vwpolo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπερα παιδια.Εχω τα βιστα τα ελληνικα τα χομ εντισιον.Μολις βαζω ενα μουσικο σιντι αυθεντικο δε το διαβαζει με καμια θρησκεια.Τις πταιει;Οποιος εχει καποια λυση ας με πει
Lemuria Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 εμενα μου μυριζει προβλημα του drive....εχω βιστα και δεν εχω προβλημα....ο wmp11 ειναι αψογος...οποτε μαλλον drive παιζει...
charoui Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 dld apla adiaforei to pc,i akous to drive na douleuei? epidi an douleui isos einai provlima me to player
vwpolo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Το ντραιβ δουλευει κανονικα.Δειχνει οτι το διαβαζει κ μετα απο λιγο σταματαει.Ανοιγω το γουιντοουζ μιντια πλεηερ αλλα ΤΠΤ.Ανοιγω το υπολογιστης μου κ ειναι κενο.Παιζει ΤΠΤ με προστασιες κτλ?Αλλα απο οτι ξερω ειναι στην εγγραφη η προστασια οχι στην αναπαραγωγη.Μηπως παιζει ΤΠΤ με ρυθμισεις?Πολυ περιεργο παντως.Αν βαλω αντιγραμμενο σιντι μουσικο θα το διαβασει.με τα αυθεντικα εχει προβλημα
harrys23 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Η προστασία είναι μόνο κατά την εγγραφή όπως σωστά είπες κάποιο conflict στο media player πιστεύω θα είναι δοκίμασε να βάλεις το winamp μπορείς να το κατεβάσεις απο Εδω και να παίζεις τα cd & mp3 με αυτό που είναι και ποιο ελαφρύ για το σύστημα σου.
dimitris2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 εχεις δοκιμασει κ αλλα προγραματα εκτος του media player?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.