geioannou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 επειδη δεν υπαρχει αρχειο .exe για αυτο το λειτουργικο,εαν ψαχουμε λιγο στο γουγλη για google talk for mac, θα δουμε οτι μας οδηγη στο δημιουργισουμε εναν λογαριασμο στο ichat των mac. παρολο που δεν ειναι δυσκολο, το google talk δεν δουλευει οπως θα επρεπε. δουλευει το chat αλλα δεν δουλευει το voice.δεν μπορεις να καλεσεις τον αλλον δηλαδη. εαν γνωριζει καποιος ας βοηθησει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δοκίμασε με το Adium. Δουλεύει 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Κάποια εποχή δοκίμασα τη χρήση GoogleTalk μέσω του iChat. Όταν όμως είδα πως δεν υποστήριζε μεταφορά αρχείων (μέσω GoogleTalk), το κατάργησα και άρχισα να χρησιμοποιώ το AdiumX. Με κανένα από τα δύο δεν δοκίμασα επικοινωνία ήχου μέσω GoogleTalk κι έτσι δεν ξέρω αν την υποστηρίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artech Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Πράγματι στο Adium δουλεύει και δουλεύει καλά. Το μόνο που απουσιάζει είναι ένα πεδίο με Gtalk στο Adress Book για να βγάζει και το όνομα της επαφής στη λίστα του Adium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 οκ παιδια θα το δοκιμασω και θα σας πω. οτι χρειαστω ξανα ποσταρω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπον παιδια το εγκατεστησα αλλα και εδω εχω τα ιδια προβληματα. μολις παω να καλεσω τον φιλο (που εχει το MAC) μου βγαζει την εξης αναφορα.... You cannot call because takis is using chat in Gmail or another chat program other than Google Talκ. εννοειτε πως δεν ειναι κανενα αλλο προγραμμα ανοιχτο. επισεις στο φιλο δεν υπαρχει εικονιδιο call στο Adium. τι κανουμε ?εχει γινει κατι λαθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.