Προς το περιεχόμενο

To Καλοκαιρι έφυγε,οι διακοπες τελειωσαν...τι μας εμεινε απο αυτες?

TH_boy_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ανοιγω το topic για να πουμε πως τα περασαμε φετος στις διακοπες,τι μας εμεινε απο αυτες και τι δεν καναμε σε αυτες (και οτι αλλο σας ερθει...)

Ξεκινωντας απο εμενα εγω πηγα διακοπες με φιλους στην παρο και περασα καταπληκτικα, τωρα αυτο που μου εμεινε ειναι μια μπυροκοιλια απο τις αμετρητες μπυρες που καταναλωσα(αριθμο ουτε που θυμαμαι). Μετανιωσα που δεν την επεσα σε μια κοπελια ενα βραδακι που ειχαμε βγει,αυτα....

Δημοσ.

Πήρα άδεια από τις 1 μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Στις 1 του Αυγούστου έκανα εγχείρηση και έβγαλα τις αμυγδαλές μου. Μέχρι τις 15 Αυγούστου εσόκλειστος στο σπίτι για να μή πάθω καμιά μόλυνση, με μόνη εξαίρεση τις 11 Αυγούστου που βγήκα έξω το βράδι επειδή αρραβωνιαζόμουν.

Μέχρι και το τέλος του Αυγούστου υπέφερα από την εγχείρηση και το αποτέλεσμα είναι φέτος να έχω κάνει το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής μου με εξαίρεση την ημέρα του αρραβώνα.

Τις διακοπές του καλοκαιριού θα τις κάνω τα Χριστούγεννα, μιάς και ούτε διακοπές κατάλαβα ούτε τίποτα.

Δημοσ.

μας έμειναν τα άααααπειρα άστρα του καλοκαιρινού βραδινού ουρανού στα μάτια

η ζεστασιά της μεσημεριανής άμμου στην πλάτη

η δροσιά του γαλαζοπράσινου νερού στο κεφάλι

οι ατέλειωτοι χοροί και βόλτες στα πέλματα

και... και... και...

εντιτ/ πανθερ (συγχαρητηρια για τον αρραβώνα) και έρικ περαστικά και του χρόνου καλύτερα !

Δημοσ.

σχεδον τιποτα εκτος απο τα καταπρασινα ματια μιας κοπελας και τα καλυτερα γενεθλια που εχω περασει ποτε.

Δημοσ.

Από τις διακοπές, σου μένει το όνειρο , μια πλάνη είναι , ένα παραμύθι είναι οι διακοπές. Αν δεν τις ζήσεις συμβατικά και αν ταυτόχρονα σκεφτείς ποια είναι η πραγματικότητα που σε περιμένει πίσω , δεν υπάρχει "γυρισμός". Μετά μια ζωή θα αναζητάς αυτό το όνειρο, μια επαναληπτική διαδικασία κάθε χρόνο καθε καλοκαίρι. Συνάξεις με τους πρωταγωνιστές πίσω στην βάση σου όσοι είναι από το ίδιο μέρος με σένα – από την ίδια χώρα, φωτογραφίες, mails, θύμησες, επιθυμίες , προσπάθεια για συντήρηση του κλίματος , μάταιο. . . βέβαια μετά από κάποια χρόνια συνειδητοποιείς ότι οι διακοπές σου πλέον είναι ένα θέατρο μια καλοστημένη παράσταση και εσύ παρά ένας ηθοποιός, αν είσαι έξυπνος προσπαθείς να παίξεις τον ρόλο σου όσο καλύτερα μπορείς και δεν πα να ξέρεις ότι θα πέσει η αυλαία . . .

Οι διακοπές είναι μια μικρή περίοδος όπου θρασύτητα πιστεύεις ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στην ζωή σου και στον κόσμο γύρω σου! Είναι πράγματι πολύ όμορφο να ξέρεις να τις ζεις ! :)

Δημοσ.

Διακοπες για μενα ειναι η διακοπη απο καποιο σταθερο προγραμμα.

Η απομακρυνση απο μια καθημερινη ρουτινα που φθειρει.

Η δικη μου αναπαυλα συνεπεσε με το φετινο καλοκαιρι μετα απο πολλα χρονια.

Συνηθως ειχα την επισημη ολιγοημερη πολυτελεια γυρω στα μεσα της χρονιας.

Η ολη αλλαγη λειτουργησε θετικα, βρεθηκα σε αλλη χωρα, να χανομαι στις ιδιες σκεψεις σε μερη διαφορετικα, και προς το τελος ειχα τη χαρα νεων εκφρασεων.

Ανανεωση με απλα λογακια.

Δημοσ.

1. Η Αγγελική από το Πλατανίτσι (όποιος ενδιαφέρεται για φώτο πμ)

2. Το μπάνιο που κάναμε ξημερώματα με έναν φίλο μου στην πιο βρώμικη θάλασσα (δίπλα από τον όμιλο στην Σοφούλη για τους καλαμαριώτες)

3. Το ότι ήπια ένα μπουκάλι Absinth Lucifer στην υγειά της σχολής που πέρασα

Δημοσ.

1. ένα μεγάλο μπυροκοίλι, που να δω πώς θα το ξεφορτωθώ,

2. ένα τροπικό (ή γύφτικο, όπως το βλέπει κανείς) μαύρισμα, που ήδη άρχισε να φεύγει,

3. πολλές φωτογραφίες του μπόμπιρα σε κάθε πιθανή πόζα σε παραλίες, πάρκα, στρώματα, βαρκούλες, με μπρατσάκια, με κουβαδάκια, με φαγάνες και φορτηγα, κλπ κλπ.

αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...