Προς το περιεχόμενο

FON WiFi For Everyone!!!

comfuzio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://wind.awmn.net

Τι παραπάνω θέλεις; ;)

Το πολύ απλό , να δίνεις κάτι απο τα παρακάτω :

-οδό και αριθμό,περιοχή,Τ.Κ.,latitude longtitude και να σου βγάζει τα γειτονικά access points !

Αμα θές σου στέλνω με P.M την διευθυνση μου να μου στείλεις το Link

Αυτό προσπαθούσα τόσο καιρό και δεν εβγαλα ακρη...Ρίξε μια ματιά στο Fon Maps να καταλάβεις τι σημαίνει απλοϊκότητα !

Φιλικά πάντα,

Νάσος

Δημοσ.

Comfuzio να 'σαι καλά παράγγειλα και εγώ LaFonera και μια LaFontenna ! Δυστυχώς η προσφορά δεν ίσχυε για το LaFonera+ αλλά μόνο για το LaFonera :(

Μόλις τα λάβω θα παίξουμε παραπάνω ;)

Thanks !!

Δημοσ.
-οδό και αριθμό,περιοχή,Τ.Κ.,latitude longtitude και να σου βγάζει τα γειτονικά access points !

Μπορείς να τα δεις ανά δήμο, αλλά έχεις δίκιο, θα ήταν χρήσιμο να υπήρχαν καταχωρημένα πιο συγκεκριμένα στοιχεία τοποθεσίας κάθε κόμβου.

Γιατί δε μεταφέρεις την ιδέα στην ομάδα ανάπτυξης του Wind;

Προβλήματα, δυσλειτουργίες, προτάσεις για το project WiND

Αν κατά την πλοήγησή σας στις σελίδες του WiND παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα στο σύστημα ή δυσλειτουργία ή απλά έχετε να κάνετε μια παρατήρηση - πρόταση για βελτίωση του συστήματος, επικοινωνήστε με τους αρμόδιους του project (wind <παπάκι> cube.gr) ή κατά προτίμηση ανοίξτε ένα ticket στις σελίδες του project.

Δημοσ.

Kai ta 2 diktua einai fovera kai prepei na ta upostirizoume kai na boithame stin beltiosh tous! Isos na tous poume na kanoun auto pou kanane to FON me mia bretaniki eteria (BT) pou mpikan ola se 1 diktuo http://blog.fon.com/en/archive/general/btfon041007.html

Den kanei tipota Naso :)

Oute se mena den elege pio apo ta 2 dinei me ekptosh gia na sou pw sigoura. Alla pistevw pws h Lafonera h aplh einai kaliterh apo tin +. Mono kai mono giati idi exoun bgalei scripts etsi wste na kanei bridging to Wifi (prv SSID) me to lan sou enw h + akomi tipota mono dinei Internet se 2 SSID :(

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Μόλις το παρήγγειλα κι εγω!Να ρωτησω,επειδη ψιλο μπερδευτηκα.

Εγω βασικα εχω ενα καταστημα στο Ναυπλιο και θελω να προσφερω δωρεαν Internet σε ολους,ανεξαρτητως αν ειναι μελη στο FON!Γινετε αυτο ή οχι?

Ευχαριστω πολυ παιδια!!!

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά.Μόλις το παρήγγειλα κι εγω!Να ρωτησω,επειδη ψιλο μπερδευτηκα.

Εγω βασικα εχω ενα καταστημα στο Ναυπλιο και θελω να προσφερω δωρεαν Internet σε ολους,ανεξαρτητως αν ειναι μελη στο FON!Γινετε αυτο ή οχι?

Ευχαριστω πολυ παιδια!!!

Otan sou erthei to routeraki kai kaneis to activation (meso pc pou tha mpei sto FON ginete) mpaineis sto profil sou sto site tou FON kai exei mia epilogh pou orizeis "friends" oi opoioi mpainoun sto private SSID sou xwris na einai members tou FON. Alla einai nomizw ws 5 members max. Allios kanoun ena free account sto FON (allien) kai mpainoun me ta stoixeia tous sto FON spot sou!

Δημοσ.

Δηλαδη ειναι ψιλομανουριτσα!!!Εγω θελω να προσφερω δωρεαν σε ολους χωρις εγγραφες και διαφορα!!!Δεν γινεται δλδ αυτο?Κριμα γαμωτο....

Δημοσ.

Auto den to gnwrizw... fantazomai oti meso tis epilogis friend mporeis na kaneis ena koino user name/password kai na to dwseis se olous osous theloun na mpoune.

Otan to kaneis register to routeraki sou, meso tou site tou fon kaneis mia custome selida gia to spot sou...ekei bale ta user name kai pass gia osous theloun na mpoune

Δημοσ.
Δηλαδη ειναι ψιλομανουριτσα!!!Εγω θελω να προσφερω δωρεαν σε ολους χωρις εγγραφες και διαφορα!!!Δεν γινεται δλδ αυτο?Κριμα γαμωτο....

