Προς το περιεχόμενο

Aν ειχατε 200.000 euro....

telegamesvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
κατσε μαλλον δε καταλαβες, δε μιλαω για την εκαλη ή κηφισια, υπαρχουν τοσες αλλες περιοχες στα βορεια προαστεια που ειναι ακομα οικοπεδα και χτυζονται σιγα σιγα πολυκατοικιες

Για πες μου σε παρακαλώ περιοχή στα Βόρεια Προάστεια στην οποία θα μπορέσεις να πάρεις "μεγάλο οικόπεδο" όπως λες, με 200.000 ευρώ. Ειλικρινά, θέλω να μάθω.

[...]

πχ εγω στους αγιους αποστολους πηρα οικοπεδο με 4.000.000δρχ το 1993 και το πουλησα 12.000.000δρχ το 2006!

πια τραπεζα δινει τοσο τοκο?

Αυτό μόνο ως αστείο το εκλαμβάνω κι όχι ως σοβαρό επιχείρημα. Γιατί αν νομίζεις ότι έβγαλες λεφτά... :(

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
@paredwse: Έχω την εντύπωση ότι σε Γέρακα, Άγιο Στέφανο εκεί παίζουν οι τιμές για οικόπεδα με μονό πρόσωπο...

Ο Γέρακας δεν είναι Βόρειο Προάστειο. :)

Ακόμα κι αν ήταν, ιδού πρόσφατη αγγελία που αλίευσα από την Χρυσή Ευκαιρία:

ΓΕΡΑΚΑΣ Περικλέους και Αριστοφάνη, οικόπεδο 240 τ.μ., εντός σχεδίου, γωνιακό, μόνο σοβαρές προτάσεις, τιμή 240.000 ευρώ

Για 1/4 του στρέμματος να δώσω 240.000 ευρώ; Ελπίζω το "μεγάλο οικόπεδο" να μην είναι το 1/4 του στρέμματος... :)

Ο Άγιος Στέφανος έχει "ξεφύγει" από πλευράς τιμών εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια. Πήρε γνωστός μου οροφοδιαμέρισμα (όχι οικόπεδο!) και πλήρωσε (αν θυμάμαι καλά) πάνω από 200.000 ευρώ.

Για οικόπεδο δεν το συζητάω. Πάλι από τη Χρυσή Ευκαιρία:

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Κρήτης και Καραολή Δημητρίου, οικόπεδο 360 τ.μ., εντός σχεδίου, γωνιακό, τιμή 330.000 ευρώ

Πού να πάμε και σε "μεγάλο οικόπεδο"...

• Super Moderators
Δημοσ.
^ σε παρακαλώ τις αγγελίες σου να τις ποστάρεις στο κατάλληλο subforum.

Δεν θα μας το κάνεις μπάχαλο εδώ μέσα.

23135186qn8.jpg

Δημοσ.

@punky: lol!

@paredwse: Όπως είπα δεν ήμουν σίγουρος για τις τιμές, αλλά μια παρατήρηση μόνο: μήπως αυτά τα οικόπεδα που γράφεις είναι περιπτώσεις αετονύχηδων ή απλά βρίσκονται στο κέντρο της κάθε περιοχής; Επίσης στο δεύτερο η υψηλή του τιμή είναι επειδή είναι διπρόσωπο το οικόπεδο (ναι έχει τεράστια διαφορά διότι τα διαμερίσματα πωλούνται αμέσως, είναι πολύ πιο εύκολο να διαμορφώσεις τους χώρους, έχεις το διπλάσιο φως, έχεις δικαίωμα για 4 ράμπες στην πιλωτή κλπ.).

Δεν λέω ότι βρίσκεις σίγουρα και εύκολα, αλλά νομίζω ότι αν το ψάξεις αρκετά μπορείς να βρεις περιπτώσεις. Και ξαναλέω ότι δεν ξέρω σίγουρα, απλά ρωτάω.

Δημοσ.
Ο Γέρακας δεν είναι Βόρειο Προάστειο. :)

Αυτό τώρα το είδα. Γιατί δεν θεωρείται ΒΠ ο Γέρακας; Το Χαλάνδρι, τα Μελίσσια, η Παλλήνη, τα Βριλήσσια Βόρεια δεν θεωρούνται; Ο Γέρακας που βρίσκεται ανάμεσά τους τί θεωρείται δηλαδή;

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτό τώρα το είδα. Γιατί δεν θεωρείται ΒΠ ο Γέρακας; Το Χαλάνδρι, τα Μελίσσια, η Παλλήνη, τα Βριλήσσια Βόρεια δεν θεωρούνται; Ο Γέρακας που βρίσκεται ανάμεσά τους τί θεωρείται δηλαδή;

Έχουμε ξεφύγει από το θέμα του topic αλλά ούτε συζήτηση ότι η Παλλήνη είναι Βόρειο Προάστειο. Σιγά μην είναι και τα Σπάτα... :P

O Γέρακας, η Ανθούσα, η Παλλήνη, το Πικέρμι είναι Ανατολική Αττική.

Δημοσ.
ΕΓω παιδια τα εχω τα 200.000 ευρω (βασικα 330.000 εχω αυτη τη στιγμη στη τραπεζα) αλλα τα κραταω δε θελω αν τα χαλασω.

Aν επιτρεπεται, εχοντας τα απλα στην τραπεζα στην ουσια δεν εχεις απωλεια ??

Και με μιακατθεση 200000 ποιο ειναι το καλυτερο επιτοκιο που μπορει να επιτυχει καποιος με προθεσμιακη καταθεση ουτως ωστε και να μην χανει χρηματα λογω πληθωρισμου και φυσικα να κερδιζει κ το κατι τις του!! ?

Δημοσ.
το DIA το κανει αυτο και ζηταει συνεργατες.... (αν ενδιαφερεσαι)

Kαι αυτη ειναι μια καλη περιπτωση...

Για λεγε , για λεγε....

Δημοσ.

Όπως πρώτος έγραψα και με αντέγραψε ο paredwse, δεν βρίσκεις μεγάλο οικόπεδο στα ΒΠ με αυτά τα λεφτά.

Βέβαια, μιας και όλα είναι σχετικά, σημασία έχει τι ορισμό δίνουμε στο "μεγάλο".

Ας πούμε για τον Lucifer, μεγάλο είναι τα 10 εκατοστά.

On topic τώρα, η αγορά οικοπέδου είναι και αυτό μια επένδυση.

Αλλά το μόνο που μπορεί να προσδοκεί κανείς, είναι οι τυχόν μελλοντικές υπεραξίες και όχι κάποιο μηνιαίο/ετήσιο εισόδημα.

Μια άλλη ιδέα που μου έρχεται τώρα, είναι να αγόραζα 20.000 γάτες.

Και να της αμόλαγα στη Ραφήνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...