punky Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 δηλαδή ενας ταξιτζής ποσα βγαζει ?για να σου δινει εσένα 1500-2000 αυτός βγάζει 3000+ το μηνα?? να γινουμε ολοι ταξιτζήδες τοτε! Ανεπίσημες πηγές μου λένε ότι αν κάποιος ταρίφας δουλεύει 12+ ώρες τη μέρα, κάθε μέρα, τα καβαντζώνει τα 3.000 τζίρο το μήνα. Από αυτά βέβαια θα πρέπει να αφαιρέσεις τα έξοδα. Όπως σέρβις, αναλώσιμα, πετρέλαιο και προφυλακτικά. Γιατί είναι ευρέως γνωστό ότι πηδάνε πολύ. Αλλά καλύτερα να μας πει κάποιος ταρίφας από πρώτο χέρι.
Fidelio Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 θεωριτικά ...βαση ευρωπαικης ένωσης κτλ δεν είναι παράνομο να μην εκδίδονται άλλες άδειες ταξί; Και τι θα γίνει σε περίπτωση που απελευθερώσουν το επάγγελμα; Βασιικά θα μειωθεί/εκμηδενιστεί απλά η τωρινή αξία της άδειας και χάνεις την σίγουρη επένδυση.... άλλη ιδέα: με 60 χιλιάρικα μπορείς να πάρεις ένα μεταχειρισμένο ιστιοπλοικό και να πας σε ένα νησί να κάνεις ημερίσιο τουρ γύρω γύρω. 50 ευρώ το κεφάλι , δυνατότητα πληρώματος μέχρι 15 άτομα την ημέρα. Το δίνεις σε έναν σκιπερ , του δείνεις και 200 ευρώ την ημέρα να στο δουλεύει αν βαρίεσαι ο ίδιος .... Μπορείς να πάρεις δύο τέτοια ιστιοπλοικά , σε διαφορετικό νησι το κάθε ένα ή και τρία ! Για βάλτα κάτω να δεις τι βγάζεις σε φουλ σαιζον !
aledjo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 "αν αγοράστηκε το ταξί το καλοκαίρι του 2003 η αξία του ήταν 120.000 ευρώ και σημερα πωλείται 200.000 ευρώ." http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_13972_08/10/2005_159306 http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=12945&m=A50&aa=1
aledjo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Εμ δεν είναι έτσι. Δεν είναι καθόλου έτσι. Γιατί με 200.000 ευρώ δεν παίρνεις ούτε τη μάντρα από οικόπεδο στα βόρεια προάστεια. Όχι οικόπεδο και μάλιστα... μεγάλο. κατσε μαλλον δε καταλαβες, δε μιλαω για την εκαλη ή κηφισια, υπαρχουν τοσες αλλες περιοχες στα βορεια προαστεια που ειναι ακομα οικοπεδα και χτυζονται σιγα σιγα πολυκατοικιες επισης το ιδιο μπορεις να το κανεις σε τουριστκες περιοχες οχι τοσο ακριβες. πχ εγω στους αγιους αποστολους πηρα οικοπεδο με 4.000.000δρχ το 1993 και το πουλησα 12.000.000δρχ το 2006! πια τραπεζα δινει τοσο τοκο?
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Ανεπίσημες πηγές μου λένε ότι αν κάποιος ταρίφας δουλεύει 12+ ώρες τη μέρα, κάθε μέρα, τα καβαντζώνει τα 3.000 τζίρο το μήνα. Από αυτά βέβαια θα πρέπει να αφαιρέσεις τα έξοδα. Όπως σέρβις, αναλώσιμα, πετρέλαιο και προφυλακτικά. Γιατί είναι ευρέως γνωστό ότι πηδάνε πολύ. Αλλά καλύτερα να μας πει κάποιος ταρίφας από πρώτο χέρι. επίσημες πηγές (κολητός μου φίλος που δουλεύει ταξί) μου λένε ότι δουλεύοντας 12 ώρες την ημέρα, σε "καλές" για αυτόν ώρες (μεσημέρι, καθημερινές ως τις 2 το βράδυ, παρασκευή - σαββάτο ως το πρωί), και με ρεπό μια κυριακή κάθε 2 εβδομάδες, του μένουν στο χέρι 1000 ευρώ τον μήνα, καμιά φορά λίγο παραπάνω. Τα άνωθι ισχύουν για Σαλονίκη. Για αθήνα δεν ξέρω...
