AlexNet Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια καλησπερα ενδιαφερομαι κι εγω να αγορασω το lafonera+ μαζι με μια κεραια la fontenna το θελω να το χρησημοποιησω σε ενοικιαζομενα δωματια να παρεχω δωρεαν ιντερνετ στους ενοικους αλλα και οπου αλλου ποιανει.Τι εμβέλεια εχει αυτο το router μαζι με την κεραια?εχει δοκιμασει κανεις'?Για να συνδεθουν θα πρεπει να πληκτρολογουν ονομα χρηστη και κωδικο?εγω θελω να το δινω free!!!! Γιατι δεν παίρνεις ένα ασύρματο ρούτερ απλά και να το αφήσεις ανοιχτό; εκτος αν κατι δεν κατάλαβα.
comfuzio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια καλησπερα ενδιαφερομαι κι εγω να αγορασω το lafonera+ μαζι με μια κεραια la fontenna το θελω να το χρησημοποιησω σε ενοικιαζομενα δωματια να παρεχω δωρεαν ιντερνετ στους ενοικους αλλα και οπου αλλου ποιανει.Τι εμβέλεια εχει αυτο το router μαζι με την κεραια?εχει δοκιμασει κανεις'?Για να συνδεθουν θα πρεπει να πληκτρολογουν ονομα χρηστη και κωδικο?εγω θελω να το δινω free!!!! μπορείς να ορίσεις εσύ μερικά usernames με passwords από το μενού του router αλλιώς οι users σου όταν μπαίνουν στο ανοιχτό δίκτυο του fon(έχει 2 ssid) τους λέει μόνο του να γίνουν δωρεάν μέλη στο fon.com και μετά σερφάρουν όπου θέλουν
lampisd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 θα μπορουν να μπαινουν στο ιντερνετ μονο για 15λεπτα ?η αν εγγραφουν δεν υπαρχει οριο χρονου?η εμβελεια του ρουτερ ποση αποσταση καλυπτει εσωτερικα-εξωτερικα?
comfuzio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 θα μπορουν να μπαινουν στο ιντερνετ μονο για 15λεπτα ?η αν εγγραφουν δεν υπαρχει οριο χρονου?η εμβελεια του ρουτερ ποση αποσταση καλυπτει εσωτερικα-εξωτερικα? Το 15 λεπτα που το είδες; δεν εχει πουθενα χρονικό όριο ... αν είναι μελη απο πριν στο fon.com ή εσυ που δινεις το ιντερνετ δωρεαν κανουν Login με τα στοιχεια τους οταν του βγαλει prompt το fon και σερφαρουν. Εσυ οταν πας καπου αλλου και εχει FON και θες να μπεις στο ιντερνετ κανεις Login με τα στοιχεια σου και εχεις δωρεαν ιντερνετ ακομα και αν αυτος που το δινει θελει λεφτα .... Καλλιτερα δες το site του fon
lampisd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 ok απο θεμα εμβελειας?ξερεις καθολου τι κανει?
comfuzio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Αναλογα τον χωρο που το θες ειναι αυτα....τωρα δεν ξερω σε σενα πως θα ειναι. Σε μενα εχει κοντα στα 400Μ εμβελια αλλα παιζει ρολο τι κεραια εχει και ο αλλος ...
Street-Fighter Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 http://wind.awmn.net Τι παραπάνω θέλεις; Aυτο για να καταλάβω ειναι το λεγόμενο γειτονικό ιντερνετ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.