Προς το περιεχόμενο

Ποιόν instant messenger προτιμάτε;

Tougeo

Ποιό πρόγραμμα instant messenger χρησιμοποιείτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό πρόγραμμα instant messenger χρησιμοποιείτε;

• Apple iChat / iChat AV
    • AdiumX
    • aMSN
    • Microsoft Messenger 6.x
    • Fire
    • Proteus
      0
    • Mercury
      0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Oi palaioteroi as dwsoun ta fwta tous....

Καλό θα ήταν να γίνει μία σύγκριση μεταξύ των τριών. Να δούμε τα + και τα - τους, καθώς και ποιό χρησιμοποιεί ο καθένας!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

εγώ χρησιμοποιώ το aMSN διότι προέρχομαι απο windows λειτουργικό και είναι ότι πιο κοντά στον messenger... επίσης σου δίνει και δύο συμπαθητικές δυνατότητες.

- δείχνει ποιός σε έχει κάνει block/delete

- σου ανοίγει το chat window ΠΡΩΤΟΥ πατήσει το enter οποιαδήποτε επαφή σου και σου γράφει κείμενο...οπότε εάν αλλάξει γνώμη κ δεν σου γράψει, εσύ θα το ξέρεις...

Χρησιμοποιώ:

- Adium: για MSN, GoogleTalk, iChat/AIM, γιατί είναι όμορφο και είναι και "όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα"

Adium - το θεωρώ μακράν το ποιο ωραίο (έχει όμως μερικά μειονεκτήματα όπως ότι δεν εμφανίζει ακόμα τα personal messages του msn)

Skype - για υπηρεσίες που δεν παρέχει ακόμα το adium όπως video

Κι εγώ μια από τα ίδια :) Adium + Skype, και καμία φορά και το iChat στα μεγάλα κέφια (για A/V ).

Αλλά πολύ ωραίο το παπί, αν καταφέρουνε ποτέ και βάλουν και εικόνα-ήχο, τότε τα υπόλοιπα σχεδόν δεν θα υπάρχουν... (ΟΚ, εκτός από το Skype και το iChat για προφανείς λόγους)

Μια απορία βρε παιδιά πάνω σε αυτό: υπάρχει κανένας από όλους αυτούς τους im που λέτε που να υποστηρίζει παιχνίδια του msn;

Εννοώ αν μπορώ να παίξω πχ διπλό minesweeper flags με ένα φίλο μου που έχει windows και msn.

Το iChat μου άρεσε επίσης αλλά έληξε το .Mac trial μου. Και είχα και μόνο μια επαφή με iChat. :P

Το iChat χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο (και τους servers) του AIM(*). Μπορείς λοιπόν να ανοίξεις έναν δωρεάν λογαριασμό σε AIM και να τον χρησιμοποιείς κανονικά στο iChat (ή/και στο Adium).

(*) Στην Αμερική το AΙΜ (America On-Line Instant Messaging) είναι το πιο δημοφιλές δίκτυο Instant Messaging, γι' αυτό και η Apple επέλεξε να συνεργαστεί με αυτό για το iChat.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...