Προς το περιεχόμενο

Aν ειχατε 200.000 euro....

telegamesvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και βεβαια το κυριοτερο τι μηνιαιο εισοδημα θα μπορουσαν να αποφερουν αυτες οι 200000 ευρω για να ειμαστε ευχαριστημενοι με την επενδυση μας κ με το ενδεχομενο ρισκο ...

Επενδυτικες περιπτωσεις που μου ερχονται στο μυαλο ..

1.Καφε ή συνεταιρος σε μεγαλο καφε...

2.Ιnternet cafe (π.χ ΒnB)

3.video club

4.Tαξι για εκμεταλευση

Kαι βεβαια τα συν κ πλην καθε μιας ιδεας ,προτασης..

Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, αλλά έχω την εντύπωση ότι μια άδεια ταξί έχει περίπου τόσο στην Αθήνα. Και πως αν το δώσεις σε κάποιον μεσίτη να στο νοικιάσει, σου αποφέρει 1.500 Ευρώ το μήνα.

Πάντως πέρα από τι σου αποφέρει η οποιαδήποτε επένδυση, θα πρέπει να σταθμίσεις κι άλλα πράγματα, για να βγάλεις συμπέρασμα:

- απαιτεί προσωπική εργασία η επένδυση;

- φορολογία σε κάθε περίπτωση

- ταχύτητα και ευκολία ρευστοποίησης

- ρίσκο

Αν δεν ρωτάς τι θα τα έκανα επενδυτικά, αλλά τι θα μου έλειπε προσωπικά, τότε αν ήμουν ξεμέθυστος θα τα ξόδευα για να πάρω διαμέρισμα.

Αλλιώς θα τα ξόδευα με μιας, σε κάποια κολοσσιαία μαλακία, έτσι για να της την σπάσω, που δε με πίστεψε ποτέ.

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχω μια υποψια οτι περιμενεις καποιος να σου πει σοβαρο επιχειρηματικο πλανο χωρις να του δωσεις κατι απο τα 200 σου. Χοχοχοχο. Βλεπε τοπικ με το τζινι.

Αν κ το συμπερασμα σου ειναι τελειως αυθαιρετο ...ποσα θελεις εσυ απο τα 200 μου για να πεις την γνωμη σου ? ;-)

Δημοσ.
Θα διαμόρφωνα το σπίτι μου να δουλέψει σαν στριπτιτζάδικο. Τα μόνα σίγουρα λεφτά πλέον (όχι όμως και σίγουρη ζωή... :))

:) :) :)

και αν σου περίσσευαν λεφτά από την διαμόρφωση του σπιτιού, αγόραζες και μια καντίνα για να πουλάς βρώμικα έξω από το στριπτιτζάδικο και τότε θα έβγαζες σίγουρο χρήμα .... :) :) :)

Δημοσ.

Ωραια ονειρα...με τοσα χρηματα θα επεκτεινα τις δραστηριοτητες της εργασιας μου και παραλληλα θα εκανα κοινωνικο εργο...

Δημοσ.
1980, ευχαριστώ πολύ, ειναι "θα" και παρατατικός... :oops:

ναι αλλα δεν σου εβαλα τονους γιατι βαριεμαι οποτε δεν ειναι ολοκληρωμενο.

Δημοσ.

200.000 ευρω ειναι ακριβως οσο κοστιζει μια αδεια ΤΑΞΙ!

το ταξι αυτο το νοικιαζεις και εχει μηναιο εισοδημα 2.000 ευρω!

η αδεια του ταξι ΔΕ χαλαει οπως τα σπιτια και μαγαζια που θελουν συνεχεια φτιαξιμο και εχουν ημερομηνια ληξεις...

η αδεια του ταξι ποτε δε πεθαινει, αντιθετος ανεβενει η αξια του!

επισης με 200.000 περνεις ενα μεγαλο οικοπεδο στα βορεια προαστεια που μετα απο 5 χρονια θα εχει 350.000!

αυτα.

Δημοσ.
ναι αλλα δεν σου εβαλα τονους γιατι βαριεμαι οποτε δεν ειναι ολοκληρωμενο.

ναι, καταλαβαινω, και δεν πειράζει... αρκετά κάνεις οταν με διορθωνεις :-D σε ευχαριστώ, και στους άλλους επισης

Δημοσ.
η αδεια του ταξι ΔΕ χαλαει οπως τα σπιτια και μαγαζια που θελουν συνεχεια φτιαξιμο και εχουν ημερομηνια ληξεις...

Από την άλλη, οι άδειες ταξί αμφιβάλλω αν έχουν αποδώσει τις υπεραξίες που έχουν αποδώσει τα ακίνητα στο Ελλάντα.

η αδεια του ταξι ποτε δε πεθαινει, αντιθετος ανεβενει η αξια του!

Αναλόγως των κρατικών ορέξεων. Αν αποφασίσει το κράτος να "ανοίξει" το επάγγελμα ή να μοιράσει μερικές χιλιάδες άδειες για να βολέψει τίποτα άνεργους, είναι πιθανότατο να μειωθεί η αξία.

επισης με 200.000 περνεις ενα μεγαλο οικοπεδο στα βορεια προαστεια που μετα απο 5 χρονια θα εχει 350.000!

Με 200.000, παίρνεις ένα οικόπεδο στα ΒΠ μεγάλο αρκετά να χωρέσει μια μπανιέρα. Χωρίς το παπάκι.

καλά, ας ρωτήσουμε όμως και κάναν ταρίφα να 'μαστε βέβαιοι.

Βάσει inside info από ταρίφα, πόσταρα το προηγούμενο ποστ.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

αυτα.

Εμ δεν είναι έτσι. Δεν είναι καθόλου έτσι. Γιατί με 200.000 ευρώ δεν παίρνεις ούτε τη μάντρα από οικόπεδο στα βόρεια προάστεια.

Όχι οικόπεδο και μάλιστα... μεγάλο.

Δημοσ.

δηλαδή ενας ταξιτζής ποσα βγαζει ?για να σου δινει εσένα 1500-2000 αυτός βγάζει 3000+ το μηνα?? να γινουμε ολοι ταξιτζήδες τοτε!

Δημοσ.

Ο κανόνα είναι μικρό ρίσκο, μικρή απόδωση. Μεγάλο ρίσκο, μεγάλη απόδωση.

Αν δεν έχεις ιδέα απο επιχειρήσεις και επενδύσεις ,καλύτερα επένδυσε τα σε ενα ακίνητο-α που αν το διαχειριστείς καλά θα σου δώσε κανενα 600-800 μηνιαίο εσόδημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...