greekboy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 geia sas paidia exo ena provlima... to savvato pira auto kai evala mesa enan skliro (20ri) dokimastika mexri na paro enan allo mesa stin bdomada... to savvato lipon litourgouse kanonika pou to dokimasa...evala ton disko mesa sto kouti kai to sindesa sto pc kai leitourgouse kanonika... xthes loipon pao se ena allo pc kai sto my computer eno emfanizotan to ikonidio tou eksoterikou sklirou mou elege otan patousa na mpo: "parakalo topothetiste mia disketa stin monada E:"... leo kati me to pc tha pezei...erxomai sto diko mou pc kai ta sindeo ola ok,anigo to kouti kai to pc dn to anagnorize!oute sto my computer itan(pou itan sto allo pc)... sti diaxeirisi siskeuon sto pc mou exei auta: stous elektes enniaiou seiriakou diaulou(hub) exei ena pou leei siskeui apothikeusis usb kai stis monades diskon exei ena pou leei USB Device... exete kamia idea ti mporei na fteei?eno tin proti fora leitourgousan ola kanonika:neutral:
mihalakis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 τελικά το έχει το κουτί μου φαίνεται....Έχω το ίδιο κυτίο αλλά στην ΑΤΑ έκδοση και μου έχει κάνει πολλά τρελλά.Στη δική μου περίπτωση στις αρχές έφταιγε το καλώδιο του κουτιού. Αυτό που γινόταν ήταν οτι έβλεπα το σκληρό στο μαη κουμπουτερ, αλλα δεν μπορούσα να μπω μεσα γιατι ήταν λεει corrupted και η μόνη λύση ήταν το φορματ.Βέβαια πριν το φορματ χρησιμοποιούσα πρόγραμμα για να ξαναβρω τα αρχεία μου και ύστερα έκανα το φορματ. Μετα απο αυτό όλα καλά.Το έπαθα 4-5 φορές,αλλαξα καλώδιο και στάνιαρε για μήνες.Πριν 2 μέρες το ξαναέκανε όταν το έβαλα σε usb θύρα υπολογιστή στην πρόσοψη του pc. Το tower είναι ένα πάμφθηνο innovator και έχω την εντύπωση οτι οι θύρες που βγάζει δεν κάνουν τοσο καλή επαφή και ίσως να περνάει ασταθές ρεύμα ή κάτι παρόμοιο να παίζει που να τρελλαίνει το σκληρό.Με άλλα κουτιά ποτέ δεν έχει γίνει οπότε υποθέτω οτι το κουτί δεν μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες κρίσεις ικανοποιητικά. Ξέρω οτι είναι πολύ μπακαλίστικη η εξήγησή μου,ίσως και να είναι λάθος αλλά κάτι τέτοιο πιστεύω οτι γίνεται. δλδ έχω την εντύπωση οτι το κουτί είναι πολύ ευαίσθητο σε τέτοια θέματα.Μέχρι τώρα στον ένα χρόνο και κάτι που το έχω δεν έχω χάσει τπτ απλά έχω ταλαιπωρηθεί αρκετα. Ενδεικτικά οταν γίνεται αυτό χρειάζομαι περιπου 4 ώρες να σκανάρω τα 250γβ του σκληρού για να βρω τα αρχεία μου,άλλες τόσες να τα μεταφέρω σε εσωτερικό,μετά να φορμάρω τον εξωτερικό και να τα ξαναπεράσω στον εξωτερικό.είναι γύρω στις 10-11 ώρες δουλειά κούραση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.