Zein Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 ( First Post here) Ασχολούμαι με προγραμματισμό, hardware και γενικά οτιδήποτε έχει τσιπάκι μέσα του. Όμως χρειάστηκε να περάσουν 4 χρόνια για να χαλάει το Sagem my-x6 μου και να συνηδητοποιήσω ότι από κινητή τηλεφωνία δεν έχω ιδέα! Θέλω να διαθέσω το πολύ 120e (όχι παραπάνω) για μια συσκευή η οποία να έχει καλή συνδεσιμότητα με pc και με άλλα μέσα,καθώς άντε και να έχει καλή ανάλυση(αν και δεν είναι προταιρεότητα αυτό). Επίσης θέλω αν γίνεται καμία η οποία να δέχεται (είτε με τη θέλη είτε με το στανιό) ξένο λογισμικό.. Έχω κοιτάξει μέχρι στιγμής το K510 (στα 125ε) Λέει κάτι? Έχει να προτίνει κανείς κάτι καλύτερο?
Bomber-21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 An sou aresei to hacking kai to modding,strepsou se kapoio motorola. H modding skhnh exei kanei papades ,palia eixame kai ena sitaki gia ayta http://grmoto.blogspot.com
alexzzz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Καταρχήν καλωσόρισες. Στο θέμα μας τώρα, όταν γράφεις συνδεσιμότητα πάει το μυαλό μου σε Bluetooth, IrDa, WiFi και σύνδεση με καλώδιο. IrDa δεν προτείνεται και τα πολύ καινούρια κινητά δεν έχουν κιόλας. Bluetooth έχουν πλέον όλα (σχεδόν) και είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος σύνδεσης. WiFi έχουν μερικά κινητά αλλά ανεβαίνει το κόστος κατακόρυφα. Καλώδιο δίνουν οι περισσότερες εταιρίες μαζί με την συσκευή (SE και Nokia σίγουρα). Τώρα για το ξένο λογισμικό θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος για το τι θέλεις να βάλεις. Γενικά το K510 είναι ένα καλό κινητό για τα λεφτά που δίνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.