Προς το περιεχόμενο

Εκτύπωση φωτογραφιών 10x15...σαν φωτογράφος

fwtonio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειλικρινά ούτε και για 0,10? ανα φωτογραφία δεν πάω σε φωτογραφείο γιατι:

1. Μετά από πολλές ρυθμήσεις φωτεινότητας αντίθεσης κτλ ο φωτογράφος σου τις βγάζει άλλοτε φωτεινότερες άλλοτε σκουρόχρωμες.

2. Κόβουν το κάδρο, μόνο και μόνο, για να γεμίσουν την διάσταση του χαρτιού, αδιαφορόντας αν..."σου πήρε το κεφάλι"

3. Αμεσότητα...

Η λύση στα δύο πρώτα είναι απλή: Λες να μην τις επεξεργαστούν και να μην τις κροπάρουν. Για το τρίτο μαζί σου. Προσωπικά τα πάω σε φωτογραφείο 5 λεπτά από το σπίτι μου, 25 λεπτά δίνω για την διάσταση 13x18 (ή όποτε έχει 13x20 που είναι πιο κοντά σε αυτό της κάμερας 30 λεπτά).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η λύση στα δύο πρώτα είναι απλή: Λες να μην τις επεξεργαστούν και να μην τις κροπάρουν. Για το τρίτο μαζί σου. Προσωπικά τα πάω σε φωτογραφείο 5 λεπτά από το σπίτι μου, 25 λεπτά δίνω για την διάσταση 13x18 (ή όποτε έχει 13x20 που είναι πιο κοντά σε αυτό της κάμερας 30 λεπτά).

Δεν είναι θέμα επεξεργασίας, αλλά θέμα μηχανήματος εκτύπωσης.

Ακόμα και στον δικό μου, χάλασα καμιά δεκαριά εκτυπώσεις για να βρώ την ιδανική ρύθμηση. Κατι τέτοιο με το φωτογραφείο είναι δύσκολο και δεν ξέρω αν έχουν και την ίδια ποιότητα σε βάθος χρόνου.

Η διάσταση 10 χ 15 είναι ιδανική για μικρά άλμπουμ, οπότε....

Για μεγαλήτερη δεν το συζητώ.

Δεν λέω οτι ο φωτογράφος είναι κακός, απλά με λίγα παραπάνω έχω το αποτέλεσμα που θέλω, όταν το θέλω.

Ενα μόνο μένει. Να δω, πόσο θα αντέξουν σε βάθος χρόνου, αν και η Kodak μιλάει για 100 χρόνια (μέσα σε αλμπουμ)

παντως απο πλευρας εξοδων και εγω εχω ακουσει οτι για την ωρα συμφερει ο φωτογραφος..κ λογικα παντα θα συμφερει αφου αυτος αγοραζει μαζικα κτλ κτλ..

οσο αυτο με το αλμπουμ...ας πουμε στα παιδια μας να μπουν στο φορουμ και να πουν τα αποτελεσματα!:-D

παντως αν βαλεις και σελοτέιπ στην μερια που μπαινουν οι φωτογραφιες..κρατανε 321 χρονια.. :Ρ

Περα απο την πλακα αν ειναι μεσα σε αλμπουμ δν βρισκω λογο να παθουν κατι..

Κρατας και ψηφιακα αντιγραφα οποτε σε τοσο χρονια θα εχουν βγει ψηφιακα αλμπουμς σε μεγεθος και παχος μιας φωτο και θα χωρουν χιλιαδες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...