Προς το περιεχόμενο

FON WiFi For Everyone!!!

comfuzio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολα ειναι πιασμενα εκτος απο το fongreece.com το οποιο δεν μου πολυ ακουγεται ωραιο....Ριξτε τις ιδεες σας guys....

:D

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις κατοχύρωσα το http://www.fonhellas.com

Ευελπιστώ από εβδομάδα να το έχω στήσει...

Εννοείται πως χρειάζομαι βοήθεια,όχι για το στησιμο,αλλα για το περιεχομενο και την υποστηριξη...Moderaδες μαζευτειτε....

Δημοσ.

Το βασικο site στηθηκε...Μένει μόνο η διαμόρφωση και η προσθήκη περιεχομένου....Σύντομα θα ειμαστε ετοιμοι....

Δημοσ.

Το site ετοιμαζεται σιγα σιγα...Θελω βοηθεια με το forum....

Ας επικοινωνησει μαζι μου οποιος μπορει να βοηθησει μεσω Windows Live Messenger [ al_johnny14[at]freemail[dot]gr ]

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Καλα βρηκα χακερια για το LaFonera+ ...

Θα το ψαξω και θα το μεταφρασω συντομα....

Περισσοτερα στο www.fonhellas.com

Με την χακερια τι γινεται? Κανενα νεο? η εστω λινκ για το οριτζιναλ κειμενο?

Δημοσ.

Λοιπον τωρα που εχω λιγο χρονο θα ασχοληθω και με το site και θα κανω και διαγωνισμο για free Foneraκια....

Τωρα εστειλα ενα σε εναν φιλο πολυ σχετικο με αυτα και κοντα σε εσενα comfuzio(γλυφαδα) και θα με κατατοπισει με το hack...

Περισσοτερα κιολας στο http://www.fonblog.eu

Stay tuned!!!

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδες ψηνομαι να παρω και εγω για σαντορινη εχετε καμια προσκληση

και κατι αλλο το μηχανημα εχει WDS δηλαδη μπορω να επεκτηνω το σημα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα ενδιαφερομαι κι εγω να αγορασω το lafonera+ μαζι με μια κεραια la fontenna το θελω να το χρησημοποιησω σε ενοικιαζομενα δωματια να παρεχω δωρεαν ιντερνετ στους ενοικους αλλα και οπου αλλου ποιανει.Τι εμβέλεια εχει αυτο το router μαζι με την κεραια?εχει δοκιμασει κανεις'?Για να συνδεθουν θα πρεπει να πληκτρολογουν ονομα χρηστη και κωδικο?εγω θελω να το δινω free!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...