telegamesvg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 12ωρες κ ταξι και στην ουσια χωρις ρεπο ...δεν ειναι και λιγες ενω τα λεφτα που μενουν μαλλον ειναι πολυ λιγα !! ....και με το κοστος των ανταλλακτικων στις μερες μας ...κ.λ.π ...μαλλον σαν μεροκαματο του τρομου μου φαινεται !!
dali13gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Με τα 200k φτιάχνετε ένα ωραιότατο σαλέ στη Βουλγαρία στα χιονοδρομικά κέντρα που έχει.
aledjo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 μαλλον δε διαβασατε το ποστ που εγραψα για το ταξι, δεν ειπα να το αγορασει και να το δουλευεις, ειπα να το αγορασεις και να το νοικιαζεις! εσυ δε θα κανεις τιποτα! θα περνεις το χρημα και ασε τον αλλον να οδηγαει μερα-νυχτα! τι σε νοιαζει?
HexStatic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 πχ εγω στους αγιους αποστολους πηρα οικοπεδο με 4.000.000δρχ το 1993 και το πουλησα 12.000.000δρχ το 2006! πια τραπεζα δινει τοσο τοκο? wow και γαμώ τις επενδύσεις!!!!
alexb_10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ θα αγόραζα ένα κατάστημα με franchize. έτοιμη επιχείρηση με τους πελάτες και με σίγουρο χρήμα. Κάτι που να έχει σχέση με το φαί, γιατί ως γνωστόν, ο έλληνας τρώει πολύ και καλα....
gvarth Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Θα έκανα πολλά ταξίδια . Θα έπαιρνα και ένα RAV4 Πολιτιστική μόρφωση και συλλογή εμπειριών. Τα 200.000 Euro , δεν φθάνουν και για καμμιά σοβαρή επένδυση σήμερα. Όσον αφορά τράπεζες και τόκους ...
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 12ωρες κ ταξι και στην ουσια χωρις ρεπο ...δεν ειναι και λιγες ενω τα λεφτα που μενουν μαλλον ειναι πολυ λιγα !! ....και με το κοστος των ανταλλακτικων στις μερες μας ...κ.λ.π ...μαλλον σαν μεροκαματο του τρομου μου φαινεται !! αυτά (συντήρηση οχήματος κλπ) τα αναλαμβάνει ο ιδιοκτήτης. Ο οδηγός πληρώνει μόνο τα πετρέλαια που καίει edit: παρεπιτόντως, αν μου πέφτανε 200.000, θα έκλεινα το μαγαζί για 100 μήνες.
charmed Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 αν είχα 200 χιλιάδες, αντί να χαλούσα τα λεφτά σε ένα απλό ταξί, θα τα έδινα για να σπουδάσω σε μία από τις καλύτερες σχολές και τότε θα είχα κ μία καλή δουλειά. εγώ προσωπικά αν τα είχα θα εφευγα όσο πιο μακριά μπορούσα από την ελλάδα
aledjo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ θα αγόραζα ένα κατάστημα με franchize. έτοιμη επιχείρηση με τους πελάτες και με σίγουρο χρήμα. Κάτι που να έχει σχέση με το φαί, γιατί ως γνωστόν, ο έλληνας τρώει πολύ και καλα.... το DIA το κανει αυτο και ζηταει συνεργατες.... (αν ενδιαφερεσαι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.