kSiS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 γεια χαρά λοιπόν θα ήθελα να μάθω για τις πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες. θα ήθελα να βγάλω μια για να την χρησιμοποιήσω κυρίως για Rapidshare και ύστερα για καμιά άλλα υπηρεσία αν τύχει ποτέ (π.χ. PayPal, eBay και τίποτα τέτοια) επειδή δεν ξέρω πολλά ή μάλλον τίποτα... υπάρχει περίπτωση να βρεθώ χρεωμένος απ το πουθενά ? μου είπαν κάτι για χρεωστικές ότι είναι η καλύτερη λύση στην περιπτωσή μου. ποιά να επιλέξω?ποιά είναι η πιό υποστηριζόμενη απο τις περισσότερες σελίδες? φχαριστώ
skiabox Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Θα βγαλεις μια Electron Visa απο την Τραπεζα Πειραιως.
MasterX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ έκανα το εξης: Έχω μια AlphaBank Visa Electron, συνδεδεμένη με το λογαριασμό μισθοδοσίας μου, αλλά επειδή εκεί μπαίνει ο μισθός και συνήθως υπάρχουν χρήματα, δεν ήθελα να χρησιμοποιώ αυτή.. Άνοιξα αλλο ένα λογαριασμό με κάρτα στην AlphaBank. Τους είπαν ότι θέλω να κάνω αγορές μέσω Ιντερνετ. Μου είπαν ότι η Visa Electron δεν βγαίνει πλέον. H κάρτα που μου έβγαλαν λέγεται Alphabank Enter, είναι χρεωστική και γράφει και Visa πάνω. Μπορώ να κάνω αγορές μόνο μέχρι το ποσό που έχει μέσα ο λογαριασμός της κάρτας. Συνήθως έχει μέσα λιγότερα από 10 ευρώ. Όταν θέλω να κάνω κάποια αγορά, πάω στο ΑΤΜ και κάνω μεταφορά του ποσού που θέλω από το λογαριασμό μισθοδοσίας στον νέο λογαριασμό , οπότε γυρίζοντας σπίτι μπορώ να κάνω άμεσα την αγορά! Και να διαρεύσει ο αριθμός την κάρτας στο Ιντερνετ, δεν θα μπορέσουν να μου πάρουν πάνω από 10 ευρώ... Επίσης όταν γίνει κάποια αγορά, μέσω αυτής της κάρτας, τον επόμενο μήνα σου έρχεται ένας λογαριασμός, απλά για την ενημέρωση σου, που αναφέρει τις αγορές που έγιναν... Εμένα με βολεύει πάντως για την χρήση που κάνω.. Με αυτή έχω κάνει 5 αγορες στο Rapidshare μεσω Paypal και 4 συνδρομές περιοδικών..
dreaming123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 MasterX Kαι εγώ που πήγα άνοιξα λογαριασμό για να μου βγάλουν Visa Electron θα μου βγάλουν Alphabank Enter?Μόνο το όνομα αλλάζει?όσα χρήματα θα έχω μέσα στον λογαριαμό θα είναι και στην κάρτα έτσι?
dimokritos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ έχω χρεωστική απο την πειραιώς αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα συμβαίνeι και στην alpha. όσα έχεις στον λογαριασμό θα φαίνονται και στην κάρτα. μπορείς να ανοίξεις και δεύτερο λογαριασμό συνδέοντάς τον με τη ίδια κάρτα, αλλά τα λεφτά που θα τραβιχτούν σε κάποια αγορά, θα σηκωθούν απο τον πρώτο, τον κύριο λογαριασμό. αυτό δε σε αφορά άμμεσα αλλά είναι μια δυνατότητα που έχεις. θα σου πρότεινα ακόμα, να διαχειρίζεσαι τους λογαριασμού σου απο το internet. θα σε διευκολύνει απίστευτα. σε ένα υποκατάστημα της alpha αν πας, θα σου πούν την διαδικασία για web banking. αυτό αφορά και τον MasterX, και δεν θα χρειάζεται να σηκώνει τα χρήματα απο τον μισθοδοσίας απο το ΑΤΜ, αλλά απο τον καναπέ του..
21century Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 ΓΙα μενα επειδη την χρησιμοποιω αρκετο καιρο μια προπληρωμενη της Eurobank...
MasterX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 όσα έχεις στον λογαριασμό θα φαίνονται και στην κάρτα. Η Visa Electron μετονομάστηκε σε Alphabank Enter. Ειναι το ιδιο πραγμα. Επειδή δεν κάνω συχνά αγορες, με βολέυει και το ΑΤΜ. Για web banking, ειχα ακούσει ότι πρέπει να πάρεις και ένα μηχανάκι που βγάζει κωδικούς ασφαλείας... Δεν ήθελα να μπλέξω πιο πολύ.. είμαι αυχαριστημένος έτσι..
kSiS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδια εβγαλα την Visa Shop&Cahs (λεει επανω) αλλά στο PayPal δεν την δέχεται ! παίρνω το παρακάτω μήνυμα We were unable to verify this credit card through our card validation process. To proceed with checkout, please verify the information you entered is correct or try a different card.
dimokritos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδια εβγαλα την Visa Shop&Cahs (λεει επανω) αλλά στο PayPal δεν την δέχεται ! παίρνω το παρακάτω μήνυμα φίλε μου κοίταξε στο πίσω μέρος της κάρτας σου, αν υπάρχει ενα τριψήφιος αριθμός, περα απο τον 16ψήφιο της κάρτας. αν υπάρχει και τον έχεις καταχωρίσει, δεν ξέρω γιατί δεν σου την δέχεται. :???:
kSiS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 ναι μωρέ τον είδα τον 3ψήφιο και τον έβαλα στο κατάληλο πεδίο... το λάθος μου το βρήκα. πήρα τηλ την εξυπηρέτηση πολιτών και μου είπαν οτι θα μπορέσω να την χρησιμοποιήσω σε μια εργάσιμη! ενώ στο κατάστημα απλά μου είπαν οτι η κάρτα μου είναι ήδη ενεργοποιημένη... τέσπα δν βγάζεις άκρη. αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα αύριο θα ποστάρω.
nik1992 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 ΓΙα μενα επειδη την χρησιμοποιω αρκετο καιρο μια προπληρωμενη της Eurobank... το ιδιο και απο εμενα αι εισαι 100% σιγουρος
antnatal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Γρήγορη ερώτηση Έκανα μια αγορά από e-shop. Η παραγγελία ακυρώθηκε (μου'ρθε και email από το κατάστημα) αλλά η κάρτα μου έχει δεσμεύσει τα χρήματα. Μέχρι πότε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.