Προς το περιεχόμενο

Ποιόν instant messenger προτιμάτε;

Tougeo

Ποιό πρόγραμμα instant messenger χρησιμοποιείτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό πρόγραμμα instant messenger χρησιμοποιείτε;

• Apple iChat / iChat AV
    • AdiumX
    • aMSN
    • Microsoft Messenger 6.x
    • Fire
    • Proteus
      0
    • Mercury
      0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά ωραίο το Adium (λίγο που το είδα) δεν λέω. Και όντως full customizable. Αλλά δεν είναι λίγο "αδύναμο" όσον αφορά τις υπόλοιπες δυνατότητές του; Το aMsn για παράδειγμα, έχει όλες τις δυνατότητες του Messenger Plus (στα Windows). To adium μου φάνηκε πολύ αδύναμο σε χαρακτηριστικά (πέρα από το customize).

Φιλικά...

Δημοσ.

Αν και δεν θα επρεπε να υπαρχουν τετοια προβληματα στην επικοινωνια μεταξυ κατοχων Mac κ PC ,ενα + και απο εμενα στο amsn γιατι καλυπτει και το video chat και εχει πολλες προοπτικες εξελιξης ...

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το ms messenger και δευτερευόντως το amsn, αλλά διαβάζοντας πολλές καλές κρητικές για το adium με βλέπω να αλλάζω (τουλάχιστον δοκιμαστικά)!

Δημοσ.
εγώ χρησιμοποιώ το aMSN διότι προέρχομαι απο windows λειτουργικό και είναι ότι πιο κοντά στον messenger... επίσης σου δίνει και δύο συμπαθητικές δυνατότητες.

- δείχνει ποιός σε έχει κάνει block/delete

- σου ανοίγει το chat window ΠΡΩΤΟΥ πατήσει το enter οποιαδήποτε επαφή σου και σου γράφει κείμενο...οπότε εάν αλλάξει γνώμη κ δεν σου γράψει, εσύ θα το ξέρεις...

1ον και το adium σου προσφέρει την δυνατότητα να δεις ποιος σε έχει κάνει block-delete και

2ον ειλικρινά sorry και μην το πάρεις προσωπικά απλά το να σου ανοίξει παράθυρο όταν σου γράφει κάποιος αρμόζει περισσότερο για γυναίκες:)

αν κάτσεις και ασχοληθείς λίγο με το customize του adium πιστέυω δεν θα θέλεις να ξαναγυρίσεις μσν! και εγώ το μισούσα στην αρχή :P

Δημοσ.
1ον και το adium σου προσφέρει την δυνατότητα να δεις ποιος σε έχει κάνει block-delete [...]

Πώς γίνετε αυτό ;;;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αδέρφια, με το ichat και την διαχείρηση MSN profiles τί γίνεται?

Είναι αναγκαίο να έχω video conferance με σύντροφους συναγωνιστές συμμαχητές συμπολεμιστές που βέβαια εκτός απο καλά παιδιά είναι και χρήστες win με MSN...

Ισχύει ακόμα η διαδικασία με skype video και MSN για το κλασικό chat?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...