comfuzio Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Την Παρασκευή παρέλαβα και εγώ τον εξοπλισμό !!! (La Fonera)Επειτα απο 10 ημερολογιακές μέρες φίλε Jonakis,παραδώθηκε μέσω courrier ! Σήμερα επαιξα λίγο για να τον δω και φαίνεται καλή φάση παρόλο το μεγεθός του ! (Ο Router είναι λίγο μεγαλύτερος απο ενα πακέτο τσιγάρα !!) Comfuzio, ο LaFonera έχει ενσωματωμένες επιλογές για λειτουργία που αφήνεις ανοικτό και το δίκτυο σου ! Δεν έκανα register ακόμα αλλά θέλω να σε ρωτήσω τα εξής : 1)Υπάρχει πεδίο που ορίζεις το bandwidth που θέλεις να διαθέσεις ? 2)Πόσους φίλους σου μπορείς να κάνεις invite να πάρουν εξοπλισμό σε μειωμένη τιμή ? 3)Μπορείς να φτιάξεις κάτι στην κεντρική σελίδα σαν διαφήμιση του Hotspot σου ? Sugnwmh gia tin argoporia alla eixa adeioula 1)Nai otan kaneis register to router sou, sou bgazei xtra epiloges sto site tous. 2)mono 3. 3)Nomizw nai...
jonakis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μου ηρθε και εμενα σημερα το πρωι παιδια....Τουμπανο ειναι....Με παιδεψε λιγακι γιατι εκανε conflict με το υπαρχον ασυρματο δικτυο αλλα το απενεργοποιησα και πλεον παιζει με τα 2 SSID που ορισα εγω.... Αυτο που δεν μπορω να βρω ειναι να δινει προσβαση χωρις register!!! Τεσπα θελει ψαξιμο το μηχανηματακι .... Ερωτηση : τσιμπησα και την κεραιουλα μαζι, εσας τι αποσταση πιανει?Γιατι εγω δεν ειδα και σουπερ αποτελεσματα.... EDIT : Βασικα δεν μπορω να καταλαβω απο που οριζω να μοιραζω δωρεαν???Καποια βοηθεια???
comfuzio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μου ηρθε και εμενα σημερα το πρωι παιδια....Τουμπανο ειναι....Με παιδεψε λιγακι γιατι εκανε conflict με το υπαρχον ασυρματο δικτυο αλλα το απενεργοποιησα και πλεον παιζει με τα 2 SSID που ορισα εγω....Αυτο που δεν μπορω να βρω ειναι να δινει προσβαση χωρις register!!! Τεσπα θελει ψαξιμο το μηχανηματακι .... Ερωτηση : τσιμπησα και την κεραιουλα μαζι, εσας τι αποσταση πιανει?Γιατι εγω δεν ειδα και σουπερ αποτελεσματα.... EDIT : Βασικα δεν μπορω να καταλαβω απο που οριζω να μοιραζω δωρεαν???Καποια βοηθεια??? Kalos to dextikes! Gia tin kerea paizei rolo kai h karta ti kerea exei... Otan to diloses sto site meta kaneis login stin selida kai an to status sou einai linus tote eisai apo autous pou to dinoun free. Basika ola ta orizeis apo to site kanontas login. Twra den kserw an h LaFonera exei allo menu apo tin LaFonera+ giati se emena einai ola 1 click Episeis ekei pou pas gia router configuration apo to site tou FON sou exei terma deksia kato 5 pedia pou orizeis ta user name kai ta pass pou tha exoun oi "friends" sou pou den einai anagki na einai members tou FON.
21century Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Σε οτι αφορα την συνδεση ειναι ευκολη και φυσικα πως μπορει καποιος να σερφαρει με PDA , χρειαζεται καποια πιστοποιηση η κατι αλλο?
jonakis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ναι εχω επιλεξει Linus αλλα πηγα να μπω απο το PSP μου να δοκιμασω,γραφτηκα κιολας με αλλο username και μου ελεγε να αγορασω καρτα για να μπω....Τι λετε να παιζει?
nasmania Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μου ηρθε και εμενα σημερα το πρωι παιδια....Τουμπανο ειναι....Με παιδεψε λιγακι γιατι εκανε conflict με το υπαρχον ασυρματο δικτυο αλλα το απενεργοποιησα και πλεον παιζει με τα 2 SSID που ορισα εγω....Αυτο που δεν μπορω να βρω ειναι να δινει προσβαση χωρις register!!! Τεσπα θελει ψαξιμο το μηχανηματακι .... Ερωτηση : τσιμπησα και την κεραιουλα μαζι, εσας τι αποσταση πιανει?Γιατι εγω δεν ειδα και σουπερ αποτελεσματα.... EDIT : Βασικα δεν μπορω να καταλαβω απο που οριζω να μοιραζω δωρεαν???Καποια βοηθεια??? Αν πήρες και εσύ Fonera όπως εγώ,σου δημιουργεί 2 SSID's.. Το ένα είναι οτιδήποτε που είναι το προσωπικό σου και μπορείς να το αλλάξεις σε οτιδήποτε ονομα θέλεις και σου δίνει προσβαση και στα υπόλοιπα pc του δικτύου σου καθώς και ενα που αρχίζει FON_XXXX και αυτό είναι για τους υπόλοιπους που συνδέονται σε σένα. Στο προσωπικό σου SSID συνδέεσαι βάζοντας σαν password το S/N της συσκευής σου (αν δεν το έχεις αλλάξει) Μήπως δοκιμάζεις με το PSP να συνδεθείς στο FON SSID και για αυτο σου λέει να πληρώσεις μετά το free 15λεπτο ? Σχετικά με την κεραία (La Fontenna) και εγώ δεν έχω δει τιποτα το φοβερό μέχρι στιγμής...Αυτό βέβαια που υποψιάζομαι γιατι και πιο παλιά εκανα ενα ελεγχο με ενα laptop είναι οτι η αξία της κεραίας φαίνεται απο μακριά και όχι απο κοντά μέσα στο σπίτι...