Παντως αν εγω εχω καταλαβει καλά και ισχυει αυτο που λεει ο comfuzio μάλλον δεν προσεξες καλά φιλε jonakis(5 atoma εχουν πρόσβαση στο εσωτερικό σου δίκτυο,files σου ktl)

Για τους υπόλοιπους εφόσον στο registration του ρουτερ δηλωσεις οτι θες να μοιράζεις free ιντερνετ,οσοι θελουν απλά να σερφαρουν γράφονται και σερφαρουν τσαμπε ! Και αντίστοιχα και εσυ σε αλλα σημεία της Fon.Αν κανω λαθος ας με διορθωσετε !

Δημοσ.
Kai ta 2 diktua einai fovera kai prepei na ta upostirizoume kai na boithame stin beltiosh tous! Isos na tous poume na kanoun auto pou kanane to FON me mia bretaniki eteria (BT) pou mpikan ola se 1 diktuo http://blog.fon.com/en/archive/general/btfon041007.html

Den kanei tipota Naso :)

Oute se mena den elege pio apo ta 2 dinei me ekptosh gia na sou pw sigoura. Alla pistevw pws h Lafonera h aplh einai kaliterh apo tin +. Mono kai mono giati idi exoun bgalei scripts etsi wste na kanei bridging to Wifi (prv SSID) me to lan sou enw h + akomi tipota mono dinei Internet se 2 SSID :(

Παντως ειναι πολυ πιο ασφαλές ετσι που το έχουν υλοποιησει απο την αποψη οτι οκ να δωσω Internet αλλα να μην έχω κίνδυνο στο εσωτερικο μου δίκτυο ή να είσαι σουρωτήρι το lan μου :)

Εκτός βέβαια αν το διαχειρίζεσαι προσωπικά με firewalls και ελεγχους οπότε οκ !

Καλή φάση για τα scripts !!! :)

Διαβαζα κάπου οτι τα firmware τα έχει φτιαξει ο τύπος απο το DD-WRT οποτε ειναι σίγουρο η φοβερή δουλειά που έχει κάνει.Μακάρι να υπήρχε και τετοιο firmware εκτος εξοπλισμού-δικτύου Fon να μπορείς να έχεις 2 SSID !

Δημοσ.
Μπορείς να τα δεις ανά δήμο, αλλά έχεις δίκιο, θα ήταν χρήσιμο να υπήρχαν καταχωρημένα πιο συγκεκριμένα στοιχεία τοποθεσίας κάθε κόμβου.

Γιατί δε μεταφέρεις την ιδέα στην ομάδα ανάπτυξης του Wind;

Προς Θεού δεν έχω τίποτα με τα παιδιά του AWMN και θα χαιρόμουν πάρα πολύ να μπω και εγω στο δίκτυο τους ! Βρήκα και κάποια φοβερά και ψαγμένα workshops που διοργανώνουν οπότε μόνο και μόνο η παρέα και πηγή γνώσης είναι πολύ σημαντική!

Δεν ξέρω αν φταίει κάτι στους servers η κάτι αλλο ,όσες φορές δοκίμασα παντως να δω τους "γυρω" μου σε χάρτη το site ηταν υπερβολικά αργό και επιπλεόν καταλαβαίνεις σε μεγάλορυθμους δήμους π.χ. Αθήνας.

Σε κάποιο χαζό survey που είχα κάνει απο το laptop μου απο την ταράτσα βρήκα αρκετά σήματα και θα ήθελα να έρθω σε επαφή και με τους αντίστοιχους κόμβους για να το προχωρήσω αλλά ειλικρινά δεν με βοήθησαν οι χάρτες του Wind :(

Τεσπα ας κλείσω το Offtopic μιας και ανοίχτηκε για το Fon community το συγκεκριμενο ! (Sorry comfuzio)

Δημοσ.

Γεια σας.Ενδιαφερομαι και γω για το Fon σαν allien,για αρχη,και θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθεισετε.Θα το χρησιμοποιησω στην Ευρωπη....

Δημοσ.

Την Παρασκευή παρέλαβα και εγώ τον εξοπλισμό !!! (La Fonera)

Επειτα απο 10 ημερολογιακές μέρες φίλε Jonakis,παραδώθηκε μέσω courrier !

Σήμερα επαιξα λίγο για να τον δω και φαίνεται καλή φάση παρόλο το μεγεθός του !

(Ο Router είναι λίγο μεγαλύτερος απο ενα πακέτο τσιγάρα !!)

Comfuzio, ο LaFonera έχει ενσωματωμένες επιλογές για λειτουργία που αφήνεις ανοικτό και το δίκτυο σου !

Δεν έκανα register ακόμα αλλά θέλω να σε ρωτήσω τα εξής :

1)Υπάρχει πεδίο που ορίζεις το bandwidth που θέλεις να διαθέσεις ?

2)Πόσους φίλους σου μπορείς να κάνεις invite να πάρουν εξοπλισμό σε μειωμένη τιμή ?

3)Μπορείς να φτιάξεις κάτι στην κεντρική σελίδα σαν διαφήμιση του Hotspot σου ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...