν ξεκολάει με τίποτα, και ο κόσμος των Η/Υ ξέρετε πολύ καλά πως ούτε ξεχνά ούτε συγχωρεί. Επόμενη στάση η ΗΟL και βλέπουμε

Με τιμή

Ενημερωσε μας και πια εταιρια εχεις για σερβερ, πιο προγραμμα, και ποσα μετρα μακρυα απο dislam εισαι,ποσα p.c ειχεις online εκεινη την στιγμη, ποσο παλιο ειναι το κτιριο, και το τελευταιο και σημαντικοτερο ποσο ειναι το κοστος της συνδεσης σου.:)

Δημοσ.

1. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι τεχνικός των Η/Υ οπότε είναι πάρα πολλά πράγματα που δεν γνωρίζω επομένως κοι.ThReSh και titikos46 δεν ξέρω κάν τι είναι το DSLAM άρα δεν μπορώ να απαντησω στην ερώτηση για το πόσο μακρυά είμαι. Αντιγραφω όμως το φίλο ferongr που με στεναχώρισε με το “trolling” , αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν το έκανε επίτηδες και πως δεν ξέρει τι πραγματικά σημάινει, αντιγράφω λοιπόν :

“ Εδώ μιλάμε για σύνδεση μέσω LLU οπότε δεν πέφτουμε σε DSLAM του ΟΤΕ. “

επομένως κοι. Δεν έχει καμιά σχέση το DSLAM

Oσον αφορά τις λοιπές ερωτήσεις σας α) ήταν και είναι το μοναδικο pc συνδεδεμένο στο νετ. Ενα εχω γμτ μου

β) Το κτίριο που μένω είναι τριόροφο και ανήκει εξολοκλήρου στην οικογένεια, το καλώδιο όπως έχω πεί το άλλαξα πριν ενα μήνα, θέμα spliter δεν υπάρχει γιατί τον έχω συνδέσει απ'ευθέιας

γ) το μέχρι 24Mbps το καταλαβάινω , αλλά στο μέχρι θέλω να δω ενα κλέιδωμα του router στα 14 στα 13 στα 15, εγώ πάντα βλέπω κάτω απο 10

δ) Το πόσο μου κόστισε? Δεν βλέπω το νόημα της ερωτήσεως αλλά απαντάω. Πήρα την προσφορά της 1/6/2007 που σημαίνει 60? για τους 6 πρώτους μήνες και 21,5? για τους επόμενους 6.

δ) τα ίδια θέματα έχει και ο αδερφός μου που μένει απο πάνω μου

Ευχαριστώ που με ακούσατε

Υ.Γ. Επίσης ευχαριστώ όλους αυτούς που ζήτησαν πληροφορίες για να βοηθήσουν

Δημοσ.

Μηπως ξέρει κανένας να μου πει τι σημάινου όλα αυτα και ειδικά το : Attainable Line Rate?

Line Mode

ADSL2+

Line State

Show Time

Line Power State

L0

Line Up Time

00:00:25:59

Line Coding

Trellis On

Line Up Count

1

Statistics

Downstream

Upstream

Line Rate

9755 Kbps

509 Kbps

Attainable Line Rate

11240 Kbps

1210 Kbps

Noise Margin

5.8 dB

27.9 dB

Line Attenuation

41.5 dB

21.1 dB

Output Power

12.4 dBm

19.0 dBm

• Super Moderators
Δημοσ.
“ Εδώ μιλάμε για σύνδεση μέσω LLU οπότε δεν πέφτουμε σε DSLAM του ΟΤΕ. “επομένως κοι. Δεν έχει καμιά σχέση το DSLAM

mesw LLU einai h Forthnet nai alla kai pali panw se DSLAM einai h grammh...oxi tou OTE alla ths Forthnet to opoio vrisketai sto idio kthrio pou einai kai to DSLAM tou OTE...ara pali yparxei o periorismos ths apostashs :(

apo oti vlepw exeis 41.5db Downstream Line attenuation ara symfwna me to adslgr.com ( http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php ) eisai sta 3km makrya apo to DSLAM...ara kai pou paizeis sta 9.7mbit pali kala na les...giati sto adslgr leei oti to megisto 8ewrhtiko einai 8.63mbit :(

Δημοσ.

Ωραια μας τα εγραψε ο φιλος του φορουμ, και πολυ σωστα σου

εφερε imprezivo και μας εφερε και τον μετρητη απο αλλο φορουμ να μαθουμε και εδω,ειναι παρα πολυ βοηθητικο εργαλειο για ολους μας,παντα υπαρχουν και οι αλλοι που γνωριζουν περισσοτερα απο τον καθενα μας.

Δημοσ.
1. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι τεχνικός των Η/Υ οπότε είναι πάρα πολλά πράγματα που δεν γνωρίζω επομένως κοι.ThReSh και titikos46 δεν ξέρω κάν τι είναι το DSLAM άρα δεν μπορώ να απαντησω στην ερώτηση για το πόσο μακρυά είμαι. Αντιγραφω όμως το φίλο ferongr που με στεναχώρισε με το “trolling” , αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν το έκανε επίτηδες και πως δεν ξέρει τι πραγματικά σημάινει, αντιγράφω λοιπόν :

“ Εδώ μιλάμε για σύνδεση μέσω LLU οπότε δεν πέφτουμε σε DSLAM του ΟΤΕ. “

επομένως κοι. Δεν έχει καμιά σχέση το DSLAM

Oσον αφορά τις λοιπές ερωτήσεις σας α) ήταν και είναι το μοναδικο pc συνδεδεμένο στο νετ. Ενα εχω γμτ μου

β) Το κτίριο που μένω είναι τριόροφο και ανήκει εξολοκλήρου στην οικογένεια, το καλώδιο όπως έχω πεί το άλλαξα πριν ενα μήνα, θέμα spliter δεν υπάρχει γιατί τον έχω συνδέσει απ'ευθέιας

γ) το μέχρι 24Mbps το καταλαβάινω , αλλά στο μέχρι θέλω να δω ενα κλέιδωμα του router στα 14 στα 13 στα 15, εγώ πάντα βλέπω κάτω απο 10

δ) Το πόσο μου κόστισε? Δεν βλέπω το νόημα της ερωτήσεως αλλά απαντάω. Πήρα την προσφορά της 1/6/2007 που σημαίνει 60 για τους 6 πρώτους μήνες και 21,5 για τους επόμενους 6.

δ) τα ίδια θέματα έχει και ο αδερφός μου που μένει απο πάνω μου

Ευχαριστώ που με ακούσατε

Υ.Γ. Επίσης ευχαριστώ όλους αυτούς που ζήτησαν πληροφορίες για να βοηθήσουν

Τωρα σε πιον ανηκει σορυ αλλα ηταν περιττο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...