Προς το περιεχόμενο

4 Κόκκινα λαμπάκια

orstef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το XBOX 360 μου δεν είναι καλά.Τώρα όποτε το ανοίγω ο δακτύλιος φωτός έχει κόκκινο χρώμα(4 κόκκινα λαμπάκια που αναβοσβήνουν) και δεν στέλνει κανένα σήμα στην τηλεόραση.Από ότι γνωρίζω αυτό σημαίνει ότι έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.Που πρέπει να απευθυνθώ?Θα καλύπτετε από την εγγύηση?(Το έχω αγοράσει πριν 1.5 χρόνο)Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.
Το XBOX 360 μου δεν είναι καλά.Τώρα όποτε το ανοίγω ο δακτύλιος φωτός έχει κόκκινο χρώμα(4 κόκκινα λαμπάκια που αναβοσβήνουν) και δεν στέλνει κανένα σήμα στην τηλεόραση.Από ότι γνωρίζω αυτό σημαίνει ότι έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.Που πρέπει να απευθυνθώ?Θα καλύπτετε από την εγγύηση?(Το έχω αγοράσει πριν 1.5 χρόνο)Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

http://support.microsoft.com/kb/906652

Δημοσ.

Μισό. Για 4 λαμπάκια είπε το παιδί. Αν είναι όντως έτσι πιθανόν να μην έχει συνδεθεί καλά το audio-visual (AV) cable. Δες το link που έβαλα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες!Τελικά ήταν το ΑV καλώδιο που συνδέει την κονσόλα με την τηλεόραση.Μάλλον εκείνη την φορά δεν το είχα τοποθετήσει σωστά...Τώρα η κονσόλα παίζει μια χαρά.Τα τρία κόκκινα λαμπάκια σημαίνουν ότι η κονσόλα έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και πιθανώς να χρειάζεται τεχνική υποστήριξη.Να έχεις υπόψιν σου φίλε πως τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα δεν υπάρχει...Οι κονσόλες πάνε Αγγλία ή Γερμανία και χρειάζονται 25 εργάσιμες μέρες μέχρι να επιστραφούν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...