jonakis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Ναι οκ σε ολα αυτα....Με το PSP δοκιμασα στο FON_Melokipos να μπω εννοειτε για να δω αν προσφερω free αλλα διαπιστωσα πως οχι.... Εμενα αυτο ειναι το κολλημα μου, και sorry αν σας εχω πρηξει...Θελω να προσφερω free....
comfuzio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Logika (an kanw lathos diorthoste me) Apo to public SSID mpainoun mono osoi einai alien members tou FON. Oi friends tha mpainoun sto Private SSID sou me ta stoixeia pou sou exoun pei na baleis esy mesa sto site tou FON. Kala kaneis kai rwtas gia na broume luseis kai na kanoume ena sugkentromeno topic tou FON etsi wste osoi theloun na to paroun na kseroun ti tha paroun Isos na pame kai gia sticky Edit: Tha balw sto proto post pio polles plirofories.
comfuzio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Psaxnontas sto forum tou FON gia to thema auto brika oti gia (kathe?) ruthmish pou kaneis thelei h na kaneis restart to router (bgazeis revma kai ksanabazeis) h meta apo 24wres pairnei mono tou tis ruthmiseis. Sou deinw kai to akribes keimeno pou brika. Please, remember that all changes regarding your FON Router's configuration will be automatically saved, but updates may take up to 24 hours. You can also restart your router to apply changes automatically.
jonakis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον εψαξα στο Forum και εμαθα....Οσον αναφορα το Free το ξεχναμε... Η διαφορα Linus με Bill ειναι στο οτι ο Linus δεν πληρωνεται για το Bandwith που προσφερει σε αντιθεση με τον Bill που πληρωνεται... Αυτα..Τωρα βασικα αν επεμβαιναμε σε κανα firmware που αν δεν κανω λαθος ειναι open source ισως κατι να καναμε...Βασικα σκεφτομαι να στησω μια σελιδα να τα συζηταμε εκει...Κατι σαν Fon Ελληνικη Κοινοτητα....
comfuzio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Kali h idea sou gia Greek FON Community! +1 apo mena
jonakis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Οκ...Θα στηθει λιαν συντομως με χαρτες και λοιπα....Αναμεινατε!!!
nasmania Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον εψαξα στο Forum και εμαθα....Οσον αναφορα το Free το ξεχναμε...Η διαφορα Linus με Bill ειναι στο οτι ο Linus δεν πληρωνεται για το Bandwith που προσφερει σε αντιθεση με τον Bill που πληρωνεται... Αυτα..Τωρα βασικα αν επεμβαιναμε σε κανα firmware που αν δεν κανω λαθος ειναι open source ισως κατι να καναμε...Βασικα σκεφτομαι να στησω μια σελιδα να τα συζηταμε εκει...Κατι σαν Fon Ελληνικη Κοινοτητα.... Αν πάλι εγώ κατάλαβα καλά και δεν λέω καμιά κοτσάνα... 1)Αν είσαι σε mode που μοιράζεις απλά τσαμπέ internet ο άλλος πρέπει να γραφτεί στο fon και να κάνει login σαν alien για να έχει πρόσβαση στην σύνδεση σου... 2)Αν είσαι bill εκεί είτε δίνεις ενα 15λεπτο (αφού γραφτεί/κάνει login στο fon ο αλλος.Πέρα του 15λεπτου πρέπει να πληρώσει κανείς 3 Ευρώ μέσω Paypal για να έχει πλήρες internet πρόσβαση στο hotspot σου. Δηλαδή όπως και να έχει για να σερφάρει κανείς τσαμπέ απο το hotspot σου , πρέπει να γραφτει στο Fon σαν alien (Λογικό μιας και ουσιαστικά να το εξαπλώσουν και να το διαφημίσουν θέλουν) 3)Εκεί που φτιάχνεις τα προσωπικά setting σου για το hotspot σου μπορείς να δώσεις ενα site που μπορεί ο άλλος να χαζέψει χωρίς να κάνει κανένα login/εγγραφή/πληρωμή (εγω εβαλα το insomnia ;-) 4)Μπορείς να φτιάξεις 5 usernames/password σε φίλους που θα σερφάρουν απεριόριστα απο το δίκτυο σου (μέσω FON_XXX SSID) 5)Αν δεν σε ενοχλεί οι άλλοι να έχουν full πρόσβαση στο δίκτυο σου , θα πρέπει να τους δώσεις το WPA key Που έχεις ορίσει και αυτοί να συνδεθούν στο XXX SSID σου (private) Εχει πολύ φάση στις προσωπικές ρυθμίσεις του Hotspot που ενσωματώνεις videakia απο youtube και εικόνες απο το Flickr ! Επίσης κάτι πολύ καλό που ανακάλυψα στο Fon Maps είναι οτι μπορείς να κάνεις export τα fon_spots μιας χώρας σε διάφορα formats ! Αλήθεια,υπάρχει περίπτωση αυτά να τα περάσει κανείς σε GPS με destinator π.χ. ?
jonakis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον επειδη θα κατοχυρωσω domain,πειτε καμια καλη ιδεα για .com domain.... Περιμενω..!
comfuzio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 www.greekfon.com , www.fonportal.com , www.fongreece.com , ? h se .gr www.fon.gr ? Auta mou irthan proxeira xwris na kserw an einai piasmena Edit: Twra eida pws polla names einai piasmena (pou exoun sxesh me to fon h wifi) kai einai asxeta me to fon...lol??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.