Προς το περιεχόμενο

Aν ειχατε 200.000 euro....

telegamesvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστευω πως με 100.000 € φτιαχνεις ενα πολυ καλο τυροπιταδικο

το οποιο θα ειχε και πολλες γευσεις κλασσικες και νεες ενω θα εφτιαχνε και καφεδες στα μαγαζια της περιοχης

Επενδυση με μικρο ρισκο καθως δεν εχω δει τυροπιταδικο να κλεινει

και με μεγαλο ποσοστο κερδους νομιζω 50+% απο τον τζιρο ....

Εννοειται φυσικα πως θα το ξεκινησεις απο την αρχη με δικη του

ονομασια ενω θα χρειαστεις πολυ κουραγιο μεχρις οτου να δεις αν μπορεις να βαλεις βοηθους

Η

Μπορεις να το κανεις με συνεταιρο αν και προσωπικα τα φοβαμαι τα συνεταιριλικια γιατι ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ....

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν ειχα 200000 θα τα επενδυα και θα τα εκανα 230000 σε κανα χρονο και τοτε θα ρωταγα στο ινσομνια τι θα κανατε με 230000

Δημοσ.
αν ειχα 200000 θα τα επενδυα και θα τα εκανα 230000 σε κανα χρονο και τοτε θα ρωταγα στο ινσομνια τι θα κανατε με 230000

Aν μου πεις πως θα τα κανω τα 30000 παραπανω στον 1 χρονο θα σου δωσω τα 5000 :-)

Δημοσ.

...Πωλείται ιστιοπλοικό σκάφος , ελαφρώς μεταχειρισμένο , διατηρητεό σε ναυπαγείο. Τιμή συζητήσιμη. Μόνο σοβαρές προτάσεις!

"εργοστασιο παραγωγης λυσσεργικου οξεος"

Αυτό τι είναι ;

Δημοσ.
Aν μου πεις πως θα τα κανω τα 30000 παραπανω στον 1 χρονο θα σου δωσω τα 5000

Αμοιβαίο κεφάλαιο που επενδύει κίνα.

Δημοσ.
nick[;1791501'']Ταξιδια παντου,παρτυ,εργοστασιο παραγωγης λυσσεργικου οξεος,επανασταση

Ξέχασες να βάλεις και καμιά δωρεά σε κράτος και εκκλησία :D

Δημοσ.

Πάντος αν θελεις να διαφέρεις,ασε τις BMW και αγώρασε ενα Jabiru. Θα σου μείνουν και μερικα ψιλά στην ακρη.

h++p://www.jabiru.gr/

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγαπητοί insomniites και insomniitises μ' αυτές τις επιχειρηματικές προτάσεις για την επένδυση των 200.000 euro μαλλον θα επέλεγα τελικα να τα παιξω σε ενα ξερο ασσο σε ενα κουπονι στοιχηματος με αποδοση 1,5 εως 1,7 είμαι σίγουρος πως θα είχα μεγαλύτερο κέρδος και φυσικα πολυ χαμιλοτερο ρικο